De medewerkers hielden op een prettige manier in de gaten of ik er zelf uitkwam na het plaatsen van een trekhaak en meldden óók keurig dat ze een lekkage gezien hadden, wat ik overigens al wist, maar natuurlijk wel zo netjes is.

Enthousiaste eigenaar, met prachtig bedrijf

Afspraak is Afspraak, jong en dynamisch bedrijf, geweldige sfeer. Ruim aanbod van jonge auto's, wekelijks wisselende voorraad.

Uitstekende Service bij Melvin Kuipers!

Op zaterdag bellen omdat je band langzaam leeg loopt... "kom maar even langs". Aangekomen in de werkplaats wordt er meteen actie ondernomen. Het ijzeren voorwerp wordt verwijderd, band wordt gerepareerd en een kwartier later kun je alweer vertrekken. Echte top-service bij Kuiper!

Prima service en goed geholpen

Betrouwbare garage die meedenkt

Wij hebben al meerdere auto's bij deze garage aangeschaft. Betrouwbaar, klantvriendelijk en eerlijke service. Topmannen!

Top service

Fijn om een vervangende auto mee te krijgen! Keurig gemonteerd, snel klaar en nog een uitleg gekregen.

moest even wachten maar dan hebb'ie ook wat!

zie boven

Prima service. Vakkundige reparatie aan de versnellingsbakTop

Top bedrijf

Hele vriendelijke mensen en hele goede service. Ik weet waar ik voortaan terugkom!

Goede communicatie en service

Er werd goed overlegt. Mijn probleem betreft een lekkage. Nu nog zien of het echt verholpen is, maar tot zover wel.

Altijd transparant en vriendelijk

Op aanraden van mijn rijleraar naar Kuipers gegaan en nooit meer de behoefte gehad om naar een ander te gaan. Ze zijn vriendelijk, snel en gastvrij. Top!

Prettig bedrijf

Ik ben hier voor de allereerste keer geweest voor mn auto die een beurt nodig had. Ik ben goed geholpen en de auto kan er weer veilig tegenaan!

Altijd top!!

Al jaren klant bij Autoservice Kuipers en ze zijn meedenkend, super service en betaalbaar.

Direct geholpen met m’n lekke band terwijl er eigenlijk geen ruimte was

Ik had een lekke band en kon eigenlijk pas de volgende dag terecht. Toen ik hem dezelfde dag alvast langs bracht, heeft Patrick er alsnog voor gezorgd dat hij gelijk vervangen werd. Als vader begreep hij ook dat het zo goed onhandig is als je een dag zonder auto moet terwijl je moet werken en je kinderen van school moet halen. Patrick, topper!

goede service en prima oplossing

goede service en prima oplossing

Vriendelijke en professionele medewerkers

Prettige en professionele advisering bij aanschaf occasion

Prima service, Duidelijke taal qua kosten,

Goed ben zeer tevreden

Netjes de auto opgehaald en snel gerepareerd.

goed en prettig

Zij maken van jouw probleem hun probleem Denken met je mee en zoeken daar een oplossing voor Goede service goed geholpen en redelijk in prijs

Uitstekende service tegen een redelijke prijs

Wij hebben meerdere auto's in onderhoud. Prima service. Wat nodig is wordt kwalitatief gedaan. Wat even kan wachten wordt je niet aangepraat. Daar kan je alleen maar blij van worden.

Alles helemaal TOP!

Team Autoservice Kuipers heeft perfect werk geleverd met de import van een nieuwe auto uit Duitsland.

Toppie

Goede service, correct personeel en goede uitleg van het product ( trekhaak )

Professionele uitstraling, niks op aan te merken

Prettig, was er voor bandenwissel.

Prima!

Prettige mensen, klantvriendelijk en goede service

Service, zoals altijd

Wielen wissel en proactief advies. Zeer goed!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer