Heel professioneel autobedrijf met zeer vriendelijk personeel Heel tevreden met de bij hun aangeschafte auto Bedankt!

Mooi bedrijf..

ruime keuze auto,s net bedrijf ...word vriendelijk geholpen..

Punctueel en duidelijk geinformeerd

Goed geinformeerd en klantvriendelijk.

Perfect geholpen

Mooie en fijne auto gekocht. Kom zeker weer terug om over een paar jaar mijn volgende auto te kopen.

Zeer vriendelijke medewerkers die mij respectvol hebben behandelt

Ik heb een prettig onderhoud gehad met de verkoper. Over de prijs, de garantie en de inruilwaarde van mijn oude auto waren we het snel eens. De proefrit was ook heel aangenaam. Ik heb nog een maand garantie gekregen en dat is wel zo fijn want gebreken die je niet ziet tijdens proefrit komen dan wel naar boven. Dit bedrijf is een aanrader.

De auto bevalt prima

Fijn geholpen alles goed geregeld

Van Rijswijk is een fijn autobedrijf waar je je als klant goed gehoord en geholpen voelt.

Ik heb een maand geleden mijn ford fiësta gekocht. We kwamen helemaal vanuit Zuid-Limburg. We werden goed en vriendelijk geholpen.

Persoonlijke service

Keurige zaak en eerlijk advies. Geen vage onderhandelingen maar what you see is what you get!

Klanttevredenheid staat op de eerste plaats

Deze auto gezien op internet en er naartoe gereden om te bekijken. Bij aankomst was de auto optisch niet helemaal zoals wij hadden verwacht, dus na wat overleg met de verkoper afgesproken naar huis te gaan om na te denken over de koop. Bij de tweede bezichtiging kwamen wij in contact met een andere verkoper, Stefan. Hij vroeg ons wat wij graag anders zouden zien om eventueel tot een koop over te gaan. Na wat punten besproken te hebben werd alles geregeld zoals wij dat wilden en hebben we de auto gekocht. Dikke pluim voor Stefan over het meedenken als verkoper en luisteren naar de wensen van de klant. Wij zijn nog steeds erg tevreden met de auto die wij van van Rijswijk hebben gekocht!

Goede prijs, topservice en gezellig.

Sinds de aanschaf van mijn eerste auto bij Rijsweek (peugeot 308SW), bevelen wij vrienden deze garage aan en hebben wij daar meerdere auto's gekocht (peugeot 5008, mercedes gla). De aankomende auto's zullen wij daar ook kopen.

Mooie showroom met vakkundig personeel

Ik heb een goede ervaring bij de aankoop van onze auto. Wel was het druk op deze dag, waardoor er meerdere klanten tegelijk geholpen werden door dezelfde verkoper.

Super correct

Prima, komen afspraken na

Geweldig bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel

Professioneel bedrijf met goede auto's en dito service.

Professioneel bedrijf met goede auto's en dito service.

Je voelt je een erg gewaardeerde klant

Vanaf ons eerste telefoontje voor het maken van een afspraak tot het telefoontje enkele weken nadat we de auto opgehaald hadden: gewoonweg super geholpen van begin tot eind. Erg vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en ze nemen ook echt de tijd voor je. De manier waarop je wordt geholpen is erg persoonlijk en dat hebben wij als erg fijn ervaren!

Snel, vriendelijk en duidelijke service.

De auto gevonden die ik zocht. Een afspraak voor een proefrit was snel gemaakt. Ook de koop was snel geregeld met inruil andere auto. Ik ben er zeer blij en tevreden mee!

Na 1 maand nog steeds zeer tevreden.

Goede service, vriendelijke mensen en de koffie is ook niet verkeerd.

Topervaring, professioneel, persoonlijk en goed geholpen!

Zie bovenstaande

Met wederom een mooie auto vertrokken!

Loek heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een Volkswagen Passat. Geen opdringerig iets tijdens alles; je doet tenslotte een grote uitgave. Klant is koning! Fijn dat Loek onlangs belde om te vragen hoe de 'nieuwe' auto ons beviel; kunnen veel bedrijven iets van leren. Aanrader voor iedereen!

Heel goed geholpen, fijne service!

Ik ben erg goed geholpen door Loek. Hij nam de tijd om voor mij een auto te vinden die helemaal voldoet aan mijn wensen. Top-service!

De klant is hier echt koning

Zeer klantvriendelijk, servicegericht en kennis van zaken. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en je wordt niet beoordeeld op je voorkomen. Je voelt je als klant echt een koning. Onze complimenten aan Loek! Wij genieten enorm van onze nieuwe aanwinst.

Snel, correct en duidelijk

Niels Den Dekker van Van Rijswijk heeft mij vriendelijk en correct geholpen. De gekochte Volvo V60 heeft tot heden niet teleurgesteld. Aankoop datum was 19 januari 2023.

Komt afspraken na

Gastvrije en vriendelijke verkopers. Geen verkooppraatjes.

Nils was zo behulpzam en alles ging goed!

Iedereen was vriendelijk,behulpzam en professionel.zo makelijk was het..ik had mijn proefrijdt,de tekening was geregeld en de volgende week had ik mijn bus opgehald,ik ben blij met de service van Auto van Rijswijk,en bedankt Nils voor je hulp.

Erg goed en snel geholpen.

Ruime keuze jonge occasions. Ik ben goed en snel geholpen. Auto kon direct mee genomen worden.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen