Fantastische service!

Stuk voor stuk ontzettend vriendelijke verkopers. Denken goed mee over verschillende mogelijkheden en nemen de tijd voor je. Ook na aankoop zijn zij betrokken en staan ze altijd klaar voor eventuele vragen. Super service!

Prima autobedrijf waar de klant echt op één staat

Na het zien van de auto op de mooi verzorgde internetsite, is een hele prettige en oprechte mail correspondentie ontstaan over de mogelijke aankoop en inruil van onze auto. Na de uitnodiging om langs te komen en een stukje met de auto te rijden om daarna om de tafel te gaan, is de koop vrij snel rond gekomen. Dit alles verliep op een ontspannen en prettige wijze. Mijn complimenten voor deze manier van autoverkoop. Arthur, heel veel succes gewenst in de toekomst.

Topbedrijf met prima service!

Een eerlijk bedrijf waar de klant nog koning is. Persoonlijke aandacht en goede service maken het af. Komen hier al jaren met plezier auto's kopen en hopen er in de toekomst nog veel vaker te komen!!

Super auto voor een leuke prijs, personeel erg vriendelijk!

Enkele weken geleden mijn eerste auto gekocht bij van Rijswijk, een Volvo V40. Ik kwam in eerste instantie kijken naar een andere auto, maar deze auto sprak mij meer aan. Erg goed geholpen door Stefan, erg vriendelijk en nam de tijd voor ons. Na er een nachtje over geslapen te hebben besloten de auto te kopen. Erg blij met deze aankoop en geen moment spijt van gehad! De auto gekocht met 1 sleutel. Besloten zelf een reserve sleutel te laten bij maken (maar hier nog niet aan toe gekomen). De leasemaatschappij heeft deze sleutel enkele weken na de koop van mijn auto gevonden. Direct hierna een belletje van Stefan gehad die gevonden was en dat ik de reservesleutel kon op halen. Super, erg netjes!

Goede hulp

Goede hulp en snelle afhandeling

Prettig en correct

Prettige omgang met de verkoper en een correcte en vlotte afhandeling van de koop.

Klantvriendelijk goede prijs, kwaliteit verhouding en goede service

We werden snel geholpen, konden direct een proefrit maken, deal sluiten en auto meenemen. Auto bevalt uitstekend.

uitstekende klantervaring

vriendelijke en betrokken verkoper

Van Rijswijk is gewoon een Top auto bedrijf

Auto bedrijf van Rijswijk,jullie zijn gewoon Top.Goeie service,vriendelijke medewerkers.Ben erg tevreden met het aankoop van een auto.Woorden schieten mij tekort💪🏽👍

Super vriendelijk en zeer goede service.

Ik ben heel goed geholpen en alles was helder en duidelijk.

Ik ben fijn geholpen in het uitzoeken van mijn nieuwe auto. Er werd gevraagd naar waarom ik voor een bepaalde auto gekomen was en met advies van de verkoper bleek dat ik op zoek was naar een hele andere. Erg fijn gehelpen

Goede service en aardige verkoper

Een maand geleden heb ik mijn Peugeot gekocht, nadat ik netjes en correct was behandeld. De auto bevalt erg goed en rijdt als een trein.

Is goed we zijn zeer goed geholpen

Goed zeer goed

Goed en prettig geholpen door Arthur. Auto in een nette staat afgeleverd. Wat is afgesproken is ook nagekomen. Een goed gevoel over gehouden aan Autobedrijf van Rijswijk.

Ik voelde mij erg op mijn gemak.

Een bedrijf waar je jezelf klant voelt in de showroom en geen doelwit. Vriendelijk, nuchter en scherp in prijs!

Vriendelijk, Mooie prijs.

Goede, vriendelijke en mooie garage. Hielden goed afstand ivm corona virus.

Topple!!

Via een advertentie van marktplaats bij dit bedrijf terecht gekomen. En een afspraak gemaakt om een auto te bezichtigen, deze was door de wasserette gehaald, zodat je goed kunt zien wat je koopt. Vervolgens een proefritje gemaakt, en de auto beviel. Na het ritje een gesprek gehad, geen gepush...denke er even over na. Maar ben voor de auto gegaan....en nu na ruim 1,5 week bevalt deze me nog steeds. Ik hoop er de komende jaartjes veel plezier van te hebben! En bij een eventuele andere aankoop....dan denk ik zeker terug aan dit bedrijf.....

Goed betrouwbaar bedrijf.

Na daar gekeken te hebben bij een auto en keurig te woord te zijn gestaan, hebben we uiteindelijk de auto gekocht. Moest nog wat met de auto gebeuren. Ook dit was geen probleem. Nette prijzen en zeer klantgerichte verkopers.

Fijne verkopers, goede service!

Fijne verkopers die de tijd nemen. Mooie garage Goede service!

Mooi bedrijf en klantgericht.

We zijn tot nu toe ontzettend tevreden met onze aangeschafte wagen. Goede service en vriendelijk personeel.

Prima bedrijf, goede keuze, nuttig en prettig advies, goede afhandeling

Ruime keuze binnen een model auto, voor mij Volvo V40. Prettig en nuttige advisering bij aankoop. Goede, heldere en vlotte afhandeling.

Helemaal top!!

We zijn goed ontvangen, zeer vriendelijk. Bij het ophalen kreeg de auto nog een goede poetsbeurt. Ook de extra kosten voor een beurt en nieuwe banden was top! Kortom een echte aanrader waar wij zeker nog eens terug zullen gaan. Super bedankt team van vanrijswijkautos😉

Heb autobedrijf van Rijswijk als zeer fijn ervaren. Ze hebben mij goed geholpen en uitleg gegeven. Ben zeer tevreden met de auto.

Uitstekende service!

Ben erg blij met de aankoop van mijn Volkswagen Up! Mooi bedrijf met behulpzame mensen.

Persoonlijke service

Heel hartelijk ontvangen, men liet mij op mijn gemak rond kijken en stonden open voor alle vragen die ik had. Proefrit was geen enkel probleem. De verkoop en inruil van oude auto verliep ook heel soepel. Er werd niet moeilijk gedaan over een nieuwe distributieriem die binnen 1000km vervangen moest worden. En enkele andere puntjes die ik had over de auto, werden ook zonder probleem verholpen. Na enkele weken een telefoontje over hoe de auto beviel, werd erg in dank afgenomen

Zoutendijk 2

4264 KH Veen