Helemaal top!

Ongeveer 3 weken geleden ging ik een proefritje maken ik een 3 serie touring. Ik was meteen verliefd en ik moest en zou die auto hebben. Een week later kon ik de auto ophalen en is alles keurig afgehandeld door Ramon en zijn collega's. Na ongeveer 2 weken ontstond er een probleem met het panoramadak. Binnen een paar dagen kon ik weer terecht bij Budding Auto's en is alles netjes onder garantie afgehandeld.

Top garage altijd erg vriendelijk toppers

Ik zie een negatieve klant er tussen staan hier begrijp ik Helemaal niks van ik kwam voor dat ik deze zaak gevonden had bij de bmw dealer nou als je getild wild worden moet je daar naar toe gaan dit nooit meer heb eerst een bmw 5 seri gehad kwam met alle maal rare kwaaltjes wat bij de bmw dealer steeds 500 tot 1000 euro koste en de klachten bleven daar na kwam ik bij Budding terecht super geholpen en geen cent betaal je teveel bij deze mensen en wat stuk is maken deze mensen keurig voor de helft wat de bmw dealer rekent heb nu een bmw 740 ik heb een denk zelf een slang lekace van mijn radiator dat moet nog bekeken worden ik heb gebeld met marcel ook zo een aardige jongen keurig netjes hij zij meteen zo als altijd als er wat is ron kom maar hier naar toe waneer je uitkomt we zullen meteen dan even kijken nou ik vind dit al top dus ik moet er nog heen te druk met mijn werk maar waar ik nu op neer wild komen dat ik niet begrijp dat die meneer die zecht dat hij slecht behandeld is begrijp ik helemaal niks van heb hij het wel over de zelfde Budding auto’s ik geloof het bier dit is echt een super garage en met een goede service nee kijkt u maar zelf naar alle mensen die ook net als mij super tevreden zijn net als ik nee voor mij is er maar een nummer 1 die staan voor goede service en dat is Budding auto’s jongens jullie zijn top Gr ron majenburg uit Purmerend

Eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk

Eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk

Enthousiast en gepassioneerd

De mensen bij Budding doen hun werk met een aanstekelijk enthousiasme voor de klant en voor het merk dat ze verkopen en dat merk je. Het is een klein bedrijf met bevlogen medewerkers.

Uitstekende service en deskundig personeel. Vriendelijk en eerlijk!

Nooit meer een auto van BUDDING !!!

Mijn slechtste koop ervaring ooit bij Budding. Na de koopprijs rond gemaakt te hebben voor een BMW 318 touring met inruil van een Mini Cooper S zou de BMW klaar gemaakt worden om op te halen. Bij de proefrit liep de motor niet helemaal oke en dit zou verholpen worden. Tijdens het ophalen en betaald te hebben keek men in de werkplaats nog even naar de ingeruilde MINI. De monteur kwam bij Budding en vond blijkbaar iets. Na kort overleg zei Budding dat de auto niet in orde was en wilde er 500,00 euro bij hebben. Na enige discussie besloten om dit dan maar te doen, hoewel ik hier geen goed gevoel bij had. Bij het wegrijden bleek ook de BMW nog steeds niet helemaal goed te lopen. Een paar weken aangezien en gebeld. De auto mocht terug naar de werkplaats voor controle waar men eigenlijk niets kon vinden maar men gaf wel aan dat het probleem er wel degelijk was. Afgesproken om zonder overleg geen kosten te maken en omdat Budding op vakantie was de auto weer opgehaald om na de vakantie te overleggen. Dit is nu 5 weken geleden en tot op heden niets meer gehoord. Budding moet nog steeds bellen. Eindconclusie : Voor mij nooit meer een auto van BUDDING !!!

Fijn en goed mee denkend bedrijf

Goeden service vriendelijk en en snelle afhandeling

Klant vriendelijk en duidelijk uitleg

Zeer klant vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Informatie over de auto en het papierwerk wordt duidelijk uitgelegd. Hierdoor weet je gelijk waar je aan toe bent. Auto werd ook netjes afgeleverd.

Heb een BMW 320d aangeschaft bij deze top heren, heel de auto werd bij aflevering goed gepoetst, nagekeken en gecheckt op terugroepacties (waarvoor gelijk een afspraak werd gemaakt). Ik ben eerlijk ingelicht over de kwaliteit en onderhoudsgeschiedenis van de auto. Kortom, deze dealer is zeker een aanrader voor de typische BMW rijder. Auto's worden goed onderhouden en afgeleverd, en daarnaast ook nog eens goed en eerlijk onderhouden na aankoop.

Supper service

Ik heb recent een BMW gekocht ben Supper goed Geholpen door de verkoper. Net bedrijf en de verkoper nam de tijd voor ons. Ben de volgende middag nog langs geweest en weer goede service gekregen. Bedankt team Budding 👍🏻

Profesioneel, eerlijk advies, uitstekende service

Auto via autoscout gevonden. Kom uit Zeeland dus was best een stuk rijden. Vooraf contact gehad en auto besproken. Eerlijk advies gehad en bleek op locatie allemaal te kloppen. Daar ook eerlijk en professioneel advies gekregen. Mannen weten waar ze het over hebben. Heb de auto een week nu en rijd perfect. Zeker een aanrader!

