Snel en goede service

Snel en naar tevredenheid geholpen, afspraak maken was meteen mogelijk en goede leenfiets.

prima ervaring!

Mijn auto ruit had een barst. Bij carglass rekende ze 600,- voor een nieuwe ruit!! toch maar even aan James vragen, voor 300,- was ik klaar. Mooi met een leenfiets naar huis en in de middag al klaar. Tja, dat is nog eens service!

Geweldige service

Service altijd goed en het onderhoud is weer mooi uitgevoerd

Heel prettig & super snel geholpen

Mijn nieuwe auto was helaas kapot gegaan. Ik ging op internet zoeken naar een goede garage in de buurt en vond deze. De volgende ochtend kon ik al terecht! Er moesten spullen besteld worden en het moest gemaakt worden. Maar ik had diezelfde middag mijn auto alweer terug! Echt heel prettig!!

Goed service, snel een afspraak kunnen maken

Vriendelijk personeel, leggen alles uitgebreid uit wat ze gaan doen. (APK en Kleine beurt)

Punctueel en plezierig

Punctueel en plezierig

Goede service en prijs

Geen franje maar een goede service en prijs.

Prettig, zorgvuldig, geduldig!

Klein maar (dus) fijn

Toppie

above and beyond expectations!

Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

Fijn om een fiets mee te krijgen. En de apk keuring werd netjes afgehandeld.

Mijn Renault heeft daar een grote beurt gehad en apk keuring. En de aandrijfriem vervangen. En alles gebeurt in goed overleg ,zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Keurige receptionist en alles werd goed uit gelegd door de monteur. Zeer zeker een aanrader waard om hier heen te gegaan met je auto !

Top garage

Fijne betrouwbare garage en zeer klantvriendelijk!

Vriendelijk, duidelijk in kosten en vakkundig

Netjes in communicatie en snel en vakkundig

Goede afhandeling van aanvraag en uitvoering APK

Zie boven

deskundig en snel

Mijn auto heeft weer een apk en grote beurt gehad. het was wel een hoog bedrag, maar dat lag aan de auto, die dit nu nodig had. snelheid was helemaal prima, ze hadden vrijdag beloofd, en de auto was donderdagmiddag al klaar. perfect. Dank

Correcte klant behandeling.

Prettige behandeling en afhandeling

Flexibel, bijzonder vriendelijk en kundig

Alles is samengevat in bovenstaande zin!

Goed meegedacht.

Wederom goed geholpen

Ik verlaat deze zaak altijd met een lach/glimlach. Wederom goed geholpen.

keurig geholpen!

Word altijd heel netjes geholpen bij Van der Sluijs. Van te voren word er altijd informatie gegeven over de werkzaamheden.

Goede, vriendelijke service

Zie boven

Goede service na goede en tijdige communicatie incl. gratis leenauto

Zie boven, James is kundig, vriendelijk en professioneel

Erg vriendelijke mensen en top service

Goede service en totaal overzicht kostenplaatje

De Volvo goed nagekeken zelfs de airco als advies , alleen jammer dat ik de bon niet bij me had voor de korting en voorstelde na uitgestelde beurt door omstandigheden deze volgende week te geven werd het niet afgetrokken de 10%

Leeuweriklaan 26

3704 GR Zeist