Vriendelijke, begripvolle en meedenkende mensen. Ze nemen je serieus en nemen de tijd voor je.
We onze caravan hier verkocht, maar ook een andere caravan teruggekocht bij dit bedrijf. Geweldig bedrijf. Eerlijk, open en betrouwbaar.
Zeer goed,
Prima ervaring!
zeer tevreden over de koop en garantie .
we zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een gebruikte caravan. alles werd netjes uitgelegd bij de overdracht en ook de kleine dingetjes zoals het overzetten van de steunen voor de krik (werd ditrect gedaan) en en leveren van een jerrycan om de watertank te kunnen vullen viel gewoon onder service.
Beste, Bedankt voor de mooie cijfers en positieve beoordeling. Wij hopen dat jullie veel vakantieplezier zullen hebben met jullie nieuwe caravan. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Groeten Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Vriendelijk personeel en denken mee met de klant.
Beste, Fijn om te lezen dat het onderhoud aan jullie caravan naar tevredenheid is uitgevoerd. Bedankt voor de beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Beste, Bedankt voor uw mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
prima ervaringen. Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. En mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
net en snel geholpen en geven goede tips
Beste Henk, Bedankt voor de mooie cijfers en positieve beoordeling. Wij wensen jullie nogmaals veel vakantie plezier met jullie nieuwe caravan. Groeten Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Goede service, er wordt keurig overlegd indien er iets verholpen moet worden wat niet afgesproken is
Beste Han, Fijn om te lezen dat het onderhoud aan jullie caravan naar tevredenheid is uitgevoerd. Bedankt voor de beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Aardige mensen, overal kennis van en adviseren goed. Ik ben doorverwezen door een klant, en het viel me op dat hij zo\'n ambassadeur was/is van GB. Nu ben ik het zelf ook!
Beste Sander, Fijn om te horen dat wij weer een ambassadeur rijker zijn. Bedankt voor de positieve beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Beste Sander, Bedankt voor de mooie cijfers. Wij wensen jullie nogmaals veel vakantie plezier met jullie nieuwe caravan. Groeten Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
efficient,klantgericht meedenkend
Beste Gerome, Bedankt voor uw positieve beoordeling. En mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Prima bedrijf, uitstekende service
Beste Wolter, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
De uitslag van de aankoopkeuring van een caravan is duidelijk uitgelegd.
Beste familie de Lange, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Topbedrijf, goede service en kundig personeel. Al jaren in volle tevredenheid onze caravan in onderhoud en dit jaar ingeruild op een nette \"nieuwe\" caravan.
Beste Theo, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij wensen jullie nogmaals veel vakantie plezier met jullie nieuwe caravan. Groeten Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
schade aan onze caravan gerepareerd
Beste Diny, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schade aan uw caravan naar tevredenheid is hersteld. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
No nonsens bedrijf, doen wat afgesproken is, tegen de afgesproken prijs. Je krijgt altijd goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen.
Hallo Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Klantvriendelijk en goede service!!
Beste Sjaak,, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Beste Jim, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfers. Met vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.
Een net bedrijf en klantvriendelijk
Beste heer van den Boom, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Mark en Eugene Grotens en de Bie caravans.