heel gemoedelijk en betrouwbaar bedrijf

Afspraken worden nagekomen en er wordt geen enkele moeite bespaard om tot een goed en snel resultaat te komen.

Top service

Vriendelijk personeel, ze weten waar ze over praten en wat ze doen. Staan altijd voor je klaar.

Top service

Beste garaje

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service.

Al 30 jaar klant, wordt altijd vriendelijk behandeld door het kundige personeel. Als er bij onderhoud blijkt dat extra reparaties nodig zijn, wordt hierover altijd overlegd met de klant. Ook hulp bij het zoeken naar een andere/nieuwe auto is totaal geen probleem.

snelle en goede service

Vaste klant, voel me er welkom en gewaardeerd. Naast het zakelijke ook altijd een praatje over "het leven" zeg maar. Zoals een bekende verzekeraar wel eens roept. De mannen (en vrouw) van Richard zijn "Groot geworden door gewoon te blijven".

top garage

Wat een fijne garage is dit !! Of je nou hulp wil bij het zoeken van een andere auto, of je hebt wat met de auto . Alles wordt snel en goed opgelost. Zeer tevreden al jaren .

Fantastisch

Zeer vriendelijke eigenaar en personeel De service kent geen eind De afspraak word altijd na gekomen En als er iets is hebben ze een elektrische auto te leen. Vooruit strevend bedrijf! Kortom, zeer tevreden met garage van Hal

Proberen zo snel mogelijk een oplossing voor je te vinden.

Goede service en vriendelijke personeel

Goede contacten met zowel eigenaar als personeel. Eerlijk en staat altijd voor je klaar en denken met je mee. Top service!!!!

Uitsekende service

Zeer vriendelijk en behulpzaam, vakkundige reparaties.

Altijd netjes correct

Volgens afspraak opdracht uitgevoerd. Met prima resultaat.

Warme en goede service.

Ik kwam met mijn nieuwe auto . Ze deden niet meer dan nodig was en gaven me een compliment dat ik erop vooruit gegaan was . Vertrouwd gevoel.

deskundig, klantvriendelijk en altijd het goede resultaat

goede service, vriendelijke, ongedwongen en persoonlijk

Gezien het feit dat ik al sinds 1991 bij Garage De Vries-Van Hal klant ben, die ook steeds de volgende auto levert, ben ik zeer tevreden met dit vertrouwde adres. Ik woon al lang niet meer in Slootdorp, maar de vlotte behandeling, de immer beschikbare ruilauto en de goede, persoonlijke service, maken dat ik de 25 km afstand tot mijn huidige woonplaats graag voor lief neem om mijn auto-mobiliteit aan De Vries-Van Hal en medewerkers toe te vertrouwen.

Altijd wordt er goed geluisterd en goed geholpen

Goeie services en wordt altijd gebeld als de auto gereed is en als er hogere kosten komen goed ingelicht.

Geweldig!!!

De service is echt helemaal top!!!

Gewoon goed

Zeer goede service komen de afspraken na na een klein probleem kwam er direct een monteur langs nogmaals super

Topgarage

Ben al jaren klant bij dit top bedrijf. Vriendelijk en professioneel personeel.

Altijd perfect geholpen

Top service en kennis van zaken

Prettig en snel geregeld.

Vriendelijk flexibel en professioneel.

Nog steeds na jaren mijn auto in onderhoud bij de Vries van Hal naar volle tevredenheid.

Goeie snelle service, hou ik van

Sluisweg 1 2

1774 BH Slootendorp