Goed geholpen

Ze nemen de tijd voor je en mag gerust een proefrit maken ook voor een tweede keer met mijn zoon. Nette afhandeling.

Fijne service en erg klantvriendelijk

Vriendelijk personeel en altijd bereid om je te woord te staan. Goede service en naservice.

Vriendelijke maar snel afgedaan.

Vriendelijk in de omgang en makkelijk om contact mee te leggen. Helaas bij het ophalen van de auto was er weinig tot geen tijd om nog het een en ander uitgelegd te krijgen. Het was dus ophalen en wegwezen.

Mooi en net bedrijf

Goed en netjes geholpen door verkoper Loek Versteeg. Zeer tevreden met mijn mooie nieuwe Audi A4

super geholpen

Uitstekende service

Uitstekende schone garage met een prima service. Duidelijk was ook dat alle auto's op merk en type bij elkaar staan. Voor ieder wat wils. Leuke, vriendelijke en goede verkopers!

Goede en eerlijke service.

Goed en uitgebreide geholpen. Vriendelijk personeel en betrouwbare auto’s.

Geweldig autobedrijf

Bij dit bedrijf een mooie toyota aangeschaft. Eerlijke snelle service en goede begeleiding. Veel keuze. Verkoper Loek is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader!

Super fijn en goed geholpen!

In Januari een afspraak gemaakt om te kijken voor een auto, wagen stond netjes klaar. Heel netjes en goed door Niels geholpen met alles, was zelfs geen probleem om de auto 3 maanden apart te houden voor mij. Dik tevreden over de service, werd zelfs nog nagebeld of die auto beviel.

alles is heel netjes verlopen

alles is heel netjes verlopen

Prima zaak!

Zonder afspraak langsgekomen, maar konden toch meteen proefrit maken. Goed onderhandeld en konden een week later auto ophalen.

Goede service- snel schakelen

Zoektocht was naar een hybride auto, de service in de showroom was eerlijk- transparant en vooral ook heel erg overzichtelijk. We hadden al snel een paar auto’s op het oog, waarin we met wat advies uit zijn gekomen op een proefrit. Dit bevestigde onze voorkeur en al vrij snel tot een keuze gekomen met een goede deal qua vervanging van bandjes, wat kleine aanpassingen en Bovag garantie. Ook een nette prijs voor onze inruil gekregen. Erg fijne service, en heel snel schakelen. De auto was enkele dagen later incl aanpassingen beschikbaar.

Prettig en vlot geholpen

Telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit. Auto stond al netjes klaar. Oude auto kon thuis worden opgehaald, aangezien hij niet keer startte. De nieuwe auto werd ook netjes geleverd toen. Goede service!

Zeer prettig

Op zoek naar een nieuwe auto op het internet kwam ik de site van van Rijswijk tegen daar viel mijn oog op een Opel Astra zonder afspraak naar van Rijswijk gereden en een proefrit gemaakt in de Astra Het was druk maar toch namen de verkopers de tijd voor ons na de proefrit onderhandelen over de prijs en de inruil en de garantievoorwaarden Hoe gaan we er snel uit wat nou Waarom week kom ik de Astra met nieuwe keuring ophalen zeer tevreden mee als ik nog eens een auto zou kopen zal ik zeker even langs rijden bij van Rijswijk of even op de site kijken groetjes Patrick meulendijk

Alles is gewoon perfecto

Jullie hebben perfecte auto’s en de medewerkers zijn heel vriendelijk en aardig en ze geven de auto die je koopt heel schoon geen enkele kras. En de auto’s rijden ook heel goed.

top service

hele fijne ervaring beleefd met het kopen van mijn eerste auto. Zeer vriendelijk personeel en wat ook echt luistert naar de wensen van een klant. Top service

Transparant, meedenkend en vriendelijk’

Fijn en eerlijk gesprek gehad met Arthur. Wij kregen alle tijd en ruimte om ons besluit te maken. Banden waren aan vervanging toe, dit is netjes opgelost. De collega van Arthur was tijdens het ophalen minder fijn: gehaast en te zakelijk. Auto bevalt goed, na enkele weken helaas tot de ontdekking gekomen dat de accu aan vervanging toe is. Maar voor de rest, niets op aan te merken.

Zeer vriendelijke en persoonlijke service

Bij autobedrijf van Rijswijk onze 2e auto opgehaald. Uitstekende service en top auto's. Voor iedereen een echte aanrader.

Arthur heeft mij heel goed geholpen om mijn eerste auto te kopen. Ik had heel snel een auto nodig en na telefonisch overleg reed ik 3 uur later weg met een auto. Ze zijn eerlijk en denken met je mee. Super bedankt!

Goed geregeld

Zeer mooie zaak met warm welkom. Wij hadden de auto op internet gezien en omdat wij best van ver moesten komen wilde we zeker zijn dat de bewuste auto er nog was als we zouden komen. Even een belletje gedaan en geen probleem dat we 2 dagen later zouden komen. Eerst een kopje koffie en toen de proefrit. Opslag verliefd op de auto. Er was 1 onderdeel wat niet helemaal goed was en er werd gelijk voorgesteld om dit te vervangen. Helaas was het onderdeel niet op voorraad, echter is dit netjes opgelost door de garage en hebben wij het onderdeel netjes thuis gestuurd gekregen. Probleemloos opgelost dus. We hebben de auto nu ongeveer 1 maand en ben nog steeds verliefd op de auto.

Goede bedrijf , snel auto gekocht verkoper heel aardig

Een topbedrijf, eerlijk en transparant!

Wat een geweldig autobedrijf is van Rijswijk in Veen! Via onze dochter die een een aantal jaar. Nadat onze dochter hier een paar jaar geleden haar auto hier had gekocht zijn ook wij hier terecht gekomen. Gezien de afstand tussen het bedrijf en onze woonplaats is de koop op ons verzoek online gesloten. Waarbij vooral eerlijkheid en transparantie bovenaan stonden bij van Rijswijk. Arthur Vlot, onze verkoopadviseur heeft ons diverse filmpjes doorgestuurd van de auto waarin we precies wisten wat we konden verwachten. De auto hebben we een week later op kunnen halen en ook de ontvangst in Veen was zeer warm en welkom. Een paar dagen na de aankoop is er nog keurig contact opgenomen of alles naar wens was. Wij zijn zeer tevreden en als we meer dan 5 sterren konden geven hadden we dat zeker gedaan!

Goede service, tevreden over de auto

Een mooie auto voor een goede prijs. Ik ben er heel blij mee. Service is goed. Jammer dat er minder op de kleine dingen wordt gelet. De verkoper belooft alles op te lossen: wegwerken kleine puntjes in de lak, nieuwe batterijen in de afstandsbediening, verwijderen oud lease auto kastje. Dat wordt blijkbaar niet doorgegeven aan degenen die de auto klaarmaken want dat is allemaal niet gedaan. Dat zijn wel de zaken die de klantbeleving excellent zouden kunnen maken.

Nette auto. Was erg behulpzaam met proefrit rijden. Na 2 maanden netjes contact hoe het ging met de auto. Top Enige minpunt was ophalen. Beetje kort af en echt zakelijk.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen