Ronduit onbeschoft geholpen
De heren van van Rijswijk nemen het niet zo nauw met de gemaakte afspraken. Dat de showroom gesloten is in Coronatijd is natuurlijk volkomen begrijpelijk. Bij wijze van oplossing is er de mogelijkheid om de auto online aan te wijzen, en op afspraak op te komen halen. Dat lijkt op het eerste gezicht een prima oplossing waar wij ons helemaal in kunnen vinden. We kiezen de auto uit, maken de afspraak om hem de volgende dag(!) op te komen halen en spreken daarnaast af dat we vooraf gebeld worden wanneer er meer gegadigden zijn, zodat we evt. eerder kunnen komen. Je staat dan vreemd te kijken als je de volgende dag gebeld wordt dat de auto zonder pardon verkocht is aan een ander (er moest toch vooraf een afspraak gemaakt worden?). Wanneer we vragen naar alternatieven om ons toch nog verder te helpen, is Tim ineens niet meer zo behulpzaam. We moeten zelf maar op de website kijken, daar staan er nog meer. Echter, we geven aan: op de website zijn geen auto's beschikbaar met een vergelijkbare kilometerstand voor een vergelijkbare prijs. Volgens Tim is de kilometerstand niet zo belangrijk, en moeten we "maar gewoon een mooie kleur uitzoeken". Als kers op de taart benoemt Tim dat we nu weer in de oriënterende fase zitten, daar wil hij zijn tijd niet aan besteden dus vanaf nu kunnen we beter mailen want "zijn werk gaat verder gewoon door". M.a.w.: Tim is behulpzaam als hij een auto kan slijten, maar wanneer we om expertise vragen, haakt hij af en moeten we het zelf maar uitzoeken. Wij blijven zeer teleurgesteld achter en peinzen er niet over hier nog een auto aan te schaffen. Jammer! We hadden graag samen naar een oplossing gezocht.