100% positief. Eerlijke advies en overleg bij onvoorziene kosten of reparaties.
Goed ondvangen pas twee keer
Fijne persoonlijke service door een kleiner bedrijf. Geen managers die betaald moeten worden. Service en deskundigheid... Je belt en mensen weten wie je bent !
Goed ontvangen, duidelijke uitleg, alle vragen naar tevredenheid beantwoord, niks van dat opdringerige, gewoon fijne mensen die hart voor de zaak hebben.
Heel goed!
Goede voorlichting omtrent de \"nieuwe\"caravan. Mooie inruilprijs. Caravan netjes afgeleverd, we hebben de caravan reeds uitgeprobeerd. Dik in orde!! bedankt.
Zeer netjes en deskundig geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen en geen vraag is te veel.
Zeer tevreden bij de aankoop en aflevering van onze caravan. Alle afspraken correct na gekomen.
Heel goed overleg goed. uitgevoerde werkzaamheden prima.
Super goede service super jongens
Hier weten ze nog wat klantgerichtheid inhoudt! Als je na een half jaar belt weten ze zelfs nog welke caravan je hebt! Altijd vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Een natuurlijk doen ze gewoon wat je van een erkend BOVAG bedrijf mag verwachten.
Professioneel en hartelijk. Goed geïnformeerd, goed en snel geholpen, prima dienstverlening, ook na de aankoop van een caravan! Betrouwbaar!
Prettige ontvangst, duidelijke afspraak over onderhoudsbeurt. Vakkundig afgehandeld.
De heren van Grotens en de Bie zijn vriendelijk, professioneel en denken met de klant mee.
Al heel veel teleurstellingen bij dealers in Almere gehad wat betreft onderhoud van onze Hobby caravan. Eindelijk hebben we dan via via een bedrijf gevonden waar wij met volle vertrouwen het onderhoud laten uitvoeren. Mark Grotens staat je persoonlijk te woord met goede uitleg over wat er moet gebeuren om je caravan in topconditie te houden. Afspraken worden nagekomen dus voor ons een topbedrijf met veel aandacht voor de klant!
Geweldig bedrijf , zeer klant- en service gericht, en 100procent betrouwbaarp
Prima service, vriendelijk, ze denken mee met de klant en zelfs nog een stap verder. Vriendelijk en gewoon. Plezierig zaken doen.
Prettige ontvangst bakje koffie carvans bekeken keuze voor carvan gemaakt rustige en goede uitleg over de carvan na eerste gebruik nog een paar puntjes gevonden welke worden opgelost
Prima advies en inbouw van twee mini heki dakluiken.