goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie, vriendelijke verkoper die met je meedenkt en zeker niet opdringerig is. Prijzen zijn al vrij scherp dus veel ruimte om te onderhandelen is er niet. (Is ook de strategie om mensen de reis te laten maken naar Veen). Verder volop keuze als je breder georiënteerd bent, ruime showroom met veel ex-lease. Ik raad dit bedrijf zeker aan.\r\nAls laatste nog aandacht voor after sales; even een belletje hoe de wagen bevalt en of alles naar wens is.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed \r\nWel jammer dat de auto niet op en top schoon was gemaakt, voornamelijk niet aan de buitenkant. \r\nEr werd de marktprijs gevraagd van de auto\'s. Deze vond ik alsnog hoog omdat er veel krassen zaten op de auto. Maar ondanks dat toch gekocht.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en vriendelijk te woord gestaan, duidelijk en transparant.\r\nAfleveren van voertuig ging erg snel, wat ik als zeer positief heb ervaren is het contact na aankoop om na te vragen of alles in orde is en er geen op of aanmerkingen zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prrima bedrijf zonder blabla. Goede nazorg. Nadat we thuis waren gekomen waren een paarpuntjes nietin orde, die werden direct opgelost Na twee weken werden we gebeld of alles naar wens was en hoe de auto beviel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne ervaring gehad met Autobedrijf van Rijswijk in Veen, afgelopen Februari een nette Audi A4 gekocht bij dit autobedrijf, zeer vriendelijke ontvangst en goede communicatie vooraf. Door de afstand (250 km i.v.m. woonachtig in Groningen) hadden ze de auto gereserveerd. Fijne onderhandeling gehad, totaal geen gepush door de verkopers, de proefrit had je alle tijd voor. Bij aflevering van de Audi A4 waren alle afspraken netjes nagekomen en de auto was uitvoerig gepoetst. 3 weken later werd er nog een telefoontje gedaan door Autobedrijf van Rijswijk hoe de auto beviel en als er nog eventuele vragen waren. Kortom menig autobedrijf kan een voorbeeld aan van Rijswijk. Deze zeer tevreden klant komt zeker nog een keer terug in de toekomst!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keurige ontvangst, goede voorlichting over de auto die je wil kopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn erg goed geholpen autos die we wilden bekijken dtonden in rap tempo klaar voor de proefrit!! Na de onze keuze was de auto snel betaald en op naam gezet.\r\nZelfs na een week nog een belletje gehad of we tevreden waren met de auto .\r\nErg netjes en wij komen zeker terug.\r\nEn wat ook leuk is dat ze ook auto’s hebben voor mensen met een wat lager budget.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk en net bedrijf met voldoende aanbod.\r\nHet enige wat mij tegenviel was dat er totaal niks te onderhandelen viel, terwijl ik niks in te ruilen had. Hoop dat ik een goede aankoop heb. Ben tot nu toe tevreden met de aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring deel ik wat laat, omdat ik eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom wilde kijken.\r\n\r\nHeb in oktober 2018 al een Ford focus titanium sedan aangeschaft via Autobedrijf van Rijswijk. Tot op de dag van vandaag zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop ik geholpen ben (door Stefan). Als ik een minpunt moet noemen is het dat ik te weinig terug kreeg voor mijn oude auto kvond ikzelf) een peugeot 407 sw uit 2006, maar dat mag de pret niet drukken. Verder niets anders dan lof. Autobedrijf van Rijswijk zou ik zeker aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In onze zoektocht naar een jong gebruikte Volkswagen Passat kwamen we terecht bij Autobedrijf van Rijswijk. De eerste indruk op marktplaats was al meteen goed door de goede foto\'s en de verzorgde omschrijving van de auto. Na telefonisch contact te hebben gehad werd ik nog meer overtuigd door een vriendelijke medewerker die ik aan de telefoon kreeg voor het maken van een afspraak voor de bezichtiging. Toen ik op de locatie terecht kwam kwam alles bij elkaar door een prachtig pand, een nauwkeurige presentatie van de auto\'s in de showroom en een goed ontvangst door een van de medewerkers. \r\n\r\nDe auto had nog een aantal beschadigingen op de bumper voor en achter. Dit heb ik gemeld aan de verkoper en toen zijn we om tafel gegaan om te onderhandelen over de prijs inclusief het herstellen van de beschadigingen. Omdat de prijzen die ze aanbieden erg scherp zijn viel er niet veel te onderhandelen, maar al met al heb ik een zeer positief gevoel over de aanschaf van de auto. Ik rijd de auto nu inmiddels een half jaar en de auto is alles wat ik ervan had verwacht. Helemaal top!\r\n\r\nIk ben zelden een bedrijf tegen gekomen waarbij alle facetten zo goed geregeld zijn. Een absolute aanrader voor iedereen die een jong gebruikte auto zoekt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede klantvriendelijkheid en service bij discussie over garantie via Autotrust.\r\n\r\nWij hadden een maand garantie, wat door Van Rijswijk via Autotrust geregeld wordt.\r\nHet betreft een garantie op draaiende delen van de motor. Bij ons ontstond binnen de garantietermijn een probleem met brandstofinjectie van de motor. Dit was geen draaiend deel dus via Autotrust geen dekking.\r\nUiteindelijk heeft Van Rijswijk dit zelf voor eigen rekening op een nette manier opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas gingen er de eerste week na aankoop wat waarschuwingslampjes branden doordat er een en ander niet gereset was. Ook was er bij de merkdealer geen onderhoudshistorie van de auto terug te vinden. Verder wel een prima auto gekocht voor een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super behandelt , klant vriendelijk , prachtige zaak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, ruime keuze

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen en auto is in perfecte staat geleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed. we wisten wat we wilden en de BMW stond 1 dag op de site en we kochten het na even erin gereden te hebben. verkoper was/is erg vriendelijk en meedenkend. de koop was dan ook snel gesloten. ik dacht binnen 2 tot 3 uur

Zoutendijk 2

4264 KH Veen