Perfect!

Ik ben vanaf dag 1 erg goed geholpen. De verkoper was erg betrokken in het proces, heeft suggesties voorgesteld en was erg ruimdenkend. Alles was mogelijk! Ik zal Budding auto's zeker aan andere aanbevelen! Goede service en zeer klantvriendelijk! Superblij met de auto!

Top, helemaal gegaan zoals ik gehoopt had.

Prima service, alles is gegaan zoals afgesproken, qua tijd, resultaat en prijs. Het betrof een reparatie van het schuifdak. Ik kon vanaf de plaats waar ik wachtte zien dat er heel netjes en zorgvuldig gewerkt werd. De reparatie was ook aanzienlijk goedkoper dan via de dealer.

Super goed

Auto moest een wat grotere reparatie ondergaan terwijl ik mini vakantie was. Kon gewoon leen auto voor langere periode meekrijgen. Ze houden bij Budding goed contact met de klant over eventuele kosten en bellen als deze veranderen. Auto is ook nog eens schoongemaakt. Top bedrijf met top service

Uitstekende service

Super contact gehad met Ramon van Budding Auto's. Het was de aankoop van mijn eerste auto dus kon zeker wat advies gebruiken, hier werd uitgebreid de tijd voor genomen en dit gaf mij een goed en vertrouwd gevoel. De auto werd keurig opgeleverd, er werd met het schoonmaken van de bekleding zelfs nog eenextra service uitgevoerd. Ik ben meer dan tevreden en zal hier terug blijven komen voor de servicebeurten, ondanks de afstand van Amsterdam!

goede service, goed behandeld

Auto gekocht en zeer netjes geholpen, klein foutje gemaakt bij het klaar maken van de auto, maar hier kon ik meteen voor langs komen zodat het ook gemaakt werd

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

2 jaar geleden een 335 coupe gekocht. Nu weer terug geweest voor apk & onderhoud. Was weer top geregeld! Tot de volgende keer!

goede service, goed behandeld

Super tevreden, goede communicatie en prijs kwaliteit! Top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn E61 545 I opgehaald na reparatie aan het panorama dak en inbouw van een bleutooth/muziek stream module. Ben heel erg te spreken over de nette werkwijze en de communicatie naar mij toe. Zeer goede service ! Ik kom hier zeker terug !

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Bij Budding Auto\'s mijn eerste auto gekocht. Geweldige service & klantvriendelijk. Ik kom hier zeker terug voor mijn toekomstige onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

Begin deze maand m’n 330i apk/beurt. Vorig jaar bij Budding gekocht. Ruim 27000 km’s gereden. Geen enkel probleem gehad. Erg blij mee! E90 van 10 jr oud. Reden om ook m’n Z3 daar te onderhouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Supergoed geholpen aan mijn panoramadak. Ze hebben het vaker gedaan en dat merk je aan alles. Panoramadak is nu deels gereviseerd. Anderen gaven aan dat er een compleet nieuw mechanisme ingebouwd zou moeten worden. Nu dus veel geld bespaard.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een super leuke Mini gekocht bij Budding. De koop en het contact heb ik als erg prettig ervaren. Een betrouwbaar bedrijf! Ook al woon ik een uur rijden van Kootwijkerbroek, ik ben van plan het onderhoud door Budding te laten blijven doen.

goede service, goed behandeld

Vakkundige mensen die prettig met je meedenken over noodzakelijk onderhoud en reparatie. Auto na de beurt ook nog eens gewassen en je krijgt gratis vervangend vervoer mee. Niets te klagen!

Essenerweg 80

3774CD Kootwijkerbroek

Over Budding Auto's

Budding Auto’s is in 1998 begonnen en is inmiddels een gerenommeerd autobedrijf met als merk specialisatie BMW en MINI. Met een moderne en nette werkplaats waar onze goed opgeleide monteurs alle zorg besteden aan uw auto. Onze missie is dat we onze technische en commerciële expertise willen gebruiken om zo de juiste producten aan onze klanten te leveren. Dit willen we doen op een sociale, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige manier. Zakelijk én particuliere klanten Wij richten ons zowel op zakelijke als de particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie en kwaliteit. Voor deze groep willen wij een volwaardig en natuurlijk ook een persoonlijke partner zijn. Wij proberen dit te realiseren door een klantgerichte benadering en professionele hulp van onze monteurs bij het onderhoud van uw auto. Waardering van en voor onze klanten. Wij streven voor ons personeel naar een stimulerende werkomgeving, waardoor ook klanten zich prettig en gewaardeerd voelen. Mede hierdoor hebben wij een klant beoordeling van gemiddeld een 9!