Top bedrijf

Gebeld omdat mijn auto raar deed, kon gelijk komen en er werd gelijk een afspraak ingepland voor reparatie. Een bedrijf dat met je meedenkt en hele goede service biedt. Wij hoeven geen ander auto bedrijf meer

Goede service.

Altijd goede service en het is een betrouwbaar bedrijf!

Top service

Prima service, vriendelijke behandeling enz.....

Altijd vriendelijk, behulpzaam en correct.

Fijne mensen, goede service!

aankoop BMW X1

De knoop is doorgehakt: je wil een tweedehands auto kopen. Maar waar begin je? Er zijn zoveel dingen waarbij wordt gezegd let hierop en daarop en vergeet dit ook niet. Maar het begint altijd eerst bij de verkoper heb verschillende auto bekeken maar deze sprong bij verre het beste eruit. Moet ook eerlijk zijn heeft ook niet lang geduurd om een keuze te maken. Ik raad iedereen aan om bij Autobedrijf Ferdy Snijders langs te gaan.

Super bedrijf

Vindt een prachtig bedrijf hebben aandacht en begrip voor de klant. Leveren prima werk

Professioneel en kennis van zaken!

Alles ademt professionaliteit uit! Laagdrempelige sfeer!

Een fantastisch Autobedrijf Ferdy Snijders.

Hier kun je zeker een paar kilometer voor rijden! Geweldig bedrijf. Vanuit Harlingen vandaag onze nieuwe VW Passat opgehaald. Toen we aankwamen stond de auto al helemaal klaar voor vertrek. Alles volgens afspraak geregeld, uitgebreide uitleg gekregen over de auto en met een goed gevoel en lekkere bonbons gingen we richting huis. Echt top! Aanbevelen

Hier kun je zeker een paar kilometer voor rijden!

Top bedrijf

Komen afspraken na en vantevoren prijs opgaaf heel netjes

Fijne garage

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Goed autobedrijf !

Nu een paar jaar klant, en bevalt uistekend. Als er wat aan de hand is , is het bespreekbaar en denken ze reëel en in oplossingen.

Altijd goed.

Altijd eerlijke en betrouwbare service

Prima.

Altijd goede service.

Vriendelijk, volgens afspraak en heel blij met mijn aankoop!

Top bedrijf, vriendelijk en zeer goede service

goede service

Vriendelijk geholpen

Bij aanschaf nieuwe auto goed geholpen

Een goede ontvangst

Leuke mensen en een fijne ervaring

Duidelijk, snel en vertrouwd

Heel goed en vertrouwd adres voor de auto

prima. vriendelijk.zakelijk en het gevoel met de klant bezig te zijn

Prima. vriendelijk. zakelijk en het gevoel met de klant bezig te zijn.

Je wordt hier altijd super goed geholpen. Top garage!!!!!!?

Tevreden

Na enige traumatische ervaringen met een andere garage, heeft Ferdy Snijders mij kunnen overtuigen dat het allemaal goed komt met mijn Peugeot RCZ. Het eerste gesprek was al veelbelovend dat ik dingen hoorde die technisch goed uitgelegd werden en mijn vermoedens al aansprak. Ze wisten meteen de grondoorzaak van alle technische problemen die mijn wagen had en kreeg ik een duidelijk gevoel dat ik met een expert aan het communiceren was. De granulaat behandeling is top uitgevoerd en wat ik vooral heel erg fijn vond is dat er video opnamen ervan zijn gemaakt. Ik durf in vertrouwen mijn wagen in hun handen te geven en weet ik dat ze er goed mee omgaan. Helaas kwam er nog een klein mankement naar voren die nog onder handen moet worden genomen, maar verder is alles perfect. Mijn wagen heeft weer power terug gekregen en kan ik weer veilig de weg op

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.

Ben lang bij Autobedrijf Ferdy Snijders en in al die jaren word je vriendelijk en goed geholpen. Het maakt niet uit wie je hiervoor spreekt. Deze service lijkt zo gewoon, maar is het absoluut niet.

Fijne mensen en goede service

Service zoals het hoort!

Zeer correct en eerlijke prijzen!

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen