Goede prijs kwaliteit en perfecte service

Gewoon een degelijk autobedrijf die zijn beloftes na komt. De volgende auto zal zeker weer gekocht worden bij autobedrijf van Rijswijk . Perfecte service. Met vriendelijke groet, Bart van Engeland

Bewezen betrouwbaar

Eind juni 2021 voor het eerst een nieuwe (tweedehands) auto gekocht bij Van Rijswijk. De verkoopstijl van Tim vonden wij prettig, hij was informatief en relaxt, niet opdringerig. Toen we de auto op gingen halen hadden we tijdens de terugrit het gevoel dat de airco het niet goed deed, hier hebben we bij thuiskomst naar laten kijken en deze bleek inderdaad kapot. Dan bekruipt je meteen een vervelend gevoel, maar dat was bij Van Rijswijk nergens voor nodig. Zij hebben de airco dezelfde week nog kostenloos gerepareerd. Het bovenstaande klinkt misschien klein, maar het is een schoolvoorbeeld van wat ik hoop te vinden bij een bedrijf waar ik een occasion koop: betrouwbaarheid. En bij Van Rijswijk zit dat wel snor.

Erg prettig en vakkundig

Vandaag voor het eerst in deze zaak geweest en geholpen door Loek , wat is deze man enthousiast in zijn werk en vakkundig. . En zeer heldere uitleg wij zijn blij dat we hier onze nieuwe auto hebben gekocht . Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en niks is teveel. Zeker een aanrader

Helemaal top

Ik zocht een goede peugeot 308SW. Deze vond ik bij Autobedrijf van Rijswijk. Verkoper Loek heeft me prima geholpen. Ik ben geïnformeerd over de mogelijkheden en opties en onder het genot van een kop koffie is alles netjes geregeld en heb ik getekend. Ik zal Autobedrijf van Rijswijk zeker aanbevelen onder mijn kennissen.

Mooi bedrijf. Enthousiaste medewerkers.

Goede deal gemaakt en netjes afgehandeld.

Zeer goed geholpen

Een professioneel bedrijf met een duidelijke visie. Als klant weet je waar je aan toe bent. Afspraken worden nagekomen, en prijs kwaliteit verhouding is TOP.

Goede service, geen onderhandelingsruimte

Wij zijn goed geholpen door Stefan van Autobedrijf van Rijswijk. Geen poespas of een ingewikkeld verhaal. Wij vonden het vanzelfsprekend wel jammer dat er geen onderhandelingsruimte was voor wat betreft prijs, extra's of service.

Ik ben super goed geholpen. De service is echt perfect !

Professioneel en klantvriendelijk

Wij hebben in januari een auto gekocht bij van Rijswijk. We zijn vriendelijk geholpen en waren blij met de auto. Helaas kregen we na 4 maanden onverwachte problemen met de auto. Het bedrijf heeft dit heel sjiek opgelost. Wij zijn erg te spreken over onze ervaring. We hopen voorlopig nog geen nieuwe auto nodig te hebben, maar mochten we op dit punt komen dan kijken we zeker opnieuw bij van Rijswijk. Warm aan te bevelen.

Topp!!!

De mensen zijn echt super klantgericht, natuurlijk commercieel ingesteld maar dat neemt zeker niet de overhand, want er wordt goed naar de klant geluisterd en de tijd genomen. Ook denken zij mee aan de behoefte van de klant en weten daar ook gehoor aan te geven zoals het hoort. Er wordt echt in oplossingen meegedacht. Mijn dank is groot en die van mijn vader ook want onze auto's zijn echt super fijn. Ik raad het ook echt aan als je een auto zoekt kijk hier! Dank je wel Stefan voor je service!

Prima!

Misschien nog een tip, bij een verkoop van een auto, zou het fijn zijn om de auto volgetankt af te leveren. En iets van een klein presentje mee te geven, komt net iets klantvriendelijker over!

Keurig geholpen

Zodra je de zaak binnenloopt wordt je keurig te woord gestaan. Je vragen worden beantwoord. netjes geholpen en meegdacht.

Zeeeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden met de seatleon die ik heb gekocht En de auto die ik heb ingeruild was ook zeker de moeite waard! Bedankt

Heel klantvriendelijk, gelijk een goed gevoel bij ontvangst.

Verkoper Loek belde zelfs 2 weken na de koop om te vragen hoe de auto beviel.

Zeer vriendelijke en goede service

Wij zijn vanaf de eerste moment dat we interesse hadden in een auto heel goed geholpen. We kregen de juiste info en alles verliep op een zeer vriendelijke, vlotte manier!

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel tevreden met onze aankoop! Km stand klopt,onderhoudsboekje aanwezig! We wachten nog wel op een stel matten,waarvan ik verwacht dat ze nog worden nagezonden!

Goede service, vriendelijke mensen, uitstekende oplevering.

De aankoop van onze auto hebben wij als heel prettig ervaren door de vriendelijke mensen, goede service en uitstekende oplevering van de auto. Autobedrijf van Rijswijk voelt als vertrouwd, wat belangrijk is bij de aanschaf van een auto.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Top autobedrijf

100% goed

Positief

Via schoonzoon terecht gekomen bij van Rijswijk. In 1e instantie wilde ik na het 1e contact afzien van bezoek aan het bedrijf , maar op aandringen van mijn schoonzoon bedrijf alsnog bezocht. Hoewel ik tevreden bent over mijn aankoop, blijf ik nog wel met het gevoel zitten dat indien je een auto koopt deze gewoon afgeleverd moet worden zonder dat de extra kosten zoals onderhoudsbeurt, nieuwe banden voor rekening klant komen. Wellicht dat de concurrenten deze kosten al van te voren incalculeren, maar dan weet je in ieder geval als consument waar je aan toe bent. Op dit punt mag van Rijswijk wel transparanter worden. Ondanks deze feedback ben ik wel tevreden hoe ik ben geholpen daar Loek Versteeg die zijn best heeft gedaan om mij enigszins tegemoet te komen.

Goede, vriendelijke en flexibele service

We wisten nog niet wat voor auto we nu echt wilden. Van Rijswijk heeft een mooie uitgebreide collectie staan die ons geholpen heeft om een goede keuze te maken. Het was geen enkel probleem om verschillende merken te zien en te proberen. Het is uiteindelijke een heerlijke BMW geworden die perfect conform afspraak opgeleverd is.

Vriendelijk, komen afspraken na!

We zijn zeer netjes en vriendelijk geholpen is een hele mooie zaak! Ga zo door!

Goede service en breed aanbod

We hebben hier een auto gekocht, deze is in een perfecte staat afgeleverd, alle afspraken zijn nagekomen, aanrader deze garage!

Teleurstellend!

Aangezien dat we een rit van 3uur moesten maken heb ik van te voren gebeld. Kreeg als verhaal 1 krasje en verder zeer netjes. Dag erna gaan kijken. Meerdere krassen en echt flinke krassen. Sleutel werd in je handen gegooid en succes ermee. Toch een testrit gemaakt maar tijdens die rit tot besef gekomen dat het een zeer trieste actie is en terug gereden sleutels afgegeven en weer terug naar huis. Geen aanrader dus.

100% tevreden

In juni 2019 onze eerste auto en mei 2021 onze tweede auto gekocht bij van Rijswijk. Vriendelijk personeel, duidelijke en eerlijke prijzen. Auto's zijn van goede kwaliteit.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen