afspraken nagekomen

afneembare trekhaak gemonteerd en uitleg gekregen. leenauto was niet beschibaar, maar werd dus thuis gebracht en weer opgehaald. super service!

Prima, klantvriendelijk

Uitleg over de gedane werkzaamheden en de kosten daar aan verbonden

Top!

Ze konden me op een zaterdagmiddag net voor de sluiting nog helpen met een schroef in mn band.

Prima wheeler dealer!

No-nonsens bedrijf met vriendelijke mensen zonder opdringerige verkooppraatjes. Ook de werkplaats lost de later nog nodig gebleken aanpassingen van de occasion goed op en vult daarmee de Bovag-garantie zonder discussies prima in.

Netjes geholpen

Wij zijn vlot en netjes geholpen bij de aankoop van onze auto. Hoewel we op informatie uit waren zijn we overtuigd geraakt van de auto die we dan ook gekocht hebben. Ook de aflevering verliep netjes, Men had alle tijd voor ons, zowel bij het informatietraject als bij de verkoop en de aflevering.

Super service!

Ik rij in een aangepaste bus. Deze hebben ze thuis opgehaald en weer terug gebracht na apk grote beurt. Dit zodat ik daar geen uren hoef te wachten in mijn rolstoel. Goede communicatie eerst bespreken wat er moet gebeuren dan pas doen. Verstand van zaken. Oftewel top service!

Goede service en transparantie

Kom al jaren bij Kuipers voor mijn APK en word altijd netjes opgebeld zodat er nooit achteraf verrassingen zijn qua kosten. Enorm klantvriendelijk, dus helemaal blij met ze!

Top autobedrijf

Altijd vriendelijk en zorgen voor oplossingen! Kosten worden altijd telefonisch besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan!!

Helemaal top!

Al jaren klant, zeer tevreden. Kan altijd snel terecht, aanrader!

Alles in goed overleg en snel

Onderhoud en herstel altijd in goed overleg en er wordt snel en goed gewerkt

weer prima service

was weer goed

Professioneel bedrijf

Garage Kuipers houdt je goed op de hoogte wat ze precies aan de auto gaan doen en wat de kosten zijn.

Prima service.

Ik ben zeer tevreden over Autoservice Kuipers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer verzorgde Grote Onderhoudsbeurt.

Van aanvraag op site tot aflevering prima geregeld!

Goede begeleiding op de website voor de keuze van het juiste product en planning. Kon al snel (genoeg) terecht. 's morgens de auto gebracht en in de middag een telefoontje dat hij klaar stond. Ondertussen gebruik kunnen maken van een leenauto. Alles heel efficient en vriendelijk plus een goede uitleg over het gebruik van de verwijderbare trekhaak. Niets aan de auto te zien dat ze er aan gewerkt hebben. Kortom zeer tevreden.

Fantastisch

Keurig op tijd volgens afspraak

Uitstekende service

Concreet, direct juiste advies, passende oplossing in belang van klant.

Prima, netjes en volgens afspraak!

Hele fijne ervaring, vlot en precies zoals afgesproken.

Super garage

Kon de auto niet missen ondanks de drukte super snel geholpen

Geweldig Top Bedrijf

Echt Familie Bedrijf met goede service altijd mee denken en een Nee is geen Optie. Er is zeker veel kennis en kunde in huis. En wat een prachtig bedrijf !!!

Professioneel en snel

Mijn accu van de auto was te slecht en moest op advies van de ANWB zo snel mogelijk vervangen worden. Ik heb vervolgens Autoservice Kuipers gebeld en kon gelijk langs komen voor vervanging. Ze werken altijd netjes en zijn duidelijk in hun communicatie.

Duidelijke communicatie en goede service!

Er wordt bijtijds en helder gecommuniceerd over mogelijke extra's bij de onderhoudsbeurt en de daarmee gemoeide kosten. Na de werkzaamheden is de auto door de wasstraat gehaald en ook hiervoor werd eerst vooraf overleg gepleegd.

Top gasten. Top garage

Doen wat ze zeggen. Service staat op een hoog vaandel

A professional team! I recommend!

Prima geholpen en goed uitgevoerd.

Goede ervaring met het geheel (afspraak en montage) Alleen jammer van het aftanken, voor het ritje Zoetermeer Waddinxveen en terug zou ik 8 liter hebben gebruikt dus daar gaat naar mijn mening iets fout.

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer