Prima ervaring, goede keus !

Na via de website een keuze gemaakt te hebben voor een Peugeot 208, hebben wij een proefrit gemaakt en een goede koop gesloten. Uitstekende service en begeleiding van Tim. Een week later konden wij de auto tip top gepoetst op halen.

Heel goed behandel d

Echt tevreden

Vriendelijk en klantgericht

Op een drukke zaterdag goed en vriendelijk te woord gestaan. Ondanks de drukte werd er vrijwel direct een proefrit aangeboden. Zodat we eerst de auto konden ontdekken. Daarna werd er alle tijd genomen om het gesprek aan te gaan en de koop af te ronden Na de koop een weekje moeten wachten om de auto klaar te maken. En daarna is de auto keurig afgeleverd!

Goede uitleg, vriendelijke service

Er wordt een goede uitleg gegeven over de auto, open en eerlijk, ook over bijvoorbeeld de onderhoudshistorie. Wordt nagebeld na een paar weken, vriendelijke service wat mij betreft.

Goede service, mooie auto's

Zeer tevreden met de geleverde auto.

Een service van super kwaliteit !

Een bedrijf van dealer kwaliteit Waar je goed geholpen wordt Top service vriendelijkheid en erg meedenkend.

Erg tevreden

Ik heb een heel positieve ervaring bij Autobedrijf van Rijswijk gehad, de auto die ik kocht bleek een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te hebben. En de service was ook goed.

Zeer blij met mijn nieuwe auto!!!

Ik ben erg goed geholpen om een goede keuze te maken voor wat ik zocht in een auto. Nu al vele kilometers met plezier gereden!

Auto gekocht,zonder extra garantie. Maar pech,dezelfde dag ging er een lampje branden.toch contact opgenomen en netjes gerepareerd en kosteloos.super mooi bedrijf en goed en heel gezellig geholpen met de koop door Stefan Kreemers...volgende keer zeker weer daarheen en raad het iedereen aan.

Gewoon goed

Vorige ervaring met autobedrijf van Rijswijk was al goed, dus toen mijn auto aan vervanging toe was keek ik regelmatig op hun site en had daarna redelijk snel een vervanger gevonden. Heb contact met ze opgenomen en binnen een paar dagen was alles goed geregeld.

Modern bedrijf met vriendelijke , niet opdringerige verkopers.

Vriendelijk en netjes te woord gestaan. We hebben een Citroen c3 gekocht. Grote keus aan autos.

Jammer dat de inruil te laag was

Mooi bedrijf en vriendelijk onthaal. Ik heb ze 2x bezocht ivm interesse in een andere mercedes Helaas was het verschil te groot met andere bedrijven (zat paar duizend € tussen wat ik veel vond) Dat ook aangegeven maar zat geen ruimte meer in. Jammer want voor de rest een heel mooi betrouwbaar bedrijf met mooie auto’s.

Excellent service and super friendly staff

Loek was great,friendly and was able to help me with all questions I had before buying the car. Gear coffee corner to welcome everyone and very polite.

Vriendelijk, prima service

Very professional service.

Patient and understanding with the customer. Helpful and responsive.

Top geholpen

Klasse auto's Super meegewerkt aan de verrassing voor mijn dochter.

Snel en goed geholpen

Top service

De communicatie vanaf het moment dat wij de interesse hadden in de auto tot aan twee weken na de aankoop is echt meer dan goed. De klantvriendelijkheid en het meedenken wat goed en passend is voor onze wensen. De compliment is echt voor de werknemers. En betreft de aanschaf van de auto, nette goede prijs.

Nette auto,s en goede service..netjes geholpen

Hele mooie mini gekocht met weinig kilometers ging eigenlijk voor andere auto maar hebben zoveel mooie auto,s staan dat ik voor deze ging...verder netjes geholpen. Aanrader dit bedrijf !

Wat een fijn bedrijf!

Na het maken van een afspraak een prettig ontvangst ervaren in deze zeer mooie zaak. Het was een goed begin en vervolgens op een fijne manier geholpen en goede zaken gedaan.

Net bedrijf, goed advies

Er werd goed meegedacht met de aanschaf van de auto. Net advies, niet opdringerig. Vriendelijke verkopers.

Geweldig geholpen geen lul verhaal daar houd ik van

Eerst telefonisch netjes te woord gestaan. Na een afspraak gemaakt te hebben keurig geholpen. Test rit gemaakt en alles was mogelijk konden zelfs de brug op om van onderen te kijken. Geslaagd met kopen. Zeer tevreden

Prima bedrijf

Via advertenties bij v Rijswijk uitgekomen. Uit het ruime aanbod een model geselecteerd. En ook aangeschaft. Verkoper Arthur gaf goed advies en was niet opdringerig. Overall dikke plus voor v Rijswijk

Goeie en snelle service voor het zoeken naar mijn eerste eigen auto.

Ik ben erg tevreden over de service bij Autobedrijf van Rijswijk.

Uitstekende service!

Open communicatie en een persoonlijke benadering bij dit bedrijf. Top!

Zoutendijk 2

4264 KH Veen