Super service

Monteurs denken mee! En toen ik onverhoopt een dag na een beurt en apk een probleem kreeg werd dit kosteloos verholpen. Super service!

Perfect weer

2 jaar geleden een auto gekocht bij Kuipers en voor alle service momenten altijd goed geholpen. Vandaag even wat olie bij laten vullen. Dat doen ze ook zonder probleem even tussendoor. Ik beveel Dit bedrijf dus zeker aan

Snelle montage en fijne service

Snelle montage en fijne service Montage van trekhaak

Hoge kwaliteit, klantvriendelijk, eerlijk

Denken mee en helpen Ja wat moet ik nog toevoegen De koop en onderhoud zijn gewoon super

Fijne garage die je niet het vel over je oren trekt. Over het algemeen goede haal- en brengservice.

kijk maar nar de sterren

auto is weer als nieuw, zelfs nog beter en SCHOON!

Vriendelijk, goed overleg en tevreden over de service en communicatie. Prijs/kwaliteit goed.

Mijn auto voor apk en onderhoud gebracht. Tevreden over de communicatie, van te voren ben ik gebeld wat de kosten zouden worden. Denken mee. Snelle en goede service. Vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Echt een fijne service

Ben goed geholpen en de service die ze bieden is echt fijn

Flexibel, duidelijk en afspraken worden nagekomen.

Net als veel vakantiegangers nog even een vakantiecheck..ondanks de drukte kon mijn auto nog gecheckt worden. De (elektrische) leenfiets was ideaal! Fijn dat er even vooraf werd overlegd wat er gedaan kon worden en de prijs werd ook aangegeven. Heel fijn die duidelijkheid! Toppers!

Auto oké, communicatie iets minder

Volgende keer ga ik tijden beter afspreken, want zowel in de ochtend als de avond kostte het wat gebel en gewacht. Verder denk ik dat het oké is, maar dat weet ik pas echt als ik deze winter goed kan starten ;-)

Vakkundig en heldere communicatie

Mijn auto's gaan al jaren voor onderhoud naar Autoservice Kuipers. Ze zijn vakkundig en communiceren helder. Zo geven ze vooraf een toelichting en prijsopgave.

prima service en afspraakbetrouwbaar

Trekhaak voor een goede prijs

Snelle service

Deskundig personeel. Goede snelle service

Prima service en altijd vriendelijk!

Erg fijne en goede service, ook is er tijd om je even tussendoor te helpen zelfs als het erg druk is!

Goed zoals altijd.

Een grote beurt uit laten voeren icm met her vervangen van de distributieriem. Echter is deze riem een verhaal apart. Afgesproken deze later in het jaar te laten doen icm de APK. Dank aan het team van Autoservice Kuipers

Chapeau

Hele goede ervaring, 8.00 uur auto weggebracht,kopje koffie gedronken en netjes de sleutels gehad van de baliemedewerker van de leenauto,en ik werd ongeveer om 15.00 uur gebeld dat de afneembare trekhaak gemonteerd was en ik m'n auto kon ophalen,bij het zien van de trekhaak was ik blij verrast met het resultaat , ik raad autoservice Kuipers dan ook aan en dat naar aanleiding voor de goede service en vakmanschap

Snelle reactie en afhandeling super netjes

Vriendelijke mensen en trekhaak is netjes gemonteerd

Apk snel en goed

Apk snel en goed uitgevoerd.

Super vriendelijk en snel geholpen

Snel en vriendelijk geholpen.

Zeer goed.

Zeer, zeer goed!

Een top bedrijf

Uitsluitend goede ervaringen bij dit sympathieke bedrijf. Deskundige en klantvriendelijke medewerkers bij de servicebalie. De kwaliteit van reparaties en onderhoud ligt hoog waarbij ook naar het belang van de klant wordt gekeken. Ook bij het kopen van een occasion kreeg ik een goed gevoel vanwege de prettige en deskundige manier waarop ik als klant werd benaderd.

Technisch prima afspraak technisch niet goed

zie hier boven

Altijd goede service en betrouwbaar

Altijd goede service! Ze denken met je mee en zorgen dat de auto weer snel gereed is.

Goed geholpen bij airco

Uiterst netjes geholpen en goede service voor het vullen van het airco systeem. Helaas was de rekening pittig.

Professioneel en klantvriendelijk

Vriendelijk, meedenkend. personeel. Gewoon goed geholpen met de trekhaak

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer