Open communicatie en eerlijke prijzen

Fijne werknemers en kundigheid zorgen voor vertrouwen.

Alles volgens afspraak

Heldere communicatie, sms reminders en alles was op tijd geregeld. Uitstekend

Snel en goed

Snel en goed gaan toch samen bij Autoservice Kuipers. Jongens die weten hoe een (kapotte) auto in elkaar steekt.

Zoals altijd, top geregeld en super service!!

Wij hadden een auto gevonden bij een andere garage maar wij hebben er geen verstand van. Autoservice Kuipers regelt de aankoop, zorgt dat de auto opgehaald wordt en controleert de gehele auto. Mochten er punten zijn die niet in orde zijn dan wordt dat eerst verholpen en daarna pas afgeleverd. Kortom: top service en dat al vele jaren.

Alle afspraken worden meer dan scherp nagekomen

Zodra je de order hebt geplaatst wordt je regelmatig geïnformeerd wanneer wat staat te gebeuren. Prima reminders. Leenauto staat al klaar en binnen 1 dag is alles in kannen en kruiken. Top.

Correcte afhandeling, denken mee en goede communicatie

Weer top geholpen zoals altijd

Airco van de auto van mijn zoon laten vullen, ook hebben ze tussendoor naar zijn raam en gordelsluiting gekeken.

Goed als de vorige keer.hedaan zoals ik het wilde.

Hoef niets te vertellen.alles naar wens gedaan.

kan er altijd terecht. goede service

alrijd berijd om je te helpen. verstand van zaken.

Goed service!

Prima bedrijf

Een minnetje , auto gebracht om 8 uur voor trekhaak, geen belletje dat hij klaar was ben om de auto maar 17.00 uur gaan halen was nog niet klaar .Dit kan wel sneller dacht ik. Ik wilde geen vervangende auto, dacht die is in de middag wel klaar. Verder oke bedrijf

niet helemaal gegaan zoals ik had gedacht,

Mijn auto is bijna 2 dagen in de garage van Kuipers geweest, vanwege een plaatsing trekhaak. Bleek ingewikkelder en uiteindelijk ook duurder dan gedacht. Dit had te maken met een lift die ook al eerder in mijn kofferbak was geinstalleerd en nu in de weg zat voor montage trekhaak. Er werd hard gewerkt om de klus te klaren. Echter, nadat ik thuisgekomen eens de trekhaak goed ging bekijken bleek er helaas schade aan mijn bumper te zijn ontstaan. Ik heb gebeld en ben weer terug gegaan naar de garage. Zij constateerden gelukkig ook dat deze schade niet aanwezig was voor de reparatie, en kon niet anders dan zijn ontstaan bij de montage. Waarschijnlijk op de grond laten vallen. De schade zal worden hersteld, waarschijnlijk door dit gedeelte van de bumper nieuw te bestellen. Al met al een wat mindere ervaring qua trekhaak laten plaatsen. Aanbevelen vooralsnog nee, maar dit kan uiteraard ja worden zodra alles is geregeld.

Uitstekend. Efficient, vlotte afhandeling, geen klachten

Kwam via Trekhaak Centrum Zoetermeer bij deze garage terecht. Goede indruk. Snelle afhandeling en goede kwaliteit geleverd volgens de gemaakte afspraken.

Altijd goede service!!!

Nog nooit teleurgesteld

auto SERVICE Kuipers doet zijn naam eer aan

De service, aandacht en het klantgericht meedenken is buitengewoon bij Kuipers. Complimenten voor het Team Kuipers.

gewoon goed en snel klaar

trekhaak laten plaatsen leenauto mee, gewoon dik tevreden.

Heel goede indruk.

Goed en net bedrijf. Niets veder aan toe te voegen.

Keurig geregeld

Trekhaak laten plaatsen. Offerte via internet. Vandaag geplaatst en ziet er echt keurig uit. Heel blij mee.

Service+

Vriendelijk Vakkundig Flexibel Een fijne garage welke afspraken stipt nakomt

Goede service, prettige monteurs

Trekhaak onder de auto laten zetten. Zeer netjes geholpen, fijn bedrijf!

Zeer klantvriendelijk en service gerichte organisatie

Ik ben vanaf het eerste moment erg vriendelijk en gericht geholpen door diegene die me te woord heeft gestaan aan de telefoon voor een afspraak. Ook de dag van de afspraak verliep volledig naar wens en bovendien kreeg ik GRATIS een vervangauto mee, waarmee ik 100km mocht rijden. In een woord perfect !!

Alles volgen afspraak en uitstekend uitgevoerd.

Alles volgen afspraak en uitstekend uitgevoerd. Een aanrader.

Prima geholpen

Trekhaak laten monteren en ook fietsendrager aangeschaft. Er werd ruim de tijd genomen om uitleg te geven over de installatie

Personeel is vriendelijk, geduldig en correct.

Afspraken voor montage van een trekhaak verliepen uitstekend en is naar tevredenheid uitgevoerd.

Gewoon goed en netjes

Keurig bedrijf, gewoon goed en netjes

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer