Super fijne service!

Wij hebben onze auto in juli gekocht. Na verschillende dealers te hebben bezocht, kwamen we bij van Rijswijk. Niels heeft ons super goed geholpen en de auto is fantastisch. Hij heeft zelfs nog ingecheckt om te vragen hoe de auto bevalt! Ik vond het zo lief en attent. Wij zijn erg blij met de aankoop! Dank jullie wel :)

Mooi bedrijf, prettige verkoper en goede service bij een plotseling probleempje

Mooi bedrijf waar ik op een plezierige en professionele manier zaken kon doen. Bij een plotselinge storing, een dag voordat we op vakantie zouden gaan, is met alle macht geprobeerd en gelukt het probleem op te lossen. Klantgerichte service!! De aangekochte Link en co 01 bevalt ook buitengewoon goed. Fijne auto en goede caravantrekker.

Gewoon goed!

Keurig geholpen en terwijl we voor een Volvo kwamen zijn we toch voor een Lynk&Co gegaan. Tot nu toe geen spijt van gehad, prima auto.

Fijne mensen en goeie service!!!

We hebben hier een mooie Captur gekocht. Voldoet aan alle verwachtingen. Goed advies gehad, gewoon eerlijk waar het op staat.

Netjes en vriendelijk geholpen.

De auto, een Link en Co, is netjes afgeleverd. Na een aantal weken echter bleek de reflector unit in de achterbumper uit de clip te zijn geschoten. Het kan zijn dat dit al bij de aankoop was maar een foto van het bedrijf bewees het tegendeel. Bij de foto's heb ik zo mijn bedenkingen omdat ze allemaal exact hetzelfde zijn. Alleen de kentekens zijn anders. U heeft waarschijnlijk ergens tegenaan gereden was de conclusie. Jammer zo'n reaktie. Voor de extra verzekering van een half jaar ruim 600 euro had ik wat meer service verwacht.

Ruime keuze in Lynk & Co's en goede begeleiding bij aanschaf

We waren op zoek naar een Lynk & Co, en dankzij het ruime assortiment, ook tweedehands, konden we vrij snel een keuze maken. Een blauwe met zwarte accenten. Verkoper Arthur lichtte ons goed voor over de aankoop, en bood nog ruimte om over alternatieven na te denken. Er was ook ruimte om de (jonge) auto zonder garantie te kopen, wat weer scheelde in de prijs. De sterkte van deze zaak ligt in klantvriendelijk verkopen van gebruikte of nieuwe auto's. Voor inruil en evt. onderhoud aan de te kopen auto kun je mogelijk zelf goedkopere alternatieven vinden; de geboden inruilprijs was niet hoog, maar ook hier kregen we de ruimte om de oude auto niet in te ruilen, en op een andere manier (tegen een betere prijs!) te verkopen.

Goede bedrijf

Ik heb onlangs een uitstekende ervaring gehad bij Rijswijk vanaf het moment dat ik de showroom binnliep, werd ik vriendelijke en professionele ontvangen door het personeel.

Vriendelijk, zorgvuldig, goede communicatie

Heel prettig contact, goede communicatie en duidelijk in verwachtingen. Met drie verschillende mensen contact gehad, en bij allen een goed gevoel. En uiteindelijk ook blij met de auto uiteraard. Een basis voorwaarde

Super netjes en vriendelijk behandeld!

Heel vriendelijk ontvangen. Verkoper erg kundig. Geen gekke kortingen, maar gewoon een eerlijke prijs! 2 maanden na het ophalen van de auto werd ik nog even gebeld of alles in orde was en of de auto goed bevalt. Erg netjes! Grote kans dat we hier nog eens terugkomen.

Goede service!

Ik heb een paar maanden geleden mijn Lynk&Co bij ze gekocht en ben zeer te spreken over ze. Goede en snelle service met scherpe prijzen.

Vriendelijke verkopers

Auto gekocht. keurig afgeleverd. De verkoop ging relax en je kon op je gemak rond kijken. Vorige auto ingeriuild. Waarde was wel aan de lage kant. Weinig onderhandelings ruimte.

