Prima service en snel geholpen

We hadden een technische motorstoring en we zijn, ondanks de normale drukte, meteen diezelfde middag nog geholpen. Bleek een versmeerde gasklep te zijn waardoor de moto niet meer goed draaide bij laag toerental en starten

Staan je altijd met raad en daad bijbetrouwbaar

Zeer nette en correcte behandeling

goed contact, en goed op de hoogte gehouden van de extra uit te voeren werkzaamheden

Super nette aflevering van de auto

We hebben een andere auto gekocht bij Ferdy , de aflevering van de auto was super netjes, andere garage’s zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Top autobedrijf!

Van begin tot eind gewoon hele goede communicatie, De eerste keer dat wij hier kwamen hadden wij meteen een goed gevoel bij dit autobedrijf, Ferdy is daarnaast erg vriendelijk! We gaan veel plezier beleven aan onze nieuwe auto Audi A3 Limousine S-Line!

Een makkelijke afspraak gemaakt en prima service

Het maken van een afspraak gaat heel eenvoudig via de website. En de service in het bedrijf is zeer goed.

Goed geholpen , eerlijk verhaal.

Top service na apk

Vriendelijk personeel , goede service

Prima communiucatie

Prima advies en communicatie over het onderhoud van een importauto. En heel goed uitgevoerd. Wat wil een mens nog meer.

Uitstekende service

Naast dat ze het erg druk hadden kon ik erg snel geholpen worden! Prima service en goed contact.

Kan niet beter

Zeer vriendelijk geholpen

Geweldig, goed en snel!

Precies zoals hierboven staat en dan is iedereen ook nog eens supergezellig

Supervriendelijke verkoop!

Ik heb de communicatie van begin tot eind als zeer prettig ervaren, en heb met veel plezier en vertrouwen hier mijn auto gekocht. Enorm blij met de goede service!

Fijne service.

prima bedrijf

Prima service.

Uitstekende service

Reparatie in een mum van tijd vakkundig uitgevoerd

Zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Top bedrijf met heel veel begrip en goede service

Direct geholpen en geen lange wachttijden.

Klantvriendelijk en denken met je mee

Behulpzaam zijn en samen met jou de beste oplossing zoeken.

Erg vriendelijk en vakkundig personeel

Top bedrijf met zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Gisteren weer prima geholpen met beurt apk Zeer vriendelijk

Zoals gezegd. Zeer vriendelijk

Heel erg professioneel en net bedrijf

Ferdy is een hele vriendelijke transparante man die zijn bedrijf er heel strak en netjes bij heeft staan. Mooie jonge autos en zo te zien ontzettend druk met verkoop en in de werkplaats. Een bedrijf waar ik zo mijn volgende auto weer zou kunnen gaan kopen

goede en duidelijke communicatie met daarnaast een goede service

een afspraak gemaakt waarna we binnen een week al terecht konden voor het onderhoud van onze audi q7. Er is tussendoor netjes gebeld of ze de remvloeistof mochten vervangen. zeer transparant en duidelijk in de communicatie is waar autobedrijf Snijders aan voldoet.

Zoals gewend

Afspraak kleine beurt en APK snel gemaakt via de app. Bevestiging en herinnering ontvangen. Vervangend vervoer incl. Uitkomst en behandeling zeer vertrouwd. Goed en vriendelijk. Feit dat ik in Assen woon en toch het jaarlijks onderhoud van de auto aldaar heb zegt genoeg.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen