Goede service, uiterst tevreden

Prima bemiddeld bij de aankoop van onze ford ecosport Netjes geregeld En een goed gevoel hierbij

komen afspraken zeker na

montage trekhaak. garage Kuipers daar ben ik prettig geholpen. alles in goed overleg zowel telefonisch als via de mail. afspraken zoals afgesproken. na de montage hebben ze alles netjes uitgelegd.

Snelle service, staan voor al je vragen open. Gewoon goed.

Perfect geregeld

Via de ANWB kwam ik terecht bij Autoservice Kuipers voor de montage van een trekhaak. Keurige receptionist, leenauto stond klaar. Het werk was op tijd klaar, volgens afspraak en een monteur heeft mij netjes uitgelegd hoe de afneembare haak moet worden gemonteerd.

Vriendelijk en vakkundig

Ik werd vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. en de werkzaamheden zijn vakkundig verricht.

Uitstekende service en grote vriendelijkheid

Gisteren auto opgehaald en er kwam rook onder de motorkap vandaan. De monteur kwam aan huis kijken het bleek wat verdamping te zijn. Echt helemaal top

Prima communicatie!

Bij met maken van de afspraak ging alles perfect. De afspraak zelf ging goed en de communicatie achteraf was top!

Heel goed

Ben zeker tevreden. Wat ik wel minder vind, dat het leenauto zo vreselijk na rook stonk

Keurige inbouw en advies!

Nette ontvangst, goed advies en keurige inbouw.

prima prettige no nonsense behandeling waar ik van houd

bij mijn vraag of mijn auto een beurt nodig had kreeg ik te horen nee dat hoeft nog niet. bij het moeten vervangen van een knopje werd de suggestie gedaan van een 2e handse. Uitstekend!!!!!

Uitmuntend

Zeer professioneel personeel, behulpzaam en goede uitleg,

Fijn garagebedrijf

Wederom APK en onderhoudsbeurt voor onze bedrijfsauto naar volle tevredenheid laten uitvoeren.

Ik ga altijd vrolijker weg dan bij aankomst!

Ik wordt altijd goed veilig en snel geholpen.

Service was goed, kregen een dag van tevoren héél netjes een sms dat we een afspraak hadden staan

Service zoals hierboven beschreven,leenauto stond netjes klaar, konden ivm met de corona toestanden geen uitleg geven over de gemonteerde trekhaak (nu is dit voor een trekhaak nu ook weer niet echt noodzakelijk ). Papieren waren netjes aanwezig alsmede het gecorrigeerde factuur. Klein minpuntje was het tijdsbestek, via het trekhaak centrum kreeg ik te horen dat het hooguit 4 uur zou duren doch dit werd wat langer .

Alles correct afgehandeld.

Product geleverd en gemonteerd op de afgesproken tijd. Vooral de leenauto werd op prijs gesteld.

Altijd flexibel, altijd goed, altijd eerlijk

Ik zit hier al jaren, en dat is niet voor niets. Goeie gasten!

Uitstekende service en vriendelijk!

Prima service bij autoservice Kuipers, vriendelijk personeel en de leenauto stond klaar!

Snel, vriendelijk en goed!

Altijd vriendelijk en denken met je mee. Ook als je krap bij kas zit!

Super garage

Snel, efficiënt en goed. Wat wil je nog meer!!

Goede eerste ervaring

Na een aantal jaren geen vertrouwen meer in dealer en overgestapt naar deze garage. Dit op aanraden van kennis. Bij het brengen van mijn auto bleek dat ik de afspraak online pas voor een week later had gemaakt. Mijn fout natuurlijk, maar de auto mocht gewoon blijven staan en dezelfde dag apk en onderhoud uitgevoerd, eind van de middag klaar. Heldere communicatie verder, prijs goed, vriendelijk. Ik kom terug.

Goede service en uitleg

Gewoon een fijn bedrijf om naar toe te gaan.

sympathieke mensen. duidelijke uitleg over reparatie.

Goed gerepareerd

Ik ben al langer klant bij Kuipers.

Snel en deskundig

Uitstekende service, snelle plaatsing van trekhaak.

Vriendelijke en adequate afhandeling van het probleem

Ik ging met een prettig gevoel naar huis na afhandeling van het probleem

Wiltonstraat 2

2722 NG Zoetermeer