Top service

Al jaren klant bij autobedrijf Ferdy Snijders, kan het iedereen aanbevelen.

Vakkundig

Betrouwbaar

Top geregeld, super net bedrijf

Keurig gehilpen, auto werd perfect afgeleverd, en geen gezeur over de voorwaarden, is netjes inclusief. Een aanrader

Goed en snel geholpen zeer goede service

Goed en vriendelijk behandeld

Goede service!

Vriendelijk en samen oplossing zoeken

Als kleine reparatie is maken ruimte als het kan (anders laat auto maar staan bellen we als klaar is en neem even auto van ons mee

Vertrouwen

Bij Ferdy heb ik mijn auto gekocht. Alle contactmomenten waren prima. Serieus genomen, kwaliteit, klantvriendelijkheid. In tegenstelling tot andere bedrijven ga ik met een gerust hart jaarlijks de beurten laten doen zonder het gevoel dat mij een poot wordt uitgedraaid. Recente ervaring met beurt en herstel aan de airco bevestigd dat maar weer. Ondanks dat ik in Assen woon blijf ik dit bedrijf opzoeken.

Heel prettig contact

Excellent work and customer service

Excellent service polite and spoke good English which for a non Dutch speaking person was a bonus

• Would you recommend us? Yes

Tevreden

Altijd goede service, Duidelijk over prijzen eerlijke uitleg . Vriendelijke gemoedelijke sfeer .

Altijd super service

Blij met deze garage

Uitstekende en vlotte service

Als zakelijke klant kom ik graag bij Ferdy. Als ik een acuut probleem heb waardoor mijn werkauto stil komt te staan krijg ik voorrang als het kan. Ferdy staat altijd klaar om mee te denken

Uitstekende service !!

Snelle service en vakkundig onderhoud aan je auto.

Correcte behandeling volgens afspraak en vriendelijke ontvangst.

Lekkere koffie en betaalbare prijzen

Positief verrast.

Banden laten monteren en uitlijnen van de auto is perfect uitgevoerd, lijkt wel weer een nieuwe. Dat heb ik bij anderen wel eens slechter meegemaakt. Hier kom ik zeker terug.

goede service en betrouwbare prijsafspraken

Pnada voor de eerste keer voor beurt en banden montage. Offerte en afrekening klopt. Kon ook voor 50% korting nog mobiliteitsservice regelen.

Klantvriedelijkheid

nvt

Uitstekende service

Alles perfect opgelost

Keurig geholpen, nette zaak.

Youngtimer gekocht en auto ingeruild. Afspraken netjes nagekomen.

Vriendelijk, gastvrij en goede service!

Fijne garage, goede service en vriendelijke medewerkers!

Zo hoort het!

Gisteren bij Ferdy een Fiat 500 gekocht, de service was uitstekend! En hij is een hele vriendelijke verkoper. (Normaal plaats ik nooit reviews, dus dit wil al heel wat zeggen!)

Zeer goede service

Een garage waar ik absoluut weer terug kom!

Fijn bedrijf met oog voor de klant

Top vlotte service

Robert Scottstraat 15