Vanaf het moment van kennismaking met de heer Henk van der Eem was ik onder de indruk van de manier van doen . Had de auto al gekocht voordat ik er in gereden had . Nu na de eerste keuring waarin herstelwerkzaamheden gratis zijn uitgevoerd ben ik echt enthousiast over zijn bedrijf . Hartelijk dank voor Uw service.
De eerste keer dat dat we er waren was al positief. We werden op een hele sympathieke ontvangen en Henk had alle tijd voor ons. 2 dagen geleden hebben wij de gekozen auto opgehaald. Henk had alle tijd voor ons en we kregen een goede uitleg over de auto. Niets dan lof voor Henk. Met een bos bloemen van Henk in de hand gingen we met de Mercedes huiswaarts.
Wij hebben bij Henk van der Eem een Mercedes B250 aangeschaft en zijn tot in de puntjes verzorgd. De communicatie en informatie die Henk ons heeft gegeven was duidelijk en helder. Niets was te veel gevraagd en Henk nam alle tijd voor ons. Wij raden autodealer Henk van der Eem uit Limmen iedereen aan die opzoek is naar een jong gebruikte Mercedes Benz of een andere speciale (zeldzame) auto.
Henk is deskundig en daarbij ook nog een echte Mercedesfriek. Henk neemt de tijd voor je en dat is ook zo bij de aflevering!!!! Je wordt daar uitstekend behandeld. Ik kan nog meer kwaliteiten benoemen, maar dan gaat het op slijmen lijken!!😆😆 Al met al......een dikje aanbeveling waard!! Fam de Boer. Heiloo
Hij neemt alle tijd voor je en dringt je niks op. Ook de oplevering was top, gepoetst en wel!
Na een geweldige ervaring met de aankoop van mijn voormalige C250, kruipt het bloed waar het niet heen gaat en mede door Henk zijn professionaliteit, zijn kennis van zaken mocht ik besluiten weer op bezoek te gaan bij Henk hetgeen kan leiden tot de 2 eaankoop. Waarom?? Een super bedrijf...
Super aardig en rustige man legt alles goed uit en is zeer vriendelijk weet alles van de auto af ben super tevreden met mijn aankoop van mijn mercedes glc jammer dat het bedrijf zo ver weg is zou er zo weer een auto kopen super ondanks 2.5 uur enkele reis
Erg vriendelijk en deskundig. Weet alles van Mercedes.
We werden heel goed ontvangen en kregen duidelijke antwoorden op onze vragen. Er was een ongedwongen, prettige sfeer.
Uitleg met veel geduld
Mede door Henk heb ik nog nooit met zo veel plezier en enthousiasme een auto gekocht. Hij is echt een topper!
Henk van der Eem is een buitengewoon vriendelijke en gepassioneerd Mercedes-Benz verkoper die uitgebreid de tijd neemt om alle aspecten die bij de aankoop van een occasion spelen rustig en vakbekwaam af te handelen.
Very sympathetic reliable service, recommended in all points. All appointments were kept. Many thanks again. Anytime gladly again.
Super relaxt ,tijd voor koffie,
Gisteren een prachtige Mercedes bij Henk gekocht. De verkoop is top gedaan. Henk is een rustige, sympathieke verkoper en neemt alle tijd voor zijn klanten. Echt top!! Groet, Arnold Kuijs uit Castricum
Henk van der Eem is een rustige verkoper, hij dringt niet aan.Henk is op ons overgekomen als een zeer betrouwbaar persoon die echt de tijd voor je neemt en alles rustig uitlegt. De auto is naar alle tevredenheid afgeleverd en hebben er veel plezier van.
Henk is zeer vriendelijk en rustig en geeft je alle tijd om te beslissen. Zeer uitgebreide uitleg bij de aflevering. Hij heeft ons een fantastische Mercedes verkocht !!
Goede service en deskundig advies. Op een professioniole wijze met persoonlijke ondersteuning Top
2012 een A170 gekocht nog steeds tevreden.
Een prettige hulpvaardige dienstverlening. Ik heb een goed gevoel bij de aanschaf van m\'n \"nieuwe\" auto.
Twee niet zichtbare gebreken werden na een half jaar met volle garantie gerepareerd. We zijn zeer prettig behandeld !
We hebben al de derde auto bij Henk gekocht en alles is weer perfect geregeld .
helder en duidelijke afspraken