Vriendelijk geholpen

Elke keer wordt je vriendelijk geholpen. Het maakt niet uit met wat voor probleem/ vraag je kom

Gewoon goed.

Al jaren goede contacten en top service

top medewerkers gewoon een top garage

het maakt niet uit wanneer je komt ze staan altijd voor je klaar en ze zijn altijd vriendelijk mocht je ergens in een ander dorp pech krijgen en je belt ze zijn altijd bereidt te komen en je eventueel weg te slepen naar de garage. met andere woorden dik tevreden ik wil nergens anders meer heen voor onderhoud en aanverwante handelingen aan mijn auto. en mocht er een ander auto moeten komen je geeft aan wat je wil en ze gaan voor jou op zoek tot ze de auto hebben gevonden van jou keuze . dus met andere woorden een top bedrijf en een dikke pluim voor alle medewerkers en eigenaren

Aangegeven storingen, prima verholpen.

Prima kennis en service, kosten voor reparatie worden van te voren besproken.

Heel eerlijk en goede service

SUPPER

Aan te bevelen

vakkundug ,technisch en financieel meedenkende en makkelijke toegankelijke garage

wij zijn al jaren klant bij garage de vries van hal. Mensen staan direct voor je klaar bij evt problemen. Echte grote problemen hebben wij nog niet meegemaakt. Wellicht komt dit mede door het goede onderhoud , uiteraard uitgevoerd door de vries van hal

Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk

Een mooie auto gekocht. De eigenaar is vriendelijk en is eerlijk. Alles is snel afgehandeld. Ik zou zo weer een auto bij dit bedrijf kopen al is dat voorlopig niet nodig.

uitstekend

Mijn probleem werd direct opgepakt en uitgevoerd. korte wachttijd antwoorden op gestelde vragen werden beantwoord naar behoren

Prima garage. Attente goede service. Klantgericht en persoonlijk.

prettig

Goede snelle service

Er wordt goed meegedacht en een goede oplossing gezocht.

heel tevreden

wordt altijd goed geholpen en goede sevice

Goed geregeld

Word netjes gebeld als extra werk nodig is.

Top garage,

Goede garage, vriendelijke en vakkundige monteurs. Staan altijd voor je klaar.

Top werk voor een redelijke prijs!

Camper opgeknapt door roest delen te vervangen! Zeer tevreden!

no nonsens bedrijf

een betrouwbaar bedrijf waar ze de service hoog in het vaandel hebben staan

Fijne garage met openheid over kosten. Prima prijzen die overeenkomen met gemiddelde wat op internet beschreven staan.

Goede en snelle service!

Lekke band was zeer snel en goed verholpen.

Uitstekende service

Door omstandigheden bij mijn vaste garage hier terecht gekomen om de reparaties uit te laten voeren, echter was er behoorlijk wat meer mis met mijn auto wat door mijn vaste garage compleet gemist is. Uiteindelijk besloten om mijn oude weg te doen en bij de Vries - van Hal een nieuwe te kopen. Uitstekende service en vakmanschap. Ze hebben er een klant bij!

Prima service, niets aan veranderen

Omdat ik zelf in quarantaine zat heeft de garage mijn auto opgehaald. In de middag heb ik hem zelf terug kunnen halen met mijn man. Contactloos en super via de app betaald. Toppers!

Van proefrit tot after sales een unieke (positieve) ervaring

Ik koop regelmatig een auto maar de ervaring bij dit bedrijf steekt er qua service toch met kop en schouders bovenuit. Ondanks dat ik voor een auto uit het lagere prijs segment kwam voelde ik me welkom en gehoord. Alles was bespreekbaar, prijs was eerlijk en koop dus snel gesloten. Auto werd nog even netjes apk gekeurd en helemaal nagekeken en mocht er achteraf toch wat zijn ben ik altijd welkom. En dat gevoel kreeg ik ook. Compliment Richard.

Super.

Vakmanschap is meesterschap.

Uitstekend geholpen!

No-nonsense garage! Gebeld en kon de volgende dag terecht voor proefritjes in 3 auto's. Bij aankomst stonden ze al keurig klaar. Uiteindelijk de keuze gemaakt om voor de Suzuki Wagon R+ te gaan. Nieuwe APK erbij, auto mooi glimmend - en wat rijdt ze heerlijk! Ook vriendelijk personeel.

Goede service en prettig personeel

goede service en prettig personeel

Zeer prettig geholpen!

Zonder mijn gegevens me toch bereiken voor overleg betreft reparaties en kosten . Zeer tevreden.

Sluisweg 1 2

1774 BH Slootendorp