geweldige goede garage service en kwaliteit

na 4jaar mijn vw touran ingeruild 300.000 km gereden nu een mooie vw golf plus gekocht bij deze garage goede service altijd netjes geholpen en kwalitijd zeer tevreden

Top service

Al jaren goede adviezen en service,.

Worden altijd naar tevredenheid geholpen.

Prima garage

We komen er al jaren en is altijd goed en eerlijk!

Altijd prettig geholpen

al jaren goed

ben zeer tevreden, super service

Top garage!

We worden altijd uitstekend geholpen!

Prima service!

Snelle service, snelle en goede communicatie en vriendelijke en goede hulp!

Professioneel, zeer kundig en meedenkend en niet duur!

Wanneer ze een goede indruk hebben van hoe jij je auto onderhoud wilt hebben denken zij echt goed met je mee. Eerst het klantbelang daarna pas eigen belang.

Deskundig.

Klantgericht, vriendelijk en deskundig.

Staan altijd klaar om te helpen

in alle eerlijkheid een top garage

ik kwam met een probleem dat ik mijn remmen hoorde schrapen. Ik vertelde ook eerlijk dat ik op mijn salaris zat te wachten. dat ik even geen reserve meer had door de corona-crisis. Was geen probleem. hij hoorde dat de uitlaat ook lek was en direct gerepareerd. Door eerlijk en openheid face to face zijn we eruit gekomen wat de rekening betreft. MAAR WEL EERLIJK ZIJN ,DAT IS EEN VEREISTE. en terecht, ook kwa reparatie ben ik zeer tevrede. ik raad een ieder deze garage aan. Ik blijf hier in ieder geval VASTE KLANT.

goede service

goede service en kennis bij monteurs

word goed geholpen

altijd goede serves en auto beschikbaar

Toppppp

Vriendelijk...auto loopt weer als een zonnetje...houden rekening met buget

Vlot vriendelijk accuraat

Garage die goed meedenkt met de klant

Top garage

Deze garage doet wat nodig is. Geen extra zonder overleg vooraf. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Ga zo door mannen!

Een heel prettig en behulpzaam bedrijf.

Naar mijn mening een bedrijf dat een eerlijk en goed advies geeft over het onderhoud en/of aanschaf van een auto.

Prima garage

Betrouwbaar, vakkundig, hulpvaardig en vriendelijk. Hou het zo mannen!

geweldige service,prima monteurs

ben al jaren client bij de Garage nog nooit teleur gesteld deze keer nog geen factuur gezien dat is top service,

goede service

Duidelijk wat ze gaan doen bellen eerst altijd om uit te leggen wat de kosten zijn . Ik ben dik tevreden

prima geregeld.

Komt afspraken na, en direct geregeld.

Goede service vakkundig advies

Goede service, vriendelijk en kundig personeel.

altijd eerlijk antwoord

een bedrijf waar je nog als klant behandeld wort reparaties altijd keurig op af spraak gemakt worden zeer veel kennis in huis is en super gekwalificeerd personeel in huis is en altijd een eerlijke prijs en ook vooraf kan je om een plus minus prijs opvraag vragen niks is een probleem altijd een eerlijk antwoord

Sluisweg 1 2

1774 BH Slootendorp