Fijne garage voor het onderhoud van de auto. Prima prijs kwaliteit verhouding en fijn dat een afspraak snel in te plannen is

Super eerlijk bedrijf

2 bedrijven (turbo specialisten) zeiden dat mijn Bi Turbo van mijn Opel Vivaro stuk was maar geen van beide had zin om de auto te maken!! Omdat het zoveel werk was motor moest eruit ect ect omdat je er moeilijk bij kan. Toen via via bij Kuipers Den Haag terecht gekomen en die verwees mij door naar hun filiaal in Zoetermeer die waren wat groter en konden daar de klus beter klaren! Nou zeker binnen 4 werkdagen auto weer terug en weet je de turbo was niet stuk maar de roetfilter was verstopt!!! door de adblue. versteent. Zeer tevreden over het werk en de eerlijkheid van dit bedrijf!

Afspraken goed nagekomen, snel geholpen!

De eerder gemaakt afspraken zijn goed nagekomen, de werkplaats heeft snel werk geleverd.

Afspraken goed nagekomen, snel geholpen!

Mooi product in een TOP zaak!

Prima service. Goed en vriendelijk klantcontact. Mooie en schone zaak.

Correct en vriendelijk

Vervangend vervoer was niet afgetankt ik moest 8 liter tanken terwijl ik maar 20 km had gereden

Mooi product gekocht in een TOP zaak

Prettige ontvangst met een kop koffie in een mooi, schoon pand. Prima voorlichting en service. Met de verkoper viel goed te onderhandelen. De receptionist wist ook van alle ‘ins en outs’ en was heel voorkomend. Ze namen alle tijd voor ons. De strik op de auto en het bloemetje maakten de aankoop af.

Mooi product gekocht in een TOP zaak

Superfijn personeel en geweldige service

Superfijn geholpen en echt het gevoel dat er naar je geluisterd word. De auto die we gekocht hebben is piekfijn afgeleverd en we voelden ons echt even speciaal. Dikke pluim

Superfijn personeel en geweldige service

goede klantenservice, alles netjes en snel geregeld

auto voor grote beurt en APK, netjes gebeld over wat gerepareerd moet worden, auto op tijd klaar eind van de dag. netjes geholpen. zeer goede klantenservice.

Zoals altijd dat beetje extra aandacht

Zoals altijd dat beetje extra aandacht