prima, aardig personeel

Service en proactiviteit niet geweldig

Vanaf bezoek aan vestiging Zoetermeer niet echt grandioos gevoel. Voorbeeld van trekhaak of fietsendrager om te zien niets aanwezig. Is prijs kwaliteit goed en welke trekhaak wordt het, hangt ervan af wat op voorraad meneer. Ok zijn alle merken zelfde dan, ja verschilt nauwelijks. Ok die maar alleen trekhaak dan als je mij over de fietsdrager niet veel kunt vertellen of laten zien. Die zelf maar bij ANWB besteld. Kwam er toen achter dat er korting ANWB op trekhaak zit. Waarom niet gevraagd toen ik zelfs vroeg of de prijs trekhaak zo scherp mogelijk was? Nu zelf aangedragen O ja dat scheelt nauwelijks maar krijgt u dan toch 30 euro of zo is toch geld lijkt mij. Haal auto op vraag uitleg en trekhaak blijkt slecht exemplaar en monteur krijgt niet op of af. Bellen nou neem hem dan toch maar mee we bestellen nieuwe kogel. Wel 877 euro eerder afgerekend. Kortom niet echt super gevoel. Wordt hopelijk nog gebeld over de omruil van de kogel met slot wat wel werkt en kogel die er wel af wil. Geen warm gevoel van hele traject gekregen zogezegd.

Goede eerste ervaring

Voor het eerst mijn auto bij Kuipers gebracht. Ik kon snel terecht voor APK en onderhoudsbeurt. Erg fijn dat ik werd gebeld om keuring en verder onderhoud te bespreken en de bijbehorende kosten werden ook gelijk doorgegeven zodat ik niet voor een dure verrassing kwam te staan . Ik kon de auto schoon gewassen aan het eind van de dag weer ophalen. Goede eerste indruk dus!

Goede en snelle service.

Top! Servicegericht en zeer vakbekwaam

Ik ervaar autoservice Kuipers als zeer ervaren, vakbekwaam en servicegericht. Altijd goede en eerlijke adviezen

Heel fijn geholpen!

Er werd duidelijk gecommuniceerd, ze gaven goede uitleg en heel zijn heel vriendelijk.

Goed en netjes geholpen. Keurig op tijd. Goede uitleg over de trekhaak gehad.

zeer goed gespecialiseerd bedrijf.

Ik kan dit bedrijf aanbevelen, ze geven een prima service (leenauto stond klaar) een geven een goede prijs/kwaliteits verhouding.

Superrr

Ik moet er een heel stuk voor rijden, maar het is voor mij zeker de moeite waard. In een heel mooi, nieuw pand en nog steeds een fijne garage, goede, eerlijke en transparante service en klantvriendelijk.

Geweldig!

Wat een geweldige garage. Na een domper bij de merkdealer bij toeval bij Autoservice Kuipers aangeklopt of zij een oplossing hadden voor onze UP! Prijsverschil met de merkdealer was maar liefst 1400 euro. Auto rijdt weer als een zonnetje, heeft ondertussen een beurt gehad en is APK gekeurd, motorstoring is opgelost en de koppeling is vervangen. Auto is zelfs gewassen. Bij deze garage denken ze met de klant mee en doen ze werkelijk hun uiterste best. Echt een aanrader.

Erg goede hulp en advies en perfect de startmotor vernieuwd en getest

Erg goede en vriendelijke service

Top geregeld alles zeer tevreden !

Alles volgens afspraak verlopen netjes gebeld toen de wagen klaar !

Perfecte service vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel en perfecte service

Fantastische service

Zie andere beoordeling

Top!!!!!

Mijn auto wordt altijd super goed onderhouden.

goede indruk betreffende kwaliteit en kunde

prettige vakkundige vakmensen maken dit bedrijf top!

Top service

Probleem met ABS sensor binnen 30 min vastgesteld en opgelost. Echt heel blij met de service bij Kuipers

Inleveren auto uitstekend verlopen, bedrijf prachtig verbouwd, telefonische melding vóór aanvang onderhoudsbeurt of er nog problemen waren of bijzondere wensen. Na afloop telefonische melding dat de auto gereed stond. Dienstverlening in vergelijking met de ervaring met dealer onvergelijkbaar veel beter.

Betrokken en behulpzaam

Goede service, mee denkend.

helemaal goed.

vriendelijke en correcte dienstverlening, op laatste moment leen auto vragen was ook mogelijk. Auto zelfs gewassen.

Niet af

De gekozen fietsendrager klikte niet goed vast op de trekhaak. Er moest een andere besteld worden. Ergo, tegenvaller. Maar trekhaak centrum heeft natuurlijk niets verkeerd gedaan en je krijgt een auto mee zolang jouw auto in de garage staat.

Vriendelijk personeel en niks is ze veel gevraagt

Aanrader! Montage afneembare trekhaak

Nette montage, goede service!

Weer snel en vriendelijk geholpen

Auto weer tiptop in orde, goed advies!

Top geholpen

Voor het eerst was ik met mijn bakwagen voor de apk bij dit bedrijf. Zeer klantvriendelijk!

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer