Duidelijke vriendelijke communicatie over de benodigde reparatie van mijn auto

Duidelijke uitleg. Prettig en vriendelijke communicatie.

Kundig en betrouwbaar.

Mijn accu was leeg en na bezoek van ANWB ben ik naar de garage gereden, werd meteen goed en vriendelijk geholpen.

Goede communicatie en service

Keurig contact en een goede en snelle service. Zeer tevreden!

Prima geholpen

De taak is prima uitgevoerd De rekening is netjes uitgelegd Ik werd op tijd gebeld dat de auto klaar stond En ik ging met een glimlach op mijn gezicht weer op pad

Topgarage en erg behulpzaam

Fijne garage, denken mee en niets in onmogelijk bij hen. Dankjewel Robin en je team; als mijn meiden hun eerste auto willen aanschaffen, gaan ze naar jou (dat je t alvast weet).

Ik werd vriendelijk geholpen

Ik werd vriendelijk geholpen. Ik werd keurig gebeld voor evt reparaties voor mn APK keuring. En nu hoop ik dat het goed is uitgevoerd. Ik neem aan van wel.

Weer netjes en transparant geholpen!

Jaarlijkse APK en onderhoudsbeurt gehad. Na de eerste inspectie netjes gebeld om te overleggen over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten. Prima service weer (zoals elk jaar)

Top bedrijf

Net bedrijf goede communicatie over reparatie Scherpe tarieven Vriendelijk personeel Meer kennis van zaken dan de meeste dealerbedrijven

Uitstekende service!

Snelle service en altijd prima in orde!

goede service

flexibel, met nam genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden

super en snelle service

ik werd super snel en vakkundig geholpen. kon zelf wachten tot klaar. erg blij Groetjes, Marco

Vriendelijk, professioneel en snel werk

Mijn 1e ervaring is bijzonder goed. Zowel aan de telefoon als aan de balie werd ik bijzonder vriendelijk aangesproken. Ik kon snel mijn auto brengen voor de reparatie.. Tevens werd ik geattendeerd dat de APK binnenkort zou moeten plaatsvinden. Meteen gecombineerd. Scheelt tijd. Vervolgens netjes telefonisch geïnformeerd over het kostenplaatje en welke andere reparaties noodzakelijk/ zinvol zijn. Heel prettig is de mogelijkheid om gratis een leenauto mee te nemen. Al bij al. Tip top

Prettige heldere service. Wordt goed meegedacht!

Prettige heldere service. Wordt goed meegedacht!

fijne garage met kennis van zaken die meedenkt

Dit was de eerste keer dat wij onze auto bij deze garage brachten. Onze contactpersoon was duidelijk over de werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden en gaf een juiste prijsindicatie. Kleinen controles zoals olie hebben ze ook uitgevoerd. Dit is voor mij prettig omdat ik daar zelf niet aan denk. Al met al ben ik erg tevreden

Perfecte snelle service

Enorm klantvriendelijk team. Duidelijk en eerlijk in de communicatie. Ze hebben er zeker een nieuwe klant bij!

Fijne service en ontspannen afhandeling.

Toch spannend weer een andere auto kopen maar door hun ontspannen houding en fijne service werd het een ontspannen ervaring. Vol vertrouwenn deze aankoop gedaan en zin in de km in mn nieuwe autootje.

Uitstekende service.

top

heel snel geholpen, perfect!

Vertrouwd adres, meteen goed geholpen

Vertrouwd adres, meteen goed geholpen

Vakmanschap, maatwerk, betrouwbaarheid en vriendelijkheid!

Ik ken de monteur van een eerdere garage en ben hem gevolgd vanwege zijn vakmanschap, maatwerk, betrouwbaarheid, eerlijke en open communicatie. Wij rijden fors minder kilometers en soms moet er toch een kleine controle van de functies plaatsvinden. Het is fijn dat dit in goed overleg kan worden uitgevoerd! Complimenten!

Snel, transparant en vriendelijke service

Een digitaal systeem voor het inplannen van een beurt werkt ideaal. Gewoon goede service, duidelijke prijs.

Zeer goede ervaring

Goede werkplaats, aardige werknemers, goede service, betaalbaar. Er wordt netjes met de auto omgegaan en helder gecommuniceerd.

Goede service en goede informatieverstrekking.

De service is uitstekend. Als er tussendoor wat is en je gaat langs, tref je een vriendelijke medewerker die direct kijkt hoe hij je kan helpen met je probleem. Ook als het even niet duidelijk is wat het euvel is en je een paar keer langs komt. Er wordt goed teruggekoppeld wat ze doen en welke oplossing ze voor ogen hebben. Als je alternatieven wil (zoals een gebruikt onderdeel) is dat geen enkel probleem. Kortom: prima garage.

Goede ervaring bij autoonderhoudsbeurt

Van te voren werd netjes overlegd wat de kosten waren van de beurt. Toen er een probleem met de bougies ontstond, werd mij de keuze gegeven wat ik wilde doen en de eventuele risico’s en bijbehorende kosten. Uiteindelijk is het goed afgelopen en met behulp van de ervaring van de monteur/eigenaar was het probleem opgelost en had ik geen extra kosten! Goede service en ik ben erg tevreden

Zeer goede service en gastvrijheid

Fijne afstemming, snel gereed en gratis leenauto

Leeuweriklaan 26

3704 GR Zeist