vertrouwd en eerlijk

Bij binnenkomst een fijn ontvangst. Wat ik enorm prettig ervaarde was geen druk om gelijk een aankoop te doen. Ze gaven me de tijd om na te denken en te vergelijken….zijn duidelijk wat wel en niet mogelijk is. Ben dolgelukkig met mijn nieuwe aankoop en liep de deur uit met een geweldig gevoel ipv te denken…ben ik opgelicht of niet!! Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Mooie zaak

Vriendelijke verkopers die met je meedenken. Wel jammer dat de vloeistoffen niet op peil zijn terwijl ze dat wel beloven. Binnen 2 weken moest ik al olie bijvullen met een auto van nog geen 3 jaar oud.

Vriendelijke, vakkundige en duidelijke verkoper

Je weet precies waar je aan toe bent. Hebben 2 proefritten mogen maken en met veel plezier een mooie Peugeot 108 aangeschaft. Een aanrader voor een ieder die een goede tweedehands auto zoekt. Zeer prettig contact met Stefan.

Prima autobedrijf !

Keurig geholpen.

Warm bad, koude douche ná?

Prachtige showroom, glimmende auto's, prettige mensen, goeie koffie....daar staat -ie dan, de perfecte keuze. Maar heeft u wel naar de staat van onderhoud gevraagd? Naar het onderhoudsboekje? Naar wie voor eventuele reparaties opdraait onmiddellijk na aankoop? 7 dagen na mijn aankoop (16.000 km op teller) de melding: "onderhoud vereist". Daar was ik graag vóór aankoop van op de hoogte gebracht. Advies is dus: wél even doorvragen bij die aardige verkoper..

Goed en vriendelijk geholpen door Loek.

Mooi bedrijf met veel verschillende auto’s op voorraad. Ook als je op zoek bent naar een kleine en goedkopere auto wordt je hier goed geholpen. Ook al is het druk, ze nemen de tijd voor je, rustig en duidelijk gesprek gehad, over een proefrit doen ze niet moeilijk. Alles goed geregeld en heel blij met mijn nieuwe auto!

Kwaliteit occasions, goed geholpen!

Opel Karl gekocht, op de terugweg was de achterlichtkap gesprongen. Kan gebeuren en we wisten niet goed bij wie de oorzaak lag, maar Tim van Auto Rijswijk bood aan het achterlicht te vervangen voor enkel de kosten van de kap zelf. Nette oplossing. Ook de reservesleutel die na vervangen van een batterij toch kapot bleek te zijn werd probleemloos vervangen. Verder geen gedoe met onderhandelen. Je krijgt waarvoor je betaald, een goed onderhouden occasion.

Hartelijke ontvangst duidelijk uitlegd over alles onze verkoper loek versteeg gaf ons zeer goed advies over alles hij was zeer meedenkend en relaxed en gaf ons alle tijd om een proefrit te maken en er goed over na te denken om een goede beslissing te kunnen nemen met uiteraard een lekkere beker water kortom in een woord fantastisch zeer goede service de aflevering was even eens super te noemen ik zal jullie zeker aan bevelen bij mij vrienden en kennisen.

Vriendelijk

Leuk contact met Loek gehad. Goede afspraken kunnen maken en prima service gekregen. Wij zijn tevreden.

Top!

Super geholpen, Tim heeft echt zijn best gedaan om eerlijk advies te geven.

Goeie ervaring geen opmerkingen

Vlotte en duidelijke dienstverlening en betrouwbaar

Wij werden geholpen door de heer Versteeg. Er was sprake van een prettige communicatie. Er was duidelijkheid, gastvrijheid en goede dienstverlening. Alle mogelijkheden die voorhanden waren werden ons duidelijk voorgelegd. Er was ruimte voor onderhandeling. Eén tip: wij hebben een importauto gekocht. Dat was ons voor het eerst en we waren wat bezorgd toen we na anderhalve week na voorlopig aankoopafspraak nog niets hadden vernomen. Dat had alles te maken met de termijn van kentekenregistratie. Misschien dat tussentijds een mail naar de koper iets meer lucht geeft. Ook al is er op dat moment niets te melden. Contact is belangrijk. Maar al met al zijn we dik tevreden.

Fijn geholpen met mijn nieuwe auto.

Leuke verkoop en een hele prettige verkoper

Wij hebben een Kia Niro aangeschaft bij van Rijswijk. Loek onze verkoper stond ook goed klaar voor alle uitleg en dingen die we wilde weten. Ook was het fijn dat ze de tijd voor je nemen en ook nergens druk op leggen. Al met al dus een hele fijne aankoop nu genieten van onze Kia maar dat komt zeker goed

Heel erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen. Ze hebben er zeker moeite en tijd in gestoken.

Goede, snelle en vriendelijke service.

Ik kon snel langskomen voor een proefrit en de auto was de volgende dag al klaar om mee te nemen. Super!

Goede service !

Nette en correcte mensen denken mee en zijn proffesioneel in hun vak.

Veel geschikte autos en goede service.

Veel geschikte autos en goede service

Snel geregeld, top service!

Ivm rijafstand heb ik autobedrijf van Rijswijk benadert of het mogelijk is de auto na koop direct mee te nemen. Dit was zonder problemen mogelijk. Een maand na de koop werd ik gebeld hoe de auto bevalt, oprechte interesse! Vriendelijk personeel die je willen helpen.

Mijn ervaring in een zin is

Uitstekend bedrijf met een mooie showroom, waarin vriendelijke en verstandige verkopers hun waar op een goede manier weten te verkopen en tevens een goede service verlenen.

Super bedrijf!

Heel blij met mijn Opel Karl. Onze volgende auto gaat hier zeker ook vandaan komen. Hele goede service en we zijn erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!!!

Brabantse gastvrijheid en vriendelijkheid. Wij kochten een Ford Ka, de kleinste en waarschijnlijk de goedkoopste auto in het bedrijf. Wij voelden ons behandeld of we voor de duurste auto van het bedrijf kwamen. Een helaas zeldzame ervaring, wat een mooi bedrijf. Hulde voor het verkoopteam.

Prima geholpen, goede auto

Prima geholpen, goede auto. Goede prijs voor aantal gereden kilometers.

Goed geholpen aardige mensen

super!

Ze nemen de tijd voor je ondanks als het druk is. De uitleg die er gegeven wordt over lease is ook heel duidelijk. een prettige sfeer.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen