Snelle service en klantvriendelijk

Goede ontvangst bij aankomst. Top monteur Wesley die aan mijn auto heeft gewerkt. Snelle service en klantvriendelijk en met humor. Je gaat met een lach op je gezicht weer weg.

Keurig en snel de banden omgelegd

Keurig bedrijf met correcte baliemedewerkers

Blij verrast

Als nieuwe klant was ik blij verrast over de vriendelijke ontvangst en de uitgevoerde werkzaamheden! Klantvriendelijk en servicegericht is wat ik bij mijn eerste bezoek als zodanig heb ervaren!

Top!

Heel tevreden. Waarom geen 5 sterren zal je vragen? Nou dat is vanwege de aanhef hoe deze mail binnenkomt en hoe het ook op de rekening staat. Namelijk Dhr Maricic. Ik ben geen Dhr maar een Mevrouw.

Geweldig bedrijf

Een goed en betrouwbaar auto bedrijf, met een hele goeie service, en vriendelijk personeel.

Gewoon goed

Goede en snelle service

Prima. Snel gefixt. Leenauto beschikbaar

Grote beurt en bandenwissel Prima prijs 450 goedkoper dan bij de ford dealer

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen Bedankt

service is goed; de rekening minder

Kon mijn VW niet openen en ben met de sleutels naar Kuipers gegaan. 2 nwe knoopcelbatterijen in de sleutels en het was gefixt (kreeg zelf de sleutels niet open). Wel jammer dat ik daar 11,50 voor moet neertellen, terwijl een kaartje met 6 stuks rond 1 eur in de winkel kost.

Hier krijg je echt service!!

Kon gelijk terecht. Vriendelijk geholpen. Echt een heel fijn bedrijf.

10 ⭐️ waard

Vandaag mijn Mercedes laten onderhouden. Zeer professioneel bedrijf De service is altijd top, het personeel vriendelijk en de prijs/kwaliteitverhouding telkens boven verwachting!

Uitmuntend

Alle lof voor de service en kwaliteit.

prima service, klaar terwijl je wacht

Was er voor een bandenwissel, ze stonden netjes klaar en na een kopje koffie kon ik mijn weg vervolgen. Ging ook deze keer geheel volgens verwachtingen.

Erg te spreken over mijn ervaring bij Autoservice Kuipers!

Bij dit bedrijf mijn auto aangeschaft. De service is erg goed. Niks is te gek en alles is bespreekbaar. Wij konden de auto bezichtigen buiten openingstijden, ook kon ik de auto al binnen 1 dag ophalen omdat ik zonder auto zat door een slechte ervaring bij een andere dealer. Ik raad iedereen aan hier een auto aan te schaffen.

Snel geholpen

Heel fijn geholpen en snel vriendelijk personeel

Goed, deskundig en behulpzaam

Aardige mensen die hun vak verstaan en daarbij best redelijke prijzen.

goed service

Ik ben zeer tevreden

Goede service, kundig personeel

Trekhaak is netjes en vlot geplaatst onder onze wagen, inclusief update van de ECU. De service was prima, breng/haal service top, en vriendelijk te woord gestaan. Een aanrader als je een autobedrijf zoekt voor bv. montage van een trekhaak

Zeer correcte behandeling

Ze doen wat ze zeggen

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Alles goed op tijd, afspraken nagekomen en netjes geholpen

Zeer professionele monteurs en doen alles voor hun klanten

Professioneel advies wat er aan mijn Mercedes A200 class gedaan moest worden en was binnen 2.5 uur gerepareerd met een service , en een zeer gewaardeerde gratis kop koffie en gratis wasbeurt. De auto rijdt weer als nieuw en glans weer als nieuw voor een zeer redelijke prijs. Ik kom hier graag weer terug, zeer goede en klant vriendelijke monteurs nooit eerder zo’n goede service meegemaakt.

Goed en snele servies.

Het bedrijf ziet er van buiten naar binnen heel netjes uit. De prijskwaliteit is top!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer