Super service !!!

Prachtige fiat 500 gekocht bij dit top bedrijf! Snelle en zeer vriendelijke service! Zeker aan te raden

Topbedrijf!

Wij hebben vorige maand 2 auto's gekocht een Opel Karl en een Fiat 500. Vanaf het allereerste contact een heel goed gevoel gehad. Onze airco deed het niet maar we hadden geen garantie. Stefan zei breng hem maar en dan kijken wij het na. Hij is gemaakt en we hoefden niets te betalen. Het is een topbedrijf met topmedewerkers en een topservice! Stefan en Loek jullie zijn goud en voor evt volgende auto's komen wij zeker terug!

Uitstekende garage voor je nieuwe tweede handse auto.

Prima garage om een auto te kopen. Je wordt er vriendelijk geholpen en ze hebben een ruime keuze.

Prima ervaring !

Goed !

Fijn geholpen

Ontvangen met een kop koffie, duidelijke uitleg en het is zo als het is. dus eerlijke verkoop.

Goed ontvangst, vriendelijke, goeie auto

Zie zin.

Positief en vriendelijk

Ze zijn er niet op uit om perse een auto aan je te verkopen, maar vinden het belangrijker dat je een goed gevoel hebt bij een auto. Kortom erg fijn om langs te gaan

Ondanks de drukte werden we goed geholpen.

Fijn en snel geholpen aan een nieuwe auto!

Ik kwam aan op een donderdagmiddag en zat twee minuten na aankomst al in de auto een proefrit aan het maken, fijn ontvangst en kreeg het gevoel dat de vertrouwen er wederzijds was. Kortom prettige ervaring

Vriendelijk en goede kwaliteit

Vriendelijk personeel Goeie auto Prima deal

Netjes geholpen!

Wij wisten al voor Welke auto wij kwamen en zijn netjes geholpen! Geen opdringerige verkoper

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Na een telefoontje de zelfde dag nog langs voor een proefrit

Professioneel bedrijf!

Goed en eerlijk geholpen door Arthur. Erg vriendelijk allemaal en het fijne was dat je niet werd gedwongen om een auto te kopen. De gesprekken voelde zeer vertrouwd aan. Wel een klein probleempje gehad aan mijn Audi A3 maar alles goed en snel verholpen via de garantie! Top service! Wie weet tot de volgende! Groet Jordy

Super goed

Super goed

Eerlijke inruil prijs en word snel en efficiënt geholpen

Fijn geholpen en een mooie inruil gekregen. Contact via mail gaat erg soepel! En dus relatief snel een aankoop kunnen doen!

Heel erg tevreden, top bedrijf

Bij eerste binnenkomst een mooie sfeer. De auto was al klaar voor een proefrit. Na de proefrit met Arthur in het kantoor gezeten en de koop afgehandeld. Ben tevreden over de service.

Betrouwbare, kwalitatieve service.

Nadat het probleem met de auto werd ontdekt, hadden me gelijk professioneel geholpen.

Aardige mensen, nette garage

We werden vriendelijk ontvangen, ondanks de drukte werden de regels rondom Corona goed gehandhaafd. Alles was op afspraak. Veel keuze qua tweedehands auto's. Mijn nieuwe aankoop was netjes gepoetst bij het ophalen.

Prima geholpen

Prima geholpen bij de keuze voor een (voor mij) nieuwe auto. Heel content met mijn Fiat 500. Na 2 weken ben ik gebeld of de auto beviel, heel attent!

Eenbonafide autobedrijf

Ik heb autobedrijf van Rijswijk ervaren als een goede en betrouwbare bedrijf met vriendelijke medewerkers en degelijke auto’s. Alles ziet er goed uit zowel de auto’s als het pand. Mijn complimenten van Rijswijk. ik kom zeker langs in de toekomst.

Heel goed

Via een site terechtgekomen bij dit bedrijf. Krijg al heel snel antwoord op mijn vragen, en kan de volgende dag al meteen langskomen. Werd snel en goed geholpen met het bekijken van de auto, en alle informatie en dergelijke. Top bedrijf!

Duidelijke taal en transparant

Vooral niet opdringerig en goede service

Ik vond het leuk en me auto is geweldig.

Geweldige service en medewerkers

De medewerkers die ons hielpen waren zeer vriendelijk en gastvrij. We waren aan de late kant en zelfs na hun officiële sluitingstijd namen ze de tijd om alles te doorlopen. Zo een service heb ik weinig keren gezien bij een dealer.

Nette en uiterst serieuze ontvangst

Zeer net autobedrijf waar men eerlijk en serieus met je omgaat. Auto is erg netjes afgeleverd en de nazorg was ook erg goed!

Zoutendijk 2

4264 KH Veen