Altijd vriendelijk, betrouwbaar, eerlijk, snel en deskundig.
Ik had een lek in mijn uitlaat, prima met lassen verholpen, ik kreeg korting vanwege het feit dat we AOW hebben,prima mensen.
Zoals altijd. Vriendelijk en servicegericht
Dit bedrijf levert Service met de hoofdletter S. Altijd vrijblijvend advies en prijzen die betaalbaar zijn. Hier wordt je gewoon blij van .
👍
goed, afspraak netjes nagekomen
Ongelofelijk weer fantastisch geholpen door dit bedrijf...! Een aanrader waard...! Wederom weer dank je wel mannen...! Mede namens mijn vrouw Yvonne...! Mvg, Fred de Zwart
Bij Kuipers zijn ze altijd vriendelijk, betrouwbaar, eerlijk en deskundig. Je kunt van ze op aan!
Wederom weer een goede service en vriendelijk geholpen. Ben erg tevreden met (de mannen van) deze garage!!
Goede en snelle service.
Super service, wederom!
Prima service, goede info vooraf over reden voor reparatie en de kosten.
Trekhaak monteren
goede service en advies, en een prima prijs
Het online gedeelte verliep strak (offerte en inplannen afspraak). Gratis vervangend vervoer top! telefonisch contact rommelig. gevraagd om nog een sterretje te repareren in ruit, zou goedkomen was toch niet gelukt. extra kentekenplaat was pas na twee keer bellen doorgekomen. auto zou in een dag klaar zijn, dit was ook niet gelukt (op zich geen probleem door leen auto)
Wiltonstraat 2
2722 NG Zoetermeer