perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden over de gekozen rijschool. Vooraf is dat namelijk iets wat lastiger te beoordelen is. Ik heb dan ook meerdere proeflessen genomen bij verschillende rijscholen, waaronder die van Frans. Verder fijn dat als je een keer wat later begint, wat onverhoopt altijd een keer kan gebeuren, het niet ten koste gaat van je eigen tijd. Ook twee keer een paar dagen van te voren afgezegd, deze zijn niet in rekening gebracht. Al met al een reële, flexibele, en \"goed levelende\" rijschool.

goede service, goed behandeld

Enorm geduldige rij-instructeur. Geeft via een duidelijke structuur les en is bovendien erg gezellig en betrokken bij zijn leerlingen.

goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met een persoonlijke aanpak. Frans is bij iedere leerling erg betrokken en de lessen hadden een duidelijke structuur zodat je altijd wist wat je te wachten stond.

goede service, goed behandeld

Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, de manier van les krijgen is erg fijn en wordt goed aangepast aan je eigen tempo. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

Erg genoten van alle lessen, Frans is een zeer kundig instructeur en kan precies aanwijzen waar extra aandacht vereist is. Het is daarom ook geheel dankzij de aangename lessen van Frans dat ik gelijk de eerste keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Top!

goede service, goed behandeld

Ik heb erg fijne rijlessen gehad met Frans. Ik kon erg goed aangeven wat ik wilde leren en wanneer ik dit wilde. Zelfs toen ik naar Utrecht ben verhuisd waren er altijd nog mogelijkheden om mijn lessen te voortzetten, en ik had geen andere instructeur gewild! Ik ben net geslaagd en kan niet wachten tot ik de weg op kan. Ik denk dat ik de dingen die ik heb geleerd lang bij me zal houden omdat alles zo uitvoerig is behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

super lessen gehad, ontzettend veel geleerd! frans is een erg geduldige en flexibele leraar en gaf je alle tijd die je nodig had. weet wat je aandachtspunten zijn en werkt hier samen goed aan om dit te verbeteren. ook heb je \'eigen inbreng\' in de lessen voor dingen die je nog graag wil herhalen of wil leren.

goede service, goed behandeld

Ik vond Frans een zeer kundig docent. Hij leert je alle eigenschappen die je moet bezitten om goed te kunnen slagen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Zelf zag ik erg op tegen rijlessen, maar bij Frans heb ik een hele fijne tijd in het lessen ervaren. Frans neemt de tijd voor je, doet het op jouw tempo, je hebt zelf ook inspraak in waar je extra aandacht aan wil besteden, hij is geordend met inplannen en de auto is altijd netjes. Wat ik ook heel prettig vond is dat Frans altijd goede zin en humor heeft. Dus buiten dat hij erg goede lessen geeft is het ook nog eens gezellig! Op examen gaan is spannend, maar ik ging zonder stress het examen in. Wanneer Frans zegt dat je op kunt, dan ben je er ook echt aan toe en ik ben dan ook de eerste keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

Erg fijne rijschool, ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dit was mijn 2e rijschool en dankzij de fijne manier van les geven heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs. Frans legt alles duidelijk uit en is altijd in voor een praatje. Deze rijschool is zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne rijinstructeur die alle aandacht voor je heeft. Alles wordt stap voor stap behandeld, als je iets moeilijk vind kan je dit gewoon aangeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb erg genoten van de rijlessen van Frans. Hij is een zeer kundige docent en het was tevens erg gezellig in de auto. De administratieve zaken er om heen gingen ook altijd erg goed! Aan te raden dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Top! Met 1 woord onschreven leuke lessen en leuke instructeur, is erg geïnteresseerd in de leerling en past de les ook aan naar de persoon! Schept ook graag een band met de leerling zodat de leerling fijn en veilig voelt in de auto! Ik ben uitermate tevrede over deze rijschool en adviseer em aan iedereen aan! Zeker een van de betere rijscholen in Nederland te vinden!!

goede service, goed behandeld

Erg fijne lessen gehad, veel van geleerd!

goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier lessen gevolgd bij Frans. De rijlessen waren nooit saai, hij had veel geduld en interesse in elke leerling. Ik zou hem zeker aanraden als rijleraar!

Fijne hulp gehad.

goede service, goed behandeld

Ik was geen toptalent, maar heb bij Frans toch eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Frans is een erg geduldige, flexibele en gezellige instructeur, wat mij heel goed geholpen heeft. Hij maakt op een goede manier duidelijk waar de verbeterpunten liggen. Ook is het erg fijn dat er ruimte is voor \'eigen inbreng\', zo kun je altijd aangeven wat je nog extra zou willen oefenen.

goede service, goed behandeld

Frans geeft op een rustige en prettige manier les.

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over hoe Frans mij geholpen heeft om vertrouwen te krijgen in het autorijden. Het waren erg gezellige lessen! Ook vond ik het erg fijn dat ik zelf aan kon geven wat ik moeilijk vond.

goede service, goed behandeld

Frans kan goed omgaan met veel verschillende \'\'type\'\' mensen. Daarnaast heeft hij ook veel humor, waardoor een rijles nooit saai zal zijn! Het is fijn dat er gewerkt wordt met het \'\'RIS\'\' boekje. Dit zorgt voor structuur en overzicht tijdens de lessen. Daarnaast was een heel groot voordeel voor mij dat de lessen flexibel zijn in te plannen. Indien je een keer wilt ruilen van les, dan is daar meestal ruimte voor. Ik ben zelf niet de meest snelle leerling geweest, maar heb toch mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ook kun je zelf aangeven wat voor leermethode het beste bij jou werkt.

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn rijlessen bij Frans van de Sanden altijd als zeer prettig ervaren. Frans is een goede leraar met ijzeren geduld en oog voor elke leerling als individu. Zelf heb ik een lichte beperking wat betreft mijn ogen en we hebben hier samen met succes een oplossing voor bedacht die werkt. Frans denkt met je mee en heeft begrip voor ieders situatie. Daarnaast is hij flexibel en uiterst toegankelijk en bereikbaar. Ik zou Frans zeker aanraden als rijinstructeur omdat ik mijn lessen altijd als zeer prettig heb ervaren, ondanks mijn beperkte zicht.

goede service, goed behandeld

Zeer goed op alle mogelijke vlakken. Nooit problemen gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Goede lessen, alles wordt duidelijk uitgelegd.

goede service, goed behandeld

Mijn rijopleiding bij van de Sanden was erg prettig. Frans heeft een erg rustig karakter en dat vond ik erg fijn werken. Het werken aan de hand van je \'RIS\' boekje is een fijne houvast tijdens je opleiding. Het is makkelijk terugvallen op dit boekje als je even ergens vast loopt. Frans is verder erg geduldig, en hij schroomt niet om iets zo vaak als nodig uit te leggen. Door deze opleiding heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen halen, en vind ik rijschool Van de Sanden dus zeker een aanrader!

Pieter de Hooghlaan 26

5056CM Berkel-enschot