Snelle doch nette afhandeling

Via internet bij van Rijswijk autos uitgekomen voor een lynk & Co Keurig bedrijf waarbij ik een auto heb gekocht waar ik tot op heden, 4,5 maanden later (nog) geen problemen mee heb gehad. In de afhandeling hebben ze keurig hun werk gedaan. De afwezigheid van een tweede sleutel had beter geregeld kunnen worden. Op een bedrag van ruim € 31. 000 mag je verwachten dat een autobedrijf de kosten van een tweede sleutel op zich zou nemen, maar helaas.

Geweldig bedrijf

Vakkundige verkopers, snelle service.

Vriendelijk, behulpzaam en goede prijzen

Fijne website waar duidelijke fotos op staan die het hele verhaal van de auto vertellen, prettig is dat. Langsgereden, kreeg ruim de tijd om in de showroom rond te kijken en na een afspraak ook tijd voor proefrit en de zakelijke afwikkeling. Eerlijke prijs voor de inruil gekregen en nette vraagprijs voor de occasion. De garantie die bijgekocht kon worden was wel erg duur in verhouding tot wat je er voor krijgt, weet niet of ik dat nog een keer zou doen.

Goed en eerlijk advies en goede communicatie vanaf aankoop tot zelfs nazorg

Luxe en jonge occassions voor een eerlijke prijs. Zeer tevreden over aankoop en levering. Vier maanden na aankoop werd er nog contact opgenomen om te vragen of alles naar wens was verlopen.

Mooi verzorgd bedrijf, aardige nette mensen

Werden netjes en goed geholpen, bleven goed klant vriendelijk,

Klantvriendelijkheid staat hoog aan het vaandel

Alle dank aan Niels den dekker, deze man heeft ons echt heel goed geholpen, rust en aandacht en een luisterend oor.

Scherpe prijzen en nette afhandeling

Dit bedrijf is aan te raden! Gewoon om bovengenoemde punten!

Na de aankoop zoek je het maar uit.

Bij een aankoop van een voertuig met dit kaliber hoop je toch dat een aantal dingen vanzelfsprekend zijn. Los van de absurde pakketprijs ( die geen toegevoegde waarde heeft ) willen ze dingen als het overschrijven van het voertuig laten blijken als service. Terwijl daar waar de echte service zit, er geen werk wordt uitgevoerd. Na de aankoop direct issues die dan onder de garantie vallen. Kromme remschijven wat na een week al onder ‘gebruikers sporen’ moeten vallen. Als je dan achteraf opbelt om te vragen of ze kunnen helpen wordt je weer doorverwezen. Al bij al geen positieve ervaring wat je zou verwachten bij een bedrijf van dit kaliber. Heel erg zonde.

Prachtige showroom met mooie auto's en vriendelijke medewerkers

Dit jaar een occasion Peugeot 5008 gekocht bij Van Rijswijk. Ik ben zeer tevreden en fijn geholpen door Arhur. Echt een aanrader en zeker een adres waar ik in de toekomst weer naartoe ga, voor de volgende auto.

Prettig gesprek

Een minpuntje geen Volvo boek in het Nederlands.

Prettige ervaring

Veel vooraf gelezen aan reviews. Ook de negative reviews aandachtig doorgenomen. Eigenlijk hebben ze die negatieve berichten grotendeels ontkracht. Ik werd vriendelijk geholpen en had de vrijheid rond te kunnen kijken zonder dat ik achterna gezeten werd. Daarna zonder problemen een proefrit kunnen maken en ook gewoon goed kunnen onderhandelen. (In ieder geval mij het gevoel gegeven dat ik kon onderhandelen ;)). 8 sterren omdat er altijd verbetering moet zijn. Het enige puntje voor verbetering wat ik eerder in reviews ook terug zag komen was bij het ophalen van de auto. Voor ieder zijn budget is het altijd een bijzonder moment om de auto dan eindelijk te mogen komen halen. Dit gevoel kreeg je niet echt doordat we zo`n 45min hebben rond gelopen voordat we geholpen werden. Terwijl je toch op afspraak de auto komt halen. Meer aamdacht voor de klant op dat moment zou het feestje afmaken. Verder prima service en een goed gevoel aan over gehouden.

Goed geholpen en goede prijs teruggekregen voor mijn auto.

Zeer tevreden over de service

Tijdens het hele proces van reageren tot mee nemen van de auto ben ik zeer goed geholpen en te woord gestaan door de dealer de auto zag et goed uit en was goed onderhouden door de dealer

Zoutendijk 2

4264 KH Veen