Fijn bedrijf, doen wat ze beloven, vriendelijk personel

Goede dienstverlening en prettig contact. Aanrader!

Kapotte voorlamp

Zonder afspraak snel geholpen met een kapotte voorlamp van mij Alfa Mito...top service!

prima!

adequaat en deskundig, klantgericht. zelfs op maandag ochtend...!

Klantvriendelijk

Goede communicatie en heel klantvriendelijk

Super Snelle en vriendelijke service

Kapotte accu snel verholpen

Goede service, prima prijs

Onderhoudsbeurt en 2 raamstrips vervangen. Goed en snel uitgevoerd, stukken goedkoper dan bij de dealer, met Bosch Car Service kwaliteit. Komt afspraken na. Kortom: niet twijfelen, gewoon doen.

Prima ervaring!

Voor een (spoed) reparatie kon ik snel terecht bij Van der Sluijs Auto's Zeist. De communicatie was top, inclusief een goede terugkoppeling over de uitgevoerde reparatie en een nette rekening voor de uitgevoerde werkzaamheden. Ik kan deze garage van harte aanbevelen!

Goed!!

Zeer tevreden over James. Hij heeft veel kennis. Hij is de enige die onze Peugeot heeft weten te repareren in de hele omgeving van Zeist!!!

Prima volgens afspraak

Na kleine aanrijding, vervanging en fixen van bumper, nieuwe voorlamphuis en motorkap. Binnen paar uurtjes klaar, met uitleg, fijn.

Goede service!

Fijn en snel geholpen! Ik kom hier zeker terug:)

Netjes en snel geholpen en denken met je mee als klant

Netjes en snel geholpen en denken met je mee als klant

Goede transparante communicatie

Snelle service voor de APK

Telefonisch snel een afspraak kunnen inplannen en kleine beurt op tijd klaar.

Net professioneel personeel en duidelijkheid over mankement en oplossingsgericht. Leen auto of fiets beschikbaar.

Goede serviceen komen afspraken na

Ben hier vaste klant. En met een reden. Mij auto begon plotseling kuren te vertonen. Kon 2x gewoon aan komen rijden. Dan onderzoeken ze direct mijn auto (analyse) en geven adviezen. Mijn benzinepomp bleek defect. Hoewel het heel druk was, toch binnen redelijke termijn in weten te plannen en vervangende auto meegekregen. En dat in vriendelijk en goed overleg. Staan ook altijd open voor alternatieven (bv gereviseerde onderdelen of zelf gekocht 2e hands onderdelen) en zijn dan heel duidelijk in welk risico voor wie is. Kom niet graag bij de garage omdat er iets mankeert aan mijn auto. Maar als het dan toch gebeurt, ga ik graag hierheen.

Vriendelijk, professioneel en voor een scherpe prijs

De vervanging van de voorruit van mijn Ford C-max is netjes conform afspraak uitgevoerd.

Meteen geholpen, leenauto meegekregen, probleem goed opgelost

Hoewel de afspraak was verzet kreeg ik toch een leenauto mee. Het probleem met de toch wel einde levensduur banden werd die dag nog opgelost, voor het andere probleem pakte men de diagnose aan en kon er alvast een onderdeel worden besteld. Een klein probleem met een stadslampje werd ook meteen opgelost, plus advies over het regelmatig peilen van de olie.

Zeer prettig geholpen

Snelle service. Goede afhandeling. Prettig dat na een controle en trekhaakbevestiging een schone auto wordt afgeleverd!

Vriendelijk personeel, helder in communicatie

Kwam voor APK en grote beurt. Krijg informatie heldere informatie over wat ze gaan doen. Bellen op als ze wat vinden en vertellen duidelijk wat er gaat gebeuren en wat ongeveer de kosten zijn. Kon een leenauto krijgen, erg fijn!

zeer behulpzaam

Apk en servicebeurt leverde een aantal aandachtspunten op. Deze werden dezelfde dag verholpen, wat heel fijn was. Indien het niet dezelfde dag klaar kon zijn, dan was er een auto beschikbaar.

Vriendelijke en prima service.

Topppers!

Wat een fijne garage, snel geholpen en ontzettend aardige mensen !

Prima service!

Fijn geholpen, goede communicatie en de vooraf geschatte kosten kloppen goed

Snel, "to the point" en niet te duur

TOP !

Eerste bezoek aan uw garage: vakkundige en klantvriendelijke medewerkers.

Voor een kleine beurt en APK-keuring langs geweest. Vriendelijk ontvangen en te woord gestaan, helder overleg over de meer-kosten en vlotte afhandeling bij het op halen van mijn auto.

Heel prettig

Vriendelijk en professioneel