Al jaren tevreden klant bij Autoservice Kuipers, de jongens van autoservice kuipers denken altijd met me mee bij problemen of met mijn jaarlijkse apk. De jongens zijn snel en zeer vriendelijk en vooral open over reparaties en kosten. Topservice!
Voor het eerst geweest bij autoservice kuipers , vervangen distributieriem met alles erbij van mijn Volvo geheel volgens afspraak opgehaald en keurig terug gebracht. Eerst gebeld en zelfs gewassen terug gekregen .echt super service netjes correct en zeer zeer tevreden. Heb meteen aan mijn collega.s verteld waarvan er een al meteen via autoservice zijn opdracht voor as vrijdag heeft gegeven. Ik weet zeker dat ik hier de volgende keer weer mijn auto voor onderhoud breng. Heren bedankt hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Top service !
Ik kom al geruime tijd bij deze garage en ik wordt altijd snel en netjes geholpen tegen een zeer redelijk tarief. Er wordt ook altijd gekeken naar de meest voordeligste manier om een reparatie te kunnen uitvoeren en daarbij blijft de kwaliteit altijd voorop staan.
Mijn eerste ervaring met de heer Kuipers was prima. Voor een storing in de motor en airco kon ik binnen een paar dagen terecht. Voordat er onderdelen vervangen werden, werd ik gebeld en werd een prijs genoemd. Bij het brengen van de auto werd ik zelf naar huis gebracht. Prima service! Geen verassingen, alleen het airco probleem was nog niet helemaal opgelost. Men denkt mee voor de meest goedkope oplossing. Zal deze garage zeker bij anderen aanbevelen.
Auto Service Kuipers heeft mij al verschillende keren gered met mijn BMW. Mijn auto opgehaald. Goed en duidelijk over de prijzen en eventuele kosten. Geen nare verassingen achteraf. Zelfs een keer een gebroken distributie ketting gehad. Andere garages kwamen er niet uit. Auto Service Kuipers schatten de kosten in op 1500 euro. Ik ging hiermee akkoord. 2 dagen later werd ik gebeld, en was mijn auto klaar. De kostten waren 700 euro. Dit was en is voor mij het bewijs dat dit bedrijf eerlijke prijzen hanteert, en klanten niet oplicht. Al met al een super bedrijf.
Al meer dan een jaar zeer tevreden over Autoservice Kuipers in Zoetermeer. Iedereen denkt heel erg met je mee of dit nou gaat om kleine of grote reparaties, vervangen van onderdelen of je APK. Goed en deskundig advies, geen gekke prijsverrassingen achteraf en ik kan vaak meteen terecht. Vorige week stond ik met pech en hebben ze de auto dezelfde dag nog opgehaald en gerepareerd. Kortom, topgarage!
Tweede hands auto gekocht,ik was de tenaamstelling vergeten mee te nemen. De andere dag even gebeld met Kuipers en werd vriendelijk te woord gestaan, Vervolgens is het kenteken deel per post naar mij verstuurt .
Via mijn buren terecht gekomen bij autoservice kuipers. Mijn koppeling was versleten dezelfde avond nog weggesleept. Na 2 dagen kreeg ik een telefoontje dat hij klaar was en hij was nog gewassen ook. Super Service!
Goeie service, vriendelijke mensen, behulpzaam, goeie prijs voor geleverde diensten.
De distributieriem was gebroken waardoor de hele motor in de soep was gelopen. Ik ben nog steeds blij dat ik hem op goed geluk naar kuipers heb laten slepen. Ze hebben echt meegedacht om de kosten laag te houden en mee gezocht naar een 2e hands motor. Binnen een dag zat deze erin, en als verrassing was de auto en motorruimte! blinkend gepoetst. Ik denk dat als ik de auto naar de Dealer had laten slepen zoals ik eerst van plan was, ik de auto door de hoge kosten had laten verschroten. Kuipers heeft er een vaste klant bij.
hele goede service en ze weten waar ze over praten leuk team
Ik ben vorige week gestrand met mijn auto na een telefoontje met Kuipers ben ik binnen een half uur opgehaald. Direct een leenauto gekregen en ik kon snel weer verder na hun diagnose netjes gebeld over de kosten en bij het ophalen hebben ze mij zelfs de oude onderdelen laten zien. Hiervoor bij diverse garages in Zoetermeer geweest maar dit zijn mannen die het woord Service zeker waar maken UITSTEKEND!
Ik heb een paar maanden geleden mijn auto een \"grote beurt\" laten geven bij de firma Kuipers. Ze hebben alleen de ruitenwissers vervangen. Alles was in orde aldus Kuipers. Ik was niet helemaal te vreden over de grote beurt. Ik had het gevoel dat niet alles netjes was gedaan. Vier weken na de grote beurt ben ik na een andere garage gegaan omdat de motor (nog steeds) niet zo netjes liep. Daar werd geconstateerd dat de spanrollen voor de distributie riem dusdanig versleten waren dat ik geen meter meer mocht rijden. Ook de waterpomp had het zwaar te voorduren gehad. De betreffende monteur liet me de onderdelen zien en vertelde dat ik geluk heb gehad. De firma kuipers heeft dit dus totaal over het hoofd gezien. Koste bijna mn motor!. Tevens werkt Kuipers vaak met niet originele onderdelen. Zo ook met de ruitenwissers die binnen 8 maanden versleten waren. Ik kijken naar het merk. Blijkt het een onbekend Japans merk te zijn. Kortom heb zelf geen goede ervaring met Kuipers.
Zeer goede ervaring auto prima gemaakt voor een goede prijs deze mensen weten waar ze over praten en service is top denken met je mee en doen niet moeilijk met een leenauto desnoods brengen ze je naar huis of halen ze je auto thuis op ook hebben ze me opgebeld over de kosten die deze reparatie met zich mee bracht echt een aanrader
Een prima bedrijf die nog weet wat service is en extra moeite doet om een probleem van de klant op te lossen . Nadat mijn auto al 5 weken bij de dealer stond kreeg ik te horen dat het onderdeel waarschijnlijk nog en maand op zich liet wachten. De firma Kuipers gebeld en deze hadden het onderdeel in anderhalf uur in huis . De zelfde dag werd de auto opgehaald en twee dagen later weer klaar .kijk dat is pas service en nog eens extra moeite doen om wat op te lossen en nog goedkoper ook. Jongens ga zo door en nogmaals bedankt.
Alles als zeer goed prettig ervaren. Eerlijke en betrouwbare garage.
Goede service. geen verrassingen achteraf bij een onderhoudsbeurt. Bellen je op zodra er een wat kostbare reparatie moet worden gedaan. Je wordt vriendelijke te woord gestaan.
Wiltonstraat 2
2722 NG Zoetermeer