prima geholpen

prima geholpen

goede ontvangst, goede adviseur en bediening

zie hierboven

Top autobedrijf

Fantastische auto gekocht en communicatie verloopt ook erg goed! Echt uitstekend!!

Vriendelijke mensen, welke zich keurig aan hun afspraken houden

Keurig de tijd genomen om ons te helpen. Vriendelijk, duidelijke uitleg van het verloop. Afspraken netjes nakomen. Na een aantal weken nog even bellen of de auto goed bevalt. Heeft nog geen enkele garage ooit gedaan bij ons. Geeft toch dat net een beetje extra gevoel.

Uitmuntend geholpen

De puntjes waar we tegenaan gelopen waren , zijn uitmuntend en zeer vakkundig opgelost. En alles in heel goed overleg. Zelfs naderhand nog een heel net telefoontje gehad of we heel tevreden waren en nog zijn.

Klantvriendelijk en nette personeel ik ben 100% tevreden

Goed bedrijf

Goede service, mooie auto's en betrouwbaar!

Vriendelijk, deskundug en betrouwbaar bedrijf

Goed geadviseerd door deskundig personeel. Gaan niet voor de snelle deal maar voor tevreden klanten. Zijn oprecht geïnteresseerd en luisteren goed naar wat je zoekt en denken mee.

Fantastisch

Goede ervaring met dit autobedrijf. In onze familie is dit de tweede auto bij hun gekocht. Beide contacten waren fantastisch. Betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk. Een grote pluim voor de medewerkers. Onze dank hiervoor.

Service met een grote S.

Afspraak met Arthur snel geregeld. Na proefrit gekozen voor Toyota C-HR Hybrid. Gekozen voor extra trekhaak. Goede inruilprijs voor onze oude Opel. Bij oplevering plekjes (van hars o.i.d.) op het zwarte dak. Keurig opgelost. Tot nu toe zeer tevreden. Vooral ook door het verbruik van 1 op 22.

Respectvolle medewerkers

Zeer nette medewerkers die je met zin willen helpen om een keuze te maken Het fijnste is dat ze je het vertrouwen geven

Goede snelle service

Snel en professioneel geholpen

Klantvriendelijk bedrijf.

Ruim een maand geleden een Mercedes CLA gekocht bij Van Rijswijk. De auto online gezien en wat over de auto geschreven stond klopte daadwerkelijk. We werden fijn geholpen door Arthur. We zijn erg blij met de auto en rijden er in met veel plezier. Autobedrijf Van Rijswijk is een aanrader.

Een bedrijf wat een goede uitstraling heeft en betrouwbaar overkomt

Na een proefrit op zaterdag konden we de auto maandag al ophalen hele goede snelle service alles netjes afgehandeld

Prima autobedrijf!

Bij de aanschaf van een andere auto heb ik Autobedrijf Van Rijswijk als zeer prettig ervaren. Prima autobedrijf, geen gedram, professioneel, scherp geprijsd en denken met je mee.

Uitstekende service

Bij aanschaf van onze nieuwe auto zijn we heel goed geholpen door Loek. Dankzij Loek hebben wij nu echt een auto die bij ons past en helemaal naar wens is! Bij Loek hebben wij een hele rustige, oprechte en totaal niet opdringerige (waar je elders wel last van hebt) service gehad. Bedankt Loek!

Geweldig bedrijf, geweldige service.

Geweldig bedrijf, geweldige service.

goede service

we hebben een auto gekocht met super service en meedenkende verkoper die ons heel goed heb geholpen echt super

Fijn autobedrijf

Goed autobedrijf met een mooie showroom en behulpzame verkoper!!

Bij het kopen goed behandeld

Bij het kopen van mijn captur goed behandeld.maar de auto zelf begon naar 4dagen storingen op de boordcomputer te geven uit laten lezen bij een garage moest een nieuwe accu in naar een dag kreeg ik weer foutmeldingen hebben ze hem weer uitgelezen en fouten eruitgehaald daarna kwam het probleem weer terug zoals controleer luchtverontreiniging en systeem inspuiting toen hebben ze bij de garage besloten om hem naar de renault dealer te brengen die hebben geconstateerd dat er een sonde stuk is moet besteld worden is misschien volgende week binnen plus door die meldingen rijd de auto maximum 1 op 6 dus daar word ik niet vrolijk van en het is ook afwachten of trust de leenauto ver goed die ik volgende week voor de 4de keer krijg

Vriendelijk, behulpzaam en correct

Ik werd vriendelijk ontvangen. Vanwege vakantietijd met verschillende collega's contact gehad. Overdracht was goed.

Klantvriendelijk en zeer goed geholpen

Wij hebben laatst hier een auto gekocht. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en advies wat we hebben gekregen tijdens de koop.

Heel prettige vriendelijke verkoper

Verkoper maakt van de koop van de occasion een fijne belevenis. Hij luistert goed en beweegt mee met de klant. Alles fijn geregeld en de auto bevalt ook prima. Dus zeker een aanrader. Verbeterpunten: 1. In de online advertentie ook foto’s tonen van kleine beschadigingen 2. De berekening van de BOVAG-garanties minder ambigu maken.

Outstanding

Very professional service and dedicated to customer satisfaction. I am really happy with my purchase and was delivered without any delay

Reeds twee auto's hier aangekocht. Super geholpen en beide afleveringen volgens plan verlopen.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen