Alles volgens afspraak

Goede ervaring en lekkere koffie

Fijne service

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik in contact gekomen met Autobedrijf van Rijswijk en dat heeft geresulteerd in een geweldige Link & CO1! Superblij mee en een fijne service gekregen! Ben jullie dankbaar voor deze keuze..

Prettige verkoper in een mooi bedrijf

Na een wat mindere ervaring elders ben ik naar van Rijswijk gereden. Daar werd ik ontvangen door Niels den Dekker. Dat was een wereld van verschil met de andere winkel. Niels hielp rustig maar leuk zonder dwang, een proefrit was geen probleem. Ik was er tenslotte om een auto te kopen. Mijn oude auto werd ingeruild, na een korte onderhandeling was de prijs afgesproken. De winkel is mooi, mooi assortiment, nette werkplaats, leuke verkoper. Het totaalplaatje wekte vertrouwen. Kortom ik heb de Audi gekocht en rij nu een aantal maanden met veel plezier rond. Vraag naar Niels, hij is top (zijn collegae ongetwijfeld ook maar ik ken alleen Niels en raad hem aan)

Super fijn en keurig geholpen

Via een advertentie op één van de auto verkoop sites terecht gekomen bij dit bedrijf. Telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit. Direct op zeer vriendelijke wijze te woord gestaan. Helaas bleek de geadverteerde prijs op de door mij gevonden advertentie niet de prijs die op het prijskaartje achter de voorruit van de auto zat, want die was toch echt hoger dan in de advertentie. Daarover werd mij medegedeeld dat de prijs bij de internet advertentie de prijs zonder Bovag garantie was. Ergens onderaan de betreffende advertentie zou dit vermeld staan. Het zal best "normaal" zijn in de autobranche, maar dit soort praktijken had ik niet verwacht bij een bedrijf als dit. Uiteindelijk zijn we er uit gekomen en is alles bij de verkoop en aflevering keurig en correct verlopen.

Goud!

Snel, in de buurt, volledig, heerlijke auto, keurige prijs. Ook het belletje 1 week na aflevering of alles goed bevalt wordt zeer gewaardeerd. Jullie moeten zuinig zijn op Niels, goede verkoper en een fijne vent.

Prettig, netjes, adequaat, wekt vertrouwen

Prettig, netjes, adequaat, wekt vertrouwen

TOP bedrijf

Grote keuze en geweldig geholpen. Zeer tevreden met de aankoop!

Een heel mooi bedrijf

Geweldig bedrijf, al bij het aankomen rijden een plaatje op zich. Vriendelijk personeel, duidelijk in de informatie van wat je wilt weten Een geweldige auto gekocht bij jullie en toen vandaag na ongeveer 2 maanden verder mijn telefoon ging om te vragen hoe het met de auto is. Nou top hoor wat een mooie service

Bij problemen altijd bereid mee te denken

We komen al een aantal jaren auto's kopen bij uw bedrijf, helaas met een aantal auto's pech gehad, maar goed geholpen met het oplossen en afwikkelen van de problemen. Altijd netjes en met respect behandeld

Ik krijg bij van Rijswijk een betrouwbaar gevoel

Goede adviezen en bedrijf. Al de 2e auto die we daar gekocht hebben. Allemaal jonge ex lease auto's, precies wat we zochten, en veel keuzemogelijkheden.

Zeer fijn geholpen en alles snel geregeld.

2e hands Mercedes Vito gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij zijn ook nog diverse puntjes gerepareerd of aangepakt. Keurig geholpen.

Komt afspraken na en biedt goede service

Snelle en fijne communicatie. Afspraak = afspraak. Flexibel en persoonlijk. Ruime keuze aan jonge auto’s die er keurig bijstaan. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Zeer prettig

Hele fijne service. Eerlijk en transparant. Mocht ik in de toekomst weer opzoek zijn naar een nieuwe auto kom ik zeker nog eens terug.

Top!

dit is de 2de auto en Arthur begeleid je van a tot z super. Ons zien jullie zeker weer terug over een paar jaar! Gr Rick Verheijen en Rachel Notermans

Duidelijk en vriendelijk

Zeer goede ervaring. Beide verkopers die ons geholpen hebben waren zeer vriendelijk en duidelijk in het toelichten van onze vragen. De auto die we gekocht hebben bevalt prima. Geen enkel negatief punt te melden over dit autobedrijf en de medewerkers. Een bedrijf waar wij zeer zeker terug gaan kijken mochten we weer op zoek zijn naar een andere auto.

it was a pleasant experience

people were helpful and patiently explained in detail

Super fijne ervaringen!

2 weken geleden onze 2e auto bij van Rijswijk in Veen gekocht, dat het de 2e keer is zegt al wat over de kwaliteit en service! Onwijs vriendelijk geholpen en weer super tevreden. Wanneer we weer een auto willen kopen gaan we zeker terug!

Zeer tevreden met autobedrijf

Goede ervaring je wordt netjes geholpen en paar weken later wordt je gebeld door Arthur om te vragen hoe het gaat.

Nette autos tegen een nette prijs

Als er aflever kosten zijn vermelden in de advertentie aub

Mooi bedrijf en zeer klantvriendelijk.

Na heel wat garages langs te zijn geweest en met redelijk wat opdringerige verkopers gesproken te hebben, ben ik blij dat ik ook autobedrijf van Rijswijk heb bezocht. Het is een mooie zaak met glimmende auto’s. Maar het meest opvallende is de klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Geen opdringere verkooppraatjes, maar precies het tegenover gestelde. De verkoper (Loek) was rustig, vriendelijk en behulpzaam. Hij nam de tijd om het een en ander uit te leggen. Dat was zeker prettig aangezien het om de aanschaf van mijn eerste auto ging. Na de proefrit was ik al over de streep en een weekje later kon ik mijn Mazda2 ophalen. Ongeveer een maandje later belde Loek op om te vragen hoe mijn auto mij beviel. Na zelf 2500km op te teller erbij te hebben gezet en de grijns die ik niet kan onderdrukken zodra ik mijn prachtige glimmende zwarte Mazda2 zie staan. Wel, er is maar een antwoord. Mijn Mazda2 bevalt mij uitstekend! De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van Loek heeft ervoor gezorgd dat de aankoop van mijn eerste auto een mooie ervaring is geworden. Ik zou Autobedrijf van Rijswijk daarom absoluut aanraden.

prettig en lekker ontspannen zaken doen!!

bij binnenkomst hartelijk ontvangen. (lees Brabantse gemoedelijkheid). dat was vervolgens ook de manier van zaken doen. realistisch tweerichtingsverkeer!! (waarde, inruilwaarde)

Prachtig bedrijf, leuk en gezellig geholpen.

Na aankoop wordt je nog gebeld of je keuze naar de zin is, top geregeld. Relaxed en gezellig personeel.

Nadat ik mijn auto op het internet gevonden had, was het eenvoudig om een afspraak te maken. Verder was de verkoper erg transparant in de verkoop.

Top autobedrijf

Vriendelijk behulpzaam personeel, goede service en na-contact...

Goed ontvangen en komen afspraken na

Netjes afspraken nagekomen. Prettige sfeer en transparant handelen.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen