Je goed ontvangen en de service is prima. De koffie staat altijd klaar.

Geweldige servies

Altijd vriedelijk en deskundig

Gewoon goed

Uitstekende service

Altijd even vriendelijk, bekwaam en servicegericht...

uitstekend

zeer vriendelijk en kundig personeei.

Vriendelijk en prettig personeel en vakkundig.

Het zijn goede vakmensen en duidelijke afspraken die ze nakomen. Zeer prettig om zaken mee te doen en prettige service.

Snelle service

Supergedelegeerden, zoals vanouds

Super goed bedoel ik

Uitstekende service en eerlijke communicatie

Ik heb mijn auto hier laten maken . Moest e.e.a. aan gebeuren. Alles is helder besproken en ik kreeg een leenauto mee zodat ik kon blijven rijden. Top service ik kom er zeker weer

Prima en snel geholpen bij de APK keuring

Super!

Hele goede service gekregen van Ferdy en zijn team! Ik ga zeker terug komen als ik wat heb met de auto!! Me auto rijd weer super, ze hebben de problemen goed opgelost!

Vriendelijknpersoneel, zijn erg meedenkend.

Vriendelijk. Overleggen met je en denken mee.

uitstekende service

Altijd behulpzaam en zoeken naar oplossingen

Altijd goede service en prima autobedrijf

De reparaties en overige werk word enaltijd vlot en goed uitgevoerd en prima service!

Super te vreden

Goede service en kwaliteit En zelfs de auto van binnen en buiten gepoetst.

top!

voor onze privé auto was de apk verlopen. We zijn snel ingepland en op de exacte tijd goed geholpen.

Grote beurt met bandenwissel

We kregen onze auto compleet van binnen en buiten schoongemaakt terug.Bij onvoorziene werkzaamheden wordt altijd even gebeld en meegedacht.De eigenaar maar ook het personeel zijn zeer vriendelijk. Voor mij een bedrijf waar ik graag terug kom.

Alles was perfect.

Auto zag er tiptop uit toen ik hem ophaalde. Van binnen en buiten gepoetst. Duidelijke uitleggingen de factuur. Vriendelijke eigenaar en medewerkers.

Altijd top

Top service

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijk, meedenkend personeel. Werd gebeld over de kosten. Ook bij kleine problemen kun je altijd tussendoor terecht. Auto werd na de onderhoudsbeurt van binnen en buiten schoon afgeleverd.

Super service

Klasse bedrijf en personeel. Spoedeisende klus aan de auto(verstopte waterafvoer). Ik kon gelijk komen en de klus is vakkundig en snel gedaan Kosten vielen 100% mee. Niets dan lof voor de monteurs. Het bedrijf staat voor kwaliteit en service en dat wordt dubbel en dwars waargemaakt

kundig

Snel geholpen en duidelijke uitleg

Het is een super garage

Ik beveel iedereen deze garage aan.ze helpen je heel goed

Snelle hulp

Snel geholpen