Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Ferdy Snijders. Ik ben hier terecht gekomen met mijn nieuwe auto voor onderhoud en ik was zeer blij verrast dat ze ook in de dealer portalen melden dat er onderhoud is geweest. Dit geeft mij vertrouwen dat mijn auto in goede handen is en dat er professioneel wordt omgegaan met mijn voertuig. De service was uitstekend en het personeel was vriendelijk en deskundig. Ik kan Ferdy Snijders zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor onderhoud aan zijn of haar auto.

Vakkundig bedrijf, duidelijk over kosten

Het is een vakkundige garage die duidelijk is over de kosten van onderhoud en reparaties.

Uitstekend en flexibel

Uitstekend werk afgeleverd en ontzettend flexibel. Fijne garage en meer

Superservice!

Door blessure kon ik auto niet brengen, dus gevraagd of auto kon worden gehaald. Dat was geen probleem. En binnen een uur had ik mijn auto alweer terug.

Altijd prima

Word daar altijd netjes en ontspannen geholpen

Topservice zoals altijd

Beurt en APK vlot en deskundig uitgevoerd. Inclusief gratis leenauto en prettige prijs.

Altijd goede en duidelijke service.

Ben al vijf jaar vaste klant. Sindsdien altijd goede service gehad. Het personeel denkt met je mee en is behulpzaam. Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen.

Betrouwbaar en betrokken!

Erg fijne autogarage waar je met een gerust hart je auto naartoe kunt brengen. Je weet zeker dat de auto weer goed terug komt. Goede en vriendelijke vakmensen.

Zeer tevreden.

Altijd eerlijk advies ,en goede service.

vriendelijk en service gericht

zoals eerder door mij vermeld, uitstekende garage met prima prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst vriendelijk personeel. Prima en snelle service op alle gebied

Goede service en klant vriendelijkheid.

Ze staan iedereen goed te woord en bieden de juiste mogelijkheden aan. Wat betreft kosten van bepaalde reparaties die van tevoren worden afgesproken kloppen altijd.

Super!

Auto kreeg een grote beurt, apk en wielenwissel. Omdat ik van ver kwam kon ik er op wachten. Top verzorgd, goeie koffie en nette locatie. Ferdy denkt met je mee. Auto kan er weer een jaar tegenaan.

Super service, bedankt

Altijd goed bereikbaar

Gewoon geweldig!

Deskundig en vriendelijk personeel. Onze auto is keurig afgeleverd.

Topbedrijf

Een garage zoals een garage hoort te zijn.

goed en correct

autobedrijf die met de klant mee denkt

Onze auto viel plots uit en kon met sleepwagen naar garage gebracht worden. Ondanks dat Ferdy het erg druk had werd onze auto binnen 24uur gerepareerd en kregen we ook een leenauto mee. Zoals alle afgelopen jaren goed geholpen tegen een redelijke prijs. Zeer tevreden met dit bedrijf.

Vriendelijke geholpen

Super geholpen

Wonen pas in Klazienaveen Noord en moesten op zoek naar een nieuw garagebedrijf. Via reviews zijn we hier terecht gekomen. Gister voor de eerste keer geweest voor apk en beurt van camper en ben zeer goed geholpen en ook zeer tevreden. Aardige, vriedelijke, en goede monteurs. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede service, onderhoudsbeurt

alles weer netjes afgehandeld!

Betrouwbaar

Betrouwbare garage. Geweldig personeel.

Top garage

Een top garage Top service

Goed geholpen

Prima service, alleen het blijft een zeer dure aangelegenheid

Goed geholpen

Goed bedrijf, ben door vakkundige en vriendelijke monteurs geholpen.

Robert Scottstraat 15

7825AR Emmen