Top service. Eerlijk

Top... autobedrijf

Werd goed geholpen, klantvriendelijkheid. Ze helpen je met alle wegen. Super bedrijf Wil binnenkort mijn tweede auto vervangen. Weet al waar ik moet zijn..!! Super bedrijf

Erg tevreden

Tevreden. Goede en persoonlijke service.

Professioneel, eerlijk TOPbedrijf !!

Al vele auto's gekocht bij van Rijswijk autos. Altijd een feestje. Vriendelijk personeel, eerlijke handel, geen fratsen. Kortom....tot de volgende auto....

Service is geweldig.

Uitstekend geholpen en snel een passende oplossing.

Goed en komt afspraak goed na.

Heel prettig en goed geregeld.

perfect

Mooi bedrijf, kom er graag

soepel proces

verkoop en inkoop plus financiering verliepen soepel. 2 restpuntjes zijn met enige vertraging via derden verholpen.

Top kwaliteit Top bedrijf

Alles wat meteen geregeld binnen paar dagen kon ik met me nieuwe auto naar huis rijden. Gewoon Too bedrijf

Eerlijkheid, goede service en mooie auto’s

Vanaf het begin met eerlijkheid ontvangen en achteraf zeer tevreden over mijn aankoop (VW Golf 7)! Paar weken na de aankoop is er ook nagebeld om te vragen of de auto nog naar behoren werkt. Er is toen aangeboden om tegemoet te komen met eventuele kleine kosten die achteraf zijn gemaakt. Iets wat niet elke garage vrijwillig aanbiedt! Zeker een aanrader!

Prima geholpen en goede auto geleverd

Prima geholpen en goede auto geleverd

Goed advies , deal snel gesloten.

Eerlijk en goed advies gekregen , goede inruilwaarde van onze oude auto , de nieuwe auto is keurig afgeleverd.

Klantvriendelijk, gastvrij en hele nette autobedrijf

Hele goede service en door een vriendelijke verkoper geholpen. Ik zou hier zeker in de toekomst weer een auto kopen.

Auto gekocht alhier door het blijven communiseren.

Keurig overleg geweest bij de aankoop van de auto. Juiste inruilwaarde gekregen en keurig geholpen. Zó doe je zaken als autoverkoper.

Goede service, prettig geholpen

Goede service , prettig geholpen

Ontzettend goed

Hele goede service. Auto is naar mijn huis gebracht. Goed afgeleverd en zeer nette auto. Mijn Kids en ik zijn er ontzettend blij mee, hele vriendelijke mensen die je helpen. Thxx.

Groot aanbod, verkopen prima, problemen oplossen kost veel moeite

Bij aanschaf van de auto zeer vriendelijk geholpen. Een aantal opleverpunten aangegeven welke verholpen zouden zijn bij oplevering een maand na overeenkomst. Helaas geen van de punten opgelost. Na overleg de auto toch meegenomen zodat het probleem bij een garage in de buurt kon worden aangepakt. Dit heeft echter vele telefoongesprekken, WhatsApp berichten en mails gekost met 4 verschillende partijen. Ook de opvolging vanuit van Rijswijk hield niet over. Het contact kwam meerdere malen op mijn aandringen tot stand. Pas na 2 maanden doet alles wat het moet doen.

Je koopt wat je ziet

We zijn erg goed geholpen bij Van Rijswijk. Op voorhand georiënteerd op een auto en meteen op afspraak een proefrit kunnen maken. De prijs week iets af tussen de website en wat in de auto lag, maar gelukkig was de prijs op de website leidend; de prijs was net aangepast namelijk. Ik heb duidelijke instructies gekregen van wat te regelen voor de aankoop en een week later stond een frisse Aygo voor mijn deur.

Heel vriendelijk personeel en goede service

Ze nemen echt de tijd voor en goede uitleg over alles

Goede hulp van medewerkers

Je werd goed geholpen door een medewerker. We hebben eerst rustig zelf kunnen kijken en daarna kwam een medewerker ons helpen

Klantvriendelijk, snel en duidelijk !

Ik was op zoek naar een bepaald soort auto, die heb ik op de site gezien. Ik heb een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen, dat was op korte termijn al mogelijk! Na de bezichtiging en de testrit, hebben wij het een en ander geregeld en voor dat ik het wist reed ik alweer naar huis in mijn nieuwe auto! Klantvriendelijk personeel, en alles was heel duidelijk. Tijdens én na de aankoop nog contact gehad met van Rijswijk. Kort samengevat, zeker een aanrader als je een auto zoekt en meedenkend personeel.

Goede aankoop, hulp met zorg en aandacht

Fantastische auto aangeschaft. De begeleiding die hiermee gepaard ging was ongedwongen, vriendelijk en adequaat. Niet het gevoel gehad dat de auto onnodig werd aangeprezen, er werd juist geduldig geluisterd naar onze wensen waarbij richting werd gegeven. Al met al een erg positieve ervaring.

Duidelijke uitleg en goede begeleiding.

Belletje achteraf is erg gewaardeerd.

Goed advies, gastvrij en laagdrempelig contact

Over mijn ervaring met autobedrijf van Rijswijk kan ik kort zijn. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig, ik ben erg prettig geholpen door Loek: niet de standaard autoverkoper en neemt echt een momentje voor de klant. Ik ben erg blij met mijn elektrische occasion en raad een ieder ten zeerste aan om hier, als je er een occasion naar wens ziet, zeker een bezoek aan te brengen.

Keurig netjes behandeld en een zeer net autobedrijf.

- vriendelijk personeel. - goede onderhandelingen. Ik zal er zo weer een auto kopen.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen