Trekhaak laten monteren, was snel klaar

Uitstekende service

Uitstekend geholpen met deskundig advies door vriendelijk personeel.

vriendelijke mensen aan de balie. Werd na het brengen van de auto thuis afgezet en snel afgehandeld

Service goed serviceboekje netjes ingevuld auto rijd weer als een zonnetje mijn eerste ervaring met u is goed

Zonder te vragen wassen jullie mijn auto in de wasstraat en laten hem dan drogen in de volle zon.

Niet meer doen.Mijn auto in de wasstraat wassen en dan laten drogen in de volle zon.Mijn antenne heb ik laten kitten,want dat is een bekend probleem bij peugeot 107.En van wasstraten heb ik een fobie vanwege die borstels.Vanwege strepen of krassen.Ik ben zuinig op die auto.De lak is nog als nieuw,en zouden jullie met 1 onnadenkend moment naar de klote kunnen helpen.Eerst nadenken dan doen heb ik geleerd.Of vraag het de volgende keer.Ik had de auto schoon aangeleverd.Gewassen voordat ik hem bracht en dat kon je zien.Dus waarom nog een keer door die wasstraat.Als een klant dat wil,dan vraagt de klant dat wel.Nu helpen jullie een goede onderhoudsbeurt met apk om zeep met 1 zo een domme actie.Jammer Kuipers.Ik was tevreden toen ik instapte.Maar ik zag water.Wees voorzichtig met eigendommen van andere mensen,klanten.Sorry met alle respect. Masr nu ben ik niet zo blij met dat mooie weer.Dankjewel. Groeten D Kinkel

geweldig

wordt netjes en vriendelijk geholpen er is niets teveel als je vraagt kun je daar ook nog even naar kijken en niet te vergeten de neten prijzen ja mijn zien ze weer terug

Communicatief beperkt, maar goede service.

Ik kwam voor mijn Saab bij deze autozaak. Eerste bezoek kreeg ik een man te woord met een norse houding, nadat ik verklaarde dat ik een grote beurt plus extra’s wou laten uitvoeren werd mij verteld dat ik pas in augustus terecht zou kunnen. Helaas, maar het is niet anders. Ik ben later op de dag teruggekomen voor een accu nadat de takelservice mij had aangeraden om deze te vervangen. Toen kreeg ik een stuk vriendelijkere klantgerichte meneer te woord die mij netjes heeft geholpen om alles af te handelen. Binnen een half uurtje was mijn accu vervangen. Voor een betere prijs dan de accu’s op internet. Degelijke zaak.

Keurig en prima gemonteerde nieuwe banden

Via Bandenleader heb ik eerder de nieuwe banden gekocht, en direct gekeken waar hun montagepartners zitten. Maar ik heb vooral gelet op de recensies welke daarbij stonden. En zo bij Kuipers uitgekomen, was wel ff een stukje rijden. Was wel ruim 3 weken voordat ik er terecht kon, maar dat was zeker de moeite waard.

Perfecte behandeling en afwikkeling

Auto Kuipers heeft onder onze auto een trekhaak geplaatst en zijn van het begin tot het einde zeer duidelijk geweest in de communicatie en afhandeling. Ik heb de trekhaak nog niet getest, vandaar dat de laatste halve ster er nog niet bij zit, maar het bedrijf straalt en geeft vertrouwen.

Zeer professioneel en snel geholpen met mijn werkbus door deze toppers Vriendelijke groet, I.A.G. Installatietechniek

Prettig.

Netjes geholpen.

Goede service en duidelijke uitleg over het plaatsen van een losse trekhaak.

Duidelijke afspraken

Heb een trekhaak laten plaatsen. Alles prima volgens offerte. Leenauto perfect naar mijn wens om een automaat. Bij het afhalen werd de werking van de los te koppelen trekhaak prima uitgelegd.

Top service

Goede service denken met je mee zodat me bus snel was gerepareerd en zodoende weer me markten kon gaan draaien. Toppers!

De eerste communicatie was matig maar daarna ging alles prima

Een trekhaak laten monteren via trekhaak centrum. 2 weken na de aankoop zelf gebeld voor een afspraak die toen direct gemaakt werd. Bij het brengen van de auto stond er keurig een leen auto klaar en toen ik de volgende dag mijn auto weer ophaalde stond netjes gewassen klaar. De trekhaak zit er netjes onder.

Je. Weet vooraf waar je aan toe en prima service

Klant vriendelijk bedrijf goede service en alles gaat tenminste in overleg top service

Snel en alles zoals gepland

Goede service. Vriendelijk, duidelijk, snel en goedkoop!

Vriendelijk en goede service

Vanaf moment van binnenkomst vriendelijk geholpen. Bij aflevering van de auto bleek dat de auto nog nieuwe banden nodig had om goed door de APK te komen en deze zijn oom netjes vervangen.

Erg goed and snel!

Ondanks dat ik mijn APK niet bij hun geboekt had op Hemelvaarts dag, werkte Auto Kuipers gelijk de volgende dag op een Zaterdag er al aan, en repareerde mijn Mercedes A class tegen geringe kosten voor de APK, zeer goede en snelle service, net als vorig jaar toen ze een starting motor vernieuwde die niet elke garage doet, en mijn auto rijd weer als nieuw. Zeer aanbevolen, en kom hier zeker terug als er weer wat aan mijn auto moet gebeuren.

Snel en leuke anwb aanbieding

Top service , goede communicatie

Klassieke BMW voor mij gereviseerd die 7 jaar had stilgestaan, rijdt weer als een zonnetje.

prima service

kwam met een haperende motor bij de garage aan, diagnose werd gelijk gesteld en storing gelijk verholpen! Uurtje werk. Mooi dat Kuipers hier reservecapaciteit voor heeft!

Geweldig!!!

Dit zijn de mensen die een klant verwacht!!!Super vriendelijk en heel kundig!!¡!!

Snel geholpen en uitstekende service

APK, servicebeurt en reparatie super snel geregeld en uitgevoerd. Altijd goede en vriendelijke communicatie!!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer