altijd erg goede ervaringen

Ben al jaren klant bij dit bedrijf. Jaren geleden, na een jaar hebben lopen leuren met een storing aan mijn auto bij diverse garages(zelfs de officiële VW dealer kon het niet vinden) was men er binnen een paar uurtjes achter wat het probleem was en is toen binnen een dag verholpen. Hulde voor de vakkennis

Kwaliteit en snelle service.

Auto en Service levert kwaliteit en ze staan altijd voor je klaar!

Nette garage

Auto voor een beurt gebracht en alles zeer netjes gegaan. Ze vroegen meteen om onderhoudshistorie van de auto, zodat ze wisten wat er moest gebeuren. Alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en ze maakten ook een rapport met foto's van de werkzaamheden.

Uitermate tevreden

Eerste keer hier wat aan mijn Audi laten doen, problemen met de Xenon verlichting. Alles is naar wens verlopen dus een 2e afspraak gemaakt voor de (automatische) versnellingsbak olie. Het lijkt erop dat ik hier klant ga worden. Goede service en vriendelijk personeel. En een schone garage. Dat zegt ook wel wat.

Goede service, net contact en transparant over de kosten

Je wordt netjes gebeld wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. De auto wordt keurig weer afgegeven bij ophalen.

top bedrijf

top bedrijf en service

Ondanks dat ze helemaal volgeboekt waren, hebben ze toch de tijd voor mij genomen. Super fijn geholpen, alle vragen duidelijk beantwoord, en ze gingen zorgvuldig te werk. Wat ik erg waardeer, is dat ze foto's maken van de werkzaamheden, zodat je precies weet wat er gebeurt. Ook kreeg ik een eerlijk advies: mijn banden hoefden nog niet vervangen te worden, omdat ze nog een jaar meekunnen. Dit laat zien dat ze eerlijk zijn en niet zomaar extra kosten maken. Zeker een aanrader!

"Topservice: Betrouwbaar en Meedenkend!"

ik ben al jarenlang klant en kan alleen maar lof uitspreken over hun service. Mijn Volkswagen Touran hebben ze altijd uitstekend onderhouden, waardoor de auto nog steeds een goede waarde had toen ik hem onlangs verkocht. Bij de zoektocht naar een andere auto hebben ze mij volledig ontzorgd. Het team nam de tijd om mijn wensen en behoeften goed te begrijpen en dacht actief met mij mee. Uiteindelijk kreeg ik meerdere passende voorstellen voorgelegd, met een duidelijke en transparante prijsopbouw. Dankzij hun expertise en betrokkenheid kon ik met een gerust hart mijn keuze maken. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage met uitstekende service!

Snelle en betrouwbare service

Voor de jaarlijkse beurt wordt de auto thuis opgehaald en gewassen thuis gebracht. Voor het verwisselen van een lamp altijd direct geholpen

Heldere afspraken en goed verwachtingsmanagement

Professionele intake, een goede service en zeer vriendelijke communicatie

heerlijk

de storingen die ik de afgelopen maanden heb ervaren met 1 bezoekje opgelost.

Fijne service!

Goede communicatie, leenfiets beschikbaar om toch naar mijn werk te kunnen gaan dus dat is ook top service! En alle punten voor de auto die bekeken moeten worden staan keurig vastgelegd op een werksheet en na de reparatie krijg je ook nog heel fijn een overzicht met foto’s etc op papier uitgeprint van dat wat er allemaal gedaan is.

Service gerichte deskundigheid

Service gerichte deskundigheid

Zeer goed en snel geholpen.

——

Zoals altijd perfect service en uitvoering

Jarenlang uitstekend en aardig

Mijn auto wordt opgehaald en teruggebracht. De benodigde werkzaamheden en betrokkenen onderdelen worden op foto’s vastgelegd. De handeling heeft garantie en je kunt altijd gratis terugkomen. Hartelijk bedankt Tim.

Goede en vriendelijke ervaring.

Auto gebracht voor APK en grote beurt en andere extra's. Thuis werd ik gebeld wat het zou gaan kosten, ok gegeven. Eind van de dag auto opgehaald en uitleg gekregen wat ze hebben gedaan met foto's en gebruikte materiaal. Vriendelijk en persoonlijke service. Auto werd ook nog gewassen. Volgende beurt hier weer naar toe.

Topservice!

Naast een uitstekende service en een warm ontvangst, komt men correct de gemaakte afspraak na en is de prijs/kwaliteit voor de geleverde diensten prima, vooral zo doorgoan!

Snel en accuraat

Ik kom al jaren bij Auto & Service. Auto & Service is erg klantgericht, denkt altijd met je mee en levert een hele hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Vakkundige specialisten

Vakkundige garage met marktconforme prijzen

Bijzonder goed vakmanschap én dienstverlening.

Ondanks onderbezetting door ziekte van medewerkers, de APK en grote beurt waaronder de distributieriem vervangen, toch voor elkaar gekregen binnen de verwachtte tijd: heel tevreden over Auto & Service.

Auto prima gerepareerd

Snelle diagnose en na binnenkomen onderdeel prima gerepareerd en auto gewassen weer mee mogen nemen.

Goede service, goede afspraken, plezierige bejegening, vertrouwen in mannen (vrouwen?) in werkplaats

Prima, al jaren klant bij u en ik blijf klant. NB Geen gegevens van mij op internet plaatsen. Dank.

Voor de vakantie een trekhaak laten monteren. Dit is vakkundig en netjes gedaan. De service is hier ook altijd top!

Vriendelijk, goed overleg en fijne service

Vosboerweg 3

7556 BT Hengelo ov

Over Auto & Service

Auto & Service Hengelo - Dé specialist in Audi, Seat, Škoda​ en Volkswagen in Twente Auto & Service in Hengelo is een universeel autobedrijf wat zich voornamelijk richt op de merken Audi, SEAT, Volkswagen, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar door onze samenwerking met Bosch Car Service kunnen ook andere type en merken auto’s terecht in onze ruime werkplaats. Wij werken altijd met transparante prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, diagnoses van storingen en APK van uw auto. Tevens verkopen en leasen wij auto's. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons autobedrijf? Breng dan een bezoek aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. De koffie staat klaar!