xxxxxxxxxx

Goed en vriendelijk

Wij zijn tevreden

Goed en mooi bedrijf alles goed geregeld Goeie service

Prima en snelle cervice aleen dit keer waren de kosten wel Heftig maar ja verder top Garage

Snelle service

Nadat mijn auto niet startte heb ik contact opgenomen met het Auto Mobiliteitsplan. En al heel snel arriveerde een monteur van Ferdy Snijders. Vermoedelijk was de accu de oorzaak. De auto toch aan de praat gekregen en naar de garage gereden waar een nieuwe accu geplaatst werd.

Prima geholpen

Op het laatste moment de afspraak gewijzigd. Dat noem ik nog eens een super service

Uitstekende en betrouwbare garage. Wordt altijd vriendelijk geholpen.

Ik ben al jaren klant bij deze garage en altijd goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er staat indien nodig altijd een leenauto klaar en de koffie is ook prima. Ik beveel deze garage dan ook aan bij een ieder aan.

Een hele goede service

Wordt direct geholpen Klant vriendelijk En een goede auto garage En goede monteurs

Gewoon een top bedrijf

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn de klant is gewoon koning als je iets hebt met je auto doen ze het er gewoon even tussen door en de koffie staat altijd klaar. Toppers

Bedrijf waar service nog voor op staat

Een bedrijf met goede dienstverlening, waarbij de klant nog belangrijk is . Komen afspraken na en op technisch gebied lossen ze alle problemen kundig op..

Super service!

Super service!

Altijd goed

Hier wordt een klant nog gewaardeerd. Daarnaast werken er ook nog eens vakmensen en worden er nette prijzen gerekend. En als je belt krijg je geen computer aan de lijn die je uiteindelijk afwimpelt.

prettig en adequaat geholpen

Een garage die aan de klant denkt, in plaats van aan zichzelf.

Nog nooit zo een fijne garage gehad. Denken altijd mee. Geven duidelijk van te voren aan wat ik kan verwachten. Mocht het toch anders zijn dan word ik even gebeld. Wanneer ik mijn auto daar neerzet, hebben ze altijd vervangend vervoer voor me. Vriendelijk personeel.

Gewoon een leuk bedrijf met altijd uitstekende service!

heel goed

Uitstekende bedrijf en deskundig personeel

Zeer goede ervaring al jaren klant en altijdgoed geholpen en goed advies gekregen

Doet zoals het in mijn beleving hoort.

Alles goed voor elkaar. Dus voor mij een 10 score

Prettig geregeld

Zeer netjes

Nieuwe banden op mijn auto snel een afspraak ontvangen en netjes gemonteerd alles binnen 1 week

Had een afspraak om 13:00 uur. Reparatie zou een half uur duren. Dik voor 13:30 uur de garage al verlaten. Kosten viel ook mee. Toppertje.

Zoals gewoonlijk een geweldig service.

Zie bovenstaand

Vriendelijk, behulpzaam, en na onderhoud een schone auto van buiten en van binnen.

Super tevreden, Auto rijd helemaal weer als nieuw. Werd netjes gebeld gisteren ochtend omdat de rekening net wat duurder kan worden dan verwacht. En auto is ook nog eens helemaal schoon gemaakt en ruikt super lekker.!! Dus zeker de moeite waard om heen te gaan.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen