Goede service en vriendelijk en netjes behandeld.

Super mooi bedrijf

Top ervaring!!! Netjes vakkundig!

Klantvriendelijk en correct

Prima service en klantvriendelijk.

Voor een kleine controle op vloeistoffen en banden werden geen kosten in rekening gebracht. De koffie stond klaar. Klantenservice!!

Top bedrijf, vriendelijk en zeer goede service

Vakkundige monteurs en lekker koffie

super bedrijf

ze doen altijd net even dat stapje extra voor je!

Super geholpen

Net zo als de eerste keer dat ik hier kwam ben ik zeer tevreden over de service en de onderhouds/apk beurt. De eigenaar, Ferry is super vriendelijk altijd. Top garage.

netjes en vriendelijk geholpen.

netjes en vriendelijk geholpen.

Erg vriendelijk en denkt goed met je mee!

Wij zijn helemaal uit Breda gekomen voor een leuke auto die we op de website zagen. Geen spijt van gehad; we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Ferdy heeft alle tijd voor ons genomen, goed meegedacht en uiteindelijk hebben we de deal als tevreden klant gesloten. Daarna naar onze B&B in Exloo waar we nog heerlijk hebben genoten. Vandaag terug naar Breda en Dordrecht met 2 auto's!

Mijn ervaring: correcte handeling.en vriendelijke personeel.

Prima autobedrijf

Mijn auto is daar voor onderhoudsplan het is prima geregeld goede service

Snel repareren

Bedankt voor de snel reparatie. I.v.m de vakantie periode.

Eerlijk betrouwbaar en duidelijk qua onderhoud en kosten

De auto moet altijd onderhoud Dani’s dit een prima adres

Betere service dan bij een officiële BMW dealer

Al jaren laat ik mijn eigen auto (Toyota Aygo) onderhouden door het vriendelijke, ervaren en uiterst vakbekwame autobedrijf van de familie Snijders. Onlangs mocht ik tweemaal met een BMW naar de dealer voor onderhoud door familie-omstandigheden. Daar werd ik in een hoek geploft en ieder personeelslid dat langsliep zei nog niet eens gedag. Dat is bij Ferdy Snijders een heel andere ervaring. Persoonlijk contact, superservice qua koffie/thee/water. Krantje op tafel. Mooi boek waaruit blijkt dat dit bedrijf ook keihard werkt voor de vijf sterren. Mijn mening: werk maar voor 6 want die 5 zijn dik in de pocket! :-)

Top bedrijf!

Uitstekende service voor aankoop en onderhoud! Flexibel, meedenkend en professioneel. Aanrader!

Lang wachten

Had online apk afspraak gemaakt met leenfiets. Helaas ging de laatste leenfiets net de deur uit. Gelukkig direct mijn auto gekeurd. Vervelend dat er na afmelden er een steekproef nodig was. Dus nog langer wachten

Uitstekende monteurs meedenken behulpzaam en vriendelijk

Zeer goede service

Vriendelijke service en vakkundig personeel.

Goed!

Prima autobedrijf die de afspraken goed nakomt. Wij zijn nog niet zo heel lang klant, maar tot nu toe bevalt het prima.

Zeer prettig bedrijf

Erg blij dat mijn auto voor onderhoud in vertrouwde handen is bij Ferdy Snijders. Eerlijk en oprecht bedrijf.

Perfect!

Goed geholpen. Goeie service!

Klantvriendelijk

Goede service en altijd klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen.

Denkt graag met de klant mee!

Naar mijn ervaring is autobedrijf Ferdy Snijders er écht voor je zowel voor- als na de aankoop van een auto. Alles wordt heel netjes geregeld!

Fijne aankoop ervaring

Na het proefritje werd er tijd genomen met een lekkere bak koffie om even over de rij ervaring en de auto te praten. Er was een transparante sfeer waar veel vertrouwen van uit ging. We kwamen gisteren de auto ophalen en deze was van binnen en buiten keurig schoon en gepoetst. We zijn blij met de aankoop en de service !

Alles Duidelijk .en overzichtelijk

Robert Scottstraat 15