zeerbekwaam perzooneel

un bedrijf die mee denkt met de kland

Prima werk binnen afgesproken tijd

Trekhaak keurig geplaatst onder de auto en alles netjes afgewerkt. Prima werk binnen afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag.

Goede kwaliteit

Uit stekende kwaliteit

Snel en zeer vriendelijk

Een mooie peugeot gespot via de website. "Zeer zeldzaam goed onderhouden" stond erbij en daar was geen woord aan gelogen. Na de testrit was de auto 2 dagen later al klaar om opgehaald te worden. Tot nu toe zeer tevreden!

geweldig, goed team

Prima ervaring, blijft mijn favoriete garage

Vaklui.

Heldere afspraken

Vertrouwd en goed

Je wordt er altijd goed en eerlijk geholpen. Wat nodig is wordt uitgevoerd en wat niet nodig is kan vaak nog even wachten.

Best

Vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen en goeie service

De auto wordt goed onderhouden en ik krijg altijd een goeie vervangende auto. De monteurs zijn ook altijd vriendelijk. Blijf zo doorgaan. Dit namens een vaste klant.

Vakkundige garage

Zeer goed geholpen, vriendelijke monteurs.

Fijne adequate service. Met veel vakkennis. En altijd gezellig.

snelle service

je wordt altijd vriendelijke en snel geholpen

Top garage!

Op aanraden van een vriend heb ik contact opgenomen met Garage de Vries - van Hal. Ik vertelde eigenaar Richard dat ik opzoek was naar een bepaalde auto en die had hij snel voor mij gevonden. Na een proefrit en de volledige uitleg over de auto ben ik tot aankoop over gegaan. Richard is een topper. Ik ben blij dat ik bij hem een garage heb gevonden die geen praatjes verkoopt maar kwalitatief goede autos en service levert. Richard en teamleden, nogmaals dank en ga zo door!

Vlotte en flexibele service

Snel en adequaat geholpen

Prettig

Ik word er altijd goed geholpen geen klagen

Ik word er altijd goed geholpen geen klagen

Super relaxed

Altijd meewerkend en meedenkend hele relaxte garage en alles altijd snel klaar

Top service!

Reparatie van sluiting portier raampje vakkundig hersteld.

Top garage

Snelle service van top kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en goede service

Snelle reactie en proactief. Klantvriendelijk en goede service.

Behulpzaam, meedenkend, service gericht en verstand van zaken.

Al jaren trouwe klant. Bij het onderhouden van onze auto krijgen we goede voorlichting en een passende begroting. Er wordt meegedacht daar waar nodig. Reparaties of extra wensen worden correct en professioneel uitgevoerd. Richard en zijn team staan voor je klaar, stellen je gerust en bieden een prima service. Voor de aankoop van een auto ben je ook bij De Vries - Van Hal bij het juiste adres. Wat ons betreft nog vele jaren.

Top service!

Keurig en gastvrij, bakkie koffie en een top service!

Betrouwbaar, vakmanschap, snelle service en een eerlijke prijs

De garage is betrouwbaar, vakmanschap, snelle service en rekent een eerlijke prijs. Altijd een leenauto beschikbaar en vriendelijk personeel.

Sluisweg 1 2

1774 BH Slootendorp