Snelle service en prettig contact

Uitstekende service

Ik kom bij niemand anders dan bij Kuipers in Zoetermeer. Altijd snelle service, spot-on diagnose en vriendelijke medewerkers. Tot de volgende keer.

Altijd goede service tegen een redelijke prijs

Altijd goede service tegen een redelijke prijs

Super service en klantvriendelijk!

Ik kom nu al een aantal jaar bij Kuipers en ben zeer tevreden. Ze zijn kundig, vriendelijk en bieden een super service. Wanneer het nodig is kan ik altijd even langs rijden. Top dus!

Goede dienstverlening tegen een redelijke prijs

Ik had een 10 gegeven als ook mijn lampen waren vervangen voor de gevraagde xenonlampen. Helaas nieuwe afspraak moeten maken omdat ze de verkeerde lanpen hadden aangeschaft. Voor de rest niets dan goeds

Prima deskundige service. Een 9 was eigenlijk goed genoeg. Een 10 is volmaakt...en wie us dat nog?t

Goed voorlichting/ instructie bij het zelf kunnen monteren en afnemen van afneembare trekhaak

Zoals gewoonlijk

Heldere en duidelijk uitleg van onderhoud-kosten

Top garage

Altijd even vriendelijk, behulpzaam en vooral ook eerlijk en transparant.

Zoals je verwacht bij een bedrijf, dus goed gevoel.

Excellent

geweldig

wij hebben een auto gekocht hebben goede ervaring met Melvin en Jordy Kuipers een eerlijk en mee denkend en niet opdringerig bedrijf bent u ook aan een andere auto toe raden wij AUTO KUIPERS AAN

service op maat!

Zeer klantgericht. Snelle en goede service met vooraf goed overleg.

Duidelijk en komen afspraken na

Keurige service

Vriendelijk geholpen, leenauto stond klaar.

Uitstekende service !!

Er waren wat mankementen aan de auto, duidelijke uitleg en een goed advies gekregen betreft de reparaties. De auto rijdt weer als een zonnetje !

goed , alleen weinigg pakeer plaatsen

netjes geholpen

Nette mensen in een net bedrijf

Contact is goed! Keurige zaak met een fijne afhandeling. Afspraken nagekomen

top

helder. Altijd zoekend naar een goede oplossing

Tevreden over de geboden service

Door Autoservice Kuipers wordt je snel en accuraat behandeld als klant. Bovendien is op de prijs-kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten niets aan te merken.

Snel afspraak gemaakt en keurig op die tijd geholpen

Afspraak gemaakt voor monteren trekhaak. Op afgesproken dag auto ingeleverd, kregen andere auto mee. Na telefoon auto weer opgehaald. Alles was keurig gemonteerd en alle aansluitingen werkten. Prima voor elkaar!

Snel vakkundig en klantgericht

Plotseling gaf mijn accu de geest maar dit was geen enkel probleem. Binnen 10 minuten prettig geholpen en reed ik weer weg met een glimlach.

Netjes geholpen en een goede uitleg

Onderhoud uitstekend uitgevoerd. Door het bedrijf gebeld om voor te stellen bepaalde onderdelen ,die bij normaal gebruik na bepaalde tijd vervangen moeten worden, pas bij de volgende beurt te vervangen i.v.m. het weinige aantal kilometers dat de auto heeft afgelegd. Het bedrijf voorkomt daarmee onnodige vervanging onderdelen en bespaart overbodige kosten.

Klantvriendelijk en met kennis van zaken geholpen.

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg met voorbeeld. Afspraken perfect en tijdig nagekomen. Voor zover ik het nu kan beoordelen, is de trekhaak deskundig gemonteerd. Prijstechnisch is dit een betere aanbieding dan bij de dealer. Ben zeer tevreden.

Grote klasse

Houden zich prima aan de afspraken. Goede service

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer