Goed en netjes geholpen

Ik kwam zonder afspraak binnen, ze hebben me geholpen, bij het afrekenen vroeg ik of het wel goed was, de prijs was zo laag, top service, heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt

Geweldig bedrijf!

Zojuist auto opgehaald!! De auto ziet er fantastisch uit en erg goed geregeld allemaal!!

Ben zeer tevreden over de afspraak en de klus zelf goed en service gericht personeel

Goed geholpen, fijn personeel.

Zoals afgesproken zijn de werkzaamheden verricht, en naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Goede ervaring

Auto gekocht super vriendelijk geholpen behulpzaam top een aanrader

Snelle adequate service

Mijn ervaring is uiterst positief

top service terwijl je wacht

Wederom goed geholpen bij Autoservice Kuipers!

Service zoals altijd: zeer goed

Eigenlijk een 10, maar er moet toch iets zijn dat te verbeteren is.

Prima service!

Men doet echt moeite voor de klant. Ik werd gebeld dat er onverwacht toch ruimte was voor het monteren van de trekhaak. Eigenlijk was er die dag geen vervangend vervoer meer beschikbaar maar dat heeft men ook nog geregeld, top!

Uitstekend geholpen!

De door ons gekochte auto is in perfecte staat afgeleverd en uitstekend geholpen bij het ophalen.

Goede service en denken in oplossingen

Top bedrijf wij hebben hier onze bussen en privé auto in onderhoud

Goed werk tegen tegen uitstekende prijs

Goede service en communicatie. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Alles op tijd

Heel prettig geholpen. Goede service en netjes.

Helemaal top!!!

Alles is in orde bij Kuipers. Trekhaak gekocht en laten installeren bij Kuipers en alles naar volle tevredenheid.

Boven verwachting

Afneembare trekhaak gemonteerd, volledig uit het zicht. Nette prijs.

Top bedrijf!

Super goed geholpen. En wordt altijd meegedacht in oplossingen.

Betrof nieuw te monteren van een afneembare trekhaak en levering nieuwe fietsendrager. Goed advies vooraf en goede uitleg bij afhalen. Zag er keurig uit en men had al e.e.a. zo bevestigd dat je ook even een totaalplaatje kreeg van het geheel....helemaal top!

Altijd goed

Goede service, altijd zo geweest.

Zoals altijd weer fantastische service

Dank voor jullie goede zorgen. Zoals altijd wordt de auto perfect nagekeken en gebreken verholpen.

Trekhaak naar tevredenheid geplaatst

ANWB actie trekhaak met gratis witte kentekenplaat, verloopstekker en gratis matje. Moest vragen om het matje, deze waren op er werd niet aangeboden deze alsnog na te leveren. Geen ramp maar toch jammer, anders 5 sterren!

Uitstekende service communicatie en geen fratsen

Uitstekende service communicatie en geen fratsen

Altijd goed!

Weer voor APK geweest, prima!

Trekhaak is snel en netjes gemonteerd. De gratis leenauto en vriendelijke zorgen voor 5 sterren.

Goede ervaring

Mijn bedrijfswagen gebracht voor onderhoud en apk. Busje rijd weer heerlijk!!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer