Geweldige service!

eerlijk en betrouwbare dienstverlening, een werkelijk plezier om een auto te kopen bij van Rijswijk

Veel keuze, uitstekende service, geen poespas. Aanrader.

Onlangs heb ik voor de 2e keer een auto gekocht bij Van Rijswijk. Net als de vorige keer was ik positief verrast door het ruime assortiment en de goede serviceverlening. Prima adres dus, ik kan het van harte aanbevelen.

Klantvriendelijk en betrouwbaar!

Mijn bevindingen van dit bedrijf zijn; Geen gedwongen sfeer, en mooi gezond bedrijf en betrouwbaar! Heb een Volvo v40 gekocht en trekhaak erop laten zetten en nieuwe banden en nieuwe APK. Tot heden toe heel tevreden 😊 Denk zeker hier ooit weer voor een tweede auto te gaan 👍🏻 Ga zo verder van Rijswijk auto’s Ook heel veel keuze in merken van auto’s

Prima dealer

Gaan ruimhartig om met de garantie. Geen 'pushy' verkopers; prettig in de omgang Terzake kundig.

Nette showroom!

Ondanks de drukte zijn we goed geholpen en is er tijd voor ons vrij gemaakt. De showroom zag er keurig uit. en het belangrijkste, de auto bevalt erg goed.

netjes en goed geholpen

Dit was onze tweede auto via Van Rijswijk en dat zegt denk ik al genoeg. Wij zijn tevreden met beide auto's en de wijze waarop we worden geholpen.

Persoonlijke aandacht zonder te pushen, fijne service!

Persoonlijke aandacht zonder te pushen, fijne service!

Uitermate professioneel

Uw firma straalt zekerheid uit. Jullie hebben het voor elkaar. Klant krijgt volledige aandacht. De showroom en ruimte om het gebouw ziet er schoon en opgeruimd uit. Je krijgt vertrouwen in de firma. Niels is correct en dienend en geeft de klant de zekerheid dat wat hij zegt allemaal klopt.

Uitgebreid aanbod & goede service

Autobedrijf Van Rijswijk heeft een mooi en compleet aanbod, probeert mee te denken met de klant en is erg service gericht. Aanrader!

Super garage bedrijf!

Voor de 2e keer mijn auto hier gekocht. Zij bieden een goede prijs bij inruil. De gekochte auto's zijn mij altijd goed bevallen. Klantvriendelijke verkoper, transparante prijs, eerlijk en betrouwbaar!

Als deze auto aan vervanging toe is, kijk ik eerst bij Autobedrijf van Rijswijk!

Eind december heb ik een BMW-5 serie gekocht bij van Rijswijk. Niet opdringerig, relaxed, oprecht en geen gladde praatjes. Na een proefrit nog even na mogen nadenken en aan het einde van de middag de knoop doorgehakt en gebeld dat we een deal hadden. Daarna heeft Stefan alles super geregeld! Van gegevens voor de verzekering tot de inruil van mijn vorige auto en het afleveren van de nieuwe auto. De onderhoudshistorie was bekend en hiervan was netjes een afschrift aanwezig. Ik had het niet verwacht, maar na circa 4 weken ineens post van Van Rijswijk in de bus, het onderhoudsboekje! Kortom een net bedrijf die haar klanten serieus neemt en ook na het afleveren staart voor haar service. Stefan bedankt!

Snel, duidelijk en fijn!

Ik werd snel geholpen, kreeg veel uitleg en alles was gelijk duidelijk.

Geweldig!

Arthur heeft mij een auto verkocht, zonder dat hij de auto aan het verkopen was. We hadden een open en transparant gesprek, waarbij ik het gevoel had dat er een deal lag die voor mij als klant, maar ook voor de verkoper goed is. Inmiddels een maand verder, ben ik erg tevreden met mijn auto en zou ik iedereen aanraden om bij Arthur langs te gaan.

Wederom super geholpen.

Kan niets anders zeggen dat we wederom goed geholpen zijn. Top zaak.

Ik heb het als prettig ervaren!

Eerlijkheid staat voorop dit heb ik wel gemerkt tijdens de intake. Je wordt goed ontvangen en krijgt alle nodige informatie. De drempel is zeer laag waardoor het allemaal toegankelijker wordt! Lekker flexibel ook, ik kwam voor de ene auto, zag daar wat anders staan en het was gelijk te regelen. Prima ervaring en hopelijk tot de volgende keer

Goede service en klantvriendelijkheid

Het bedrijf geeft je een fijne sfeer en is heel klantvriendelijk. Verder is de service van het bedrijf mij goed bevallen en wordt je goed geholpen bij eventuele vragen en dergelijke. Snelle levering van de auto en alles was snel geregeld qua papierwerk en aflevering.

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Autobedrijf van Rijswijk

Wij zijn heel goed geholpen. Snelle reactie met de mail op onze vragen en een hartelijke ontvangst. En wij zijn erg blij met onze Volvo die we daar hebben gekocht.

Zeer nette garage

Zeer tevreden we werden netjes geholpen zou er mijn volgende auto zo weer gaan halen

Alles naar wens verlopen

In een prettige sfeer kennis gemaakt met Autobedrijf van Rijswijk de aangekochte auto 'bevalt prima.

Ontzettend goed en netjes geholpen

Mijn man heeft begin 2019 een auto gekocht bij jullie. De service die we toen kregen - en het grote aanbod aan auto's - beviel zo goed dat we toen mijn auto aan vervanging toe was nogmaals bij jullie uit kwamen. We werden goed en netjes geholpen en kregen niet dat 'verkooppraatje' wat je vaak krijgt bij garages of dealers. Er werd echt tijd voor ons geholpen en we voelden ons niet opgejaagd om zo snel mogelijk een keus te maken.

Mijn vito gekocht bij dit bedrijf. Mooie showroom, en een scherpe prijzen.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Na aankoop van de auto was er iets vertraging in de levering van mijn nieuwe velgen en er is van alles gedaan zodat ik nog op de afgesproken dag met mijn nieuwe aanwinst naar huis kon. Nog steeds erg blij dat ik deze auto heb gekocht.

Prima Service!

De verkoper heeft ons geattendeerd op de nu door ons gekochte wagen. Dit nadat wij hem gevraagd hadden ons te bellen als er een wagen van onze wens beschikbaar zou komen. Daarna perfect alle gemaakte afspraken nagekomen!

Prettige omgang met verkoper

Het zit hem vooral in de klik die je wel of niet hebt met een bedrijf, en meer specifiek met de verkoper. Mijn ervaring is zeker onder de kop "top" samen te vatten. Arthur dank!!

Goed en duidelijk

Gelijk geholpen toen ik binnen kwam, overal duidelijk antwoord op gekregen. En een mooie inruilprijs op mijn oude auto. Kon einde van de dag gelijk de nieuwe auto meenemen. Kortom een nette zaak met mooie auto’s.

Zoutendijk 2

4264 KH Veen