Gewoon een fijne kleine garage
Bij Kuipers geven ze eerlijk en goed advies. Denken ook met de klant mee. Doen alleen de dingen die afgesproken zijn. Ze proberen ook de kosten binnen de perken te houden.
Top service, onverwachts pech. Kon gelijk terecht en binnen een uur weer op weg. En dat op zaterdag en zonder afspraak.
Top! Altijd snelle service, kleine dingetjes worden vaak meteen gemaakt zodat je binnen een half uur weer met een gerust hart de weg op kunt.
Zoals je het graag hebt. Vriendelijke ontvangst, kundige werkzaamheden en zakelijke afronding. Een garage met hart voor je auto.
Prima service, alles precies zoals afgesproken en ook nog een mooi gewassen auto terug!
Alleen maar goede ervaringen. Vriendelijk personeel. Service uistekend.
We worden altijd netjes geholpen.
Vandaag een trekhaak laten plaatsen bij Kuipers. De laagste prijs, en de klus is ook nog eens perfect uitgevoerd. Top!
Vriendelijk, heldere communicatie, \'normaal\', evt reparaties worden vooraf gemeld. Schappelijke prijzen
Je wordt hier behandeld als een goede klant, ze denken mee over de kosten en doen hun best om iedereen tevreden te stellen, met mij is dat in ieder geval wel zo.
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Vanmiddag gebeld dimlicht stuk,s\'avonds gemaakt. Top garage.
Voor het monteren van een trekhaak geweest. Alles prima geregeld. Keurige leenauto mee gehad.
Al jaren klant bij de heren en altijd goed geholpen. Of het nou voor onderhoud is of een aanschaf van een andere auto, de service, aandacht en kwaliteit is super. Ik raad hen dan ook altijd aan bij kennissen of vrienden.
Ben al jaren klant en zeer tevreden. Je kan overal over praten en ze zoeken een oplossing indien nodig.
Wiltonstraat 2
2722 NG Zoetermeer