Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring! Al tijdens het gesprek werd de eigenaar boos, omdat hij de onderhandeling te lang vond duren. Schandalig, want zo ga je niet met je klanten om natuurlijk! BOVAG werd er niet standaard bij gegeven (helaas), zoals wel het geval is bij de meeste BOVAG bedrijven. Al na 6 weken kregen wij problemen met de auto. Al meerdere malen contact opgenomen, eerst telefonisch, later per e-mail. Op de laatste mail geen antwoord meer ontvangen. Zij zijn dus niet bereid het probleem op te lossen en schuiven het steeds maar af op de BOVAG. Intussen contact gehad met BOVAG zelf en andere BOVAG bedrijven. Zij adviseren om de klacht in te dienen bij de geschillen commissie voertuigen. \\\"De verkoper staat er bovendien voor in dat het product die eigenschappen bezit die, alle omstandigheden in aanmerking genomen, voor een normaal gebruik nodig zijn, alsmede voor een bijzonder gebruik. Treedt er een probleem op gedurende de periode van wettelijke omkering van de bewijslast, zijnde zes maanden na aflevering, dan gaat de wet er van uit dat het gekochte bij de aflevering niet aan de overeenkomst heeft beantwoord\\\" Wij hebben de auto nog geen 4 maanden in ons bezit en we hebben al zeker 2 maanden problemen hiermee.