Service was goed alleen de bezitting was minder verder fijn zaken doen met jullie

Oprecht, klant is welkom, veel kan online

Ouderwets degelijk bedrijf met grote mate van “ klant eerst” mentaliteit. Duidelijke voorwaarden en uitstekende medewerkers die het “welkom heten “ in de genen hebben

Wij werden netjes geholpen door Stefan Kreemers, en werd alles goed geregeld wij zijn heel erg blij met de nieuwe aankoop.

Keurig bedrijf! Goede service!

Goed geholpen door Stefan, een eerlijke mening vanuit hem wat betreft de auto. Geen verkooppraatjes maar eerlijkheid. Een top auto, waar we nog altijd heel blij mee zijn! Geen problemen mee gehad! Bedrijf die alles netjes op orde heeft en je goed zal helpen. Ik zou er zo zeker weer een auto kopen. Blij mee!

Gewoon een top bedrijf

Kom al jaren bij van Rijswijk Autos en word altijd netjes geholpen ook na de garantie denken ze mee en lossen het op

Na probleem een goede afhandeling

November 2022 een auto gekocht bij hun mooie showroom en erg vriendelijke mensen. Hier vervolgens een mooi Ford Focus gekocht uit 2014. Echter binnen een jaar een motor probleem gekregen… Hier samen met van Rijswijk netjes uitgekomen en is het helemaal hersteld! Bedankt goede service!

Top Service!

Groot assortiment. Goed geholpen door Stefan. Erg vriendelijke verkoper die kennis heeft van zaken. Kortom…Top Service!

Een mooie showroom met mooie eerlijke autos

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Autobedrijf van Rijswijk in Veen. De aankoop van een auto is een belangrijke beslissing, en dankzij het team van Autobedrijf van Rijswijk was dit proces niet alleen moeiteloos, maar ook uiterst plezierig. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep, voelde ik me welkom en gewaardeerd als klant. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Wat me meteen opviel, was de kennis en expertise die ze tentoonspreidden. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren, en gaven me waardevol advies bij het kiezen van de juiste auto die aan mijn eisen voldeed. Wat deze ervaring echt onderscheidde, was het feit dat ze de tijd namen om al mijn vragen te beantwoorden. Geen vraag was te veel. Het voelde alsof ze echt begrepen hoe belangrijk deze aankoop voor mij was, en ze deden er alles aan om ervoor te zorgen dat ik volledig tevreden was. Het aankoopproces verliep vlot en transparant, zonder verrassingen. Ik voelde me volledig op mijn gemak bij mijn keuze, omdat ik wist dat ik bij Autobedrijf van Rijswijk in goede handen was. Daarnaast was de after-sales service ook uitstekend. Ze hebben me alle nodige informatie gegeven over het onderhoud van mijn nieuwe auto en hebben me verzekerd dat ze altijd beschikbaar zijn als ik vragen heb of hulp nodig heb. Kortom, mijn ervaring bij Autobedrijf van Rijswijk was niets minder dan voortreffelijk. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto. Ze hebben bewezen dat klanttevredenheid hun topprioriteit is, en dat verdient alle lof. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige service!

Vriendelijke service!

We werden heel kundig en vriendelijk geholpen. Afhandeling ging soepel en de auto was in perfecte staat.

Bij de levering van de auto ging niet alles goed, maar het werd wel snel en goed opgelost.

Bij aflevering kregen we direct storing doordat alles te nat was gemaakt onder motorkap, maar kon gelukkig gelijk verholpen worden. Na een tijdje bleek dat we van het nieuwe banden set 1 te groot was, waardoor er een storing verscheen, ook dit werd echter snel weer opgelost. Overall; tevreden.

Een verkoper die de tijd voor je neemt

We hebben in juli van 2023 twee auto’s ingeruild en er een VW Golf 7.5 voor teruggekocht bij Van Rijswijk. Ik maakte vooraf een afspraak met verkoper Arthur om de auto te bekijken en maakte de bewuste ochtend een proefrit. Dit ging allemaal zonder gedoe van “wantrouwen” en het ondertekenen van allerlei papieren. Gewoon instappen en rijden. Voor onze auto’s kregen we een goede prijs en we waren het snel eens over de rest. Afspraken voor de overdracht en hoe de auto werd afgeleverd waren helder. Ophalen kon al binnen een week, hoe fijn is dat! De auto was bij ophalen niet zo perfect als we hadden afgesproken, maar dat maakt niet dat we er minder plezier van hebben. Bij het ophalen ging het allemaal vlot, en trots reden we van het terrein af naar huis toe. Tot op de dag van vandaag zijn we blij met de auto. We hebben wel een klein technisch dingetje lopen bij Autotrust en het blijkt redelijk lastig te zijn om dat op te lossen omdat garages gewoon geen tijd hebben. Dat ligt niet aan Van Rijswijk, maar toen ik na een maand door verkoper Arthur werd gebeld of de auto bevalt, heb ik dit wel aangegeven en is hij er toch voor me achteraan gegaan. Alles zit nu in een soort van stroomversnelling.

Een top bedrijf die ook meedenkt in jou voorkeuren

Echt een op en top bedrijf! Meerdere auto’s nu al bij van Rijswijk gekocht. En daar blijft het niet bij. Dat gaat nog vaker gebeuren! Niks anders dan klassen! Ga zo door! :)

Prima bedrijf zeer klantvriendelijk

Geweldig geholpen met onze zoektocht naar een nieuwe auto.

Super!!

Super garage komen afspraken na.

Erg blij met onze nieuwe auto!

Een mooie winkel met aardig personeel. Voor zover ik kan beoordelen goede prijzen. Wij waren zeer tevreden!

Vriendelijk personeel, mooi gebouw en ruim aanbod

Geeft je rustig de tijd om te kijken en beantwoord eventuele vragen. Proefrit gemaakt met voorafgaand uitleg. Bij aankoop van de auto ook netjes afgeleverd volgens afspraak voor een goede prijs.

Goede afspraken te maken.

Bij aflevering was alles gedaan zoals afgesproken. Vriendelijke mensen en behulpzaam

Fijne Auto, Prettige service ,

Fijne service,

Proefrit tot aankoop perfect

2 maanden geleden een auto gekocht

Vriendelijk en goed geholpen! Zeer tevreden met aankoop van de auto.

Vriendelijk en goed geholpen! Zeer tevreden met aankoop van de auto.

klantvriendelijk en duidelijk

we voelden ons al snel op ons gemak ,de auto stond klaar en na testrit op ontspannen manier de puntjes op de i gezet. Alle lof voor het verkoopteam Tot nu toe tevreden met keuze bedrijf en auto

Goed bedrijf

Komt afspraken na, vriendelijk, goede prijs. Veel keuze. Kortom een aanrader

Makkelijk zaken doen met volop keus van Lynk & Co auto's

Prettige ervaring opgedaan bij het kopen en inruilen van mijn wagen. Had veel auto's staan. Gaf goeie prijs terug voor onze oude auto. Verkoper was duidelijk en nam het gevoel weg om niet te blijven onderhandelen. Zijn erg tevreden over onze nieuwe aanschaf.

Top service

Vriendelijke, geduldige verkopers die jou ook de ruimte geven om een auto uit te zoeken. Zeer goede service.

Very professional and friendly environment

A very professional car dealer. The environment is very friendly and people welcome you very warm.